Şimdi Ara

Arkadaşlar bana okul Kaç puan verir Ortalamalarımı yazdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okul bana Öss için kaç puan verir Çok mrk ediyorum bunu hesaplıyacagımız bişey yok mu

Lise 1 ortalama : 2.55

Lise 2 : 2.60

Lise 3 : 2 60 felan

bunlara bakılarak mı veriyo puanı okul Vede Bana 60 puan verir mi o kadar verse yeter inşlah verir ???? yardım Dh

• 100 üzerinden not olarak ortalamanı öğrenip 0.8le çarpman lazım.
    sonra bi de okuldan biraz puan eklencek o puanların toplamını alcaksın
  • Beyler nolur yardım edinnn ya Bunun bi Sitesi felan vardı geçen biri yazıyodu
  • 60 vermez
  • En düşük verilen puandan biraz daha fazla alırsın en az 50 veriliyorsa 55 alırsın.Yada 60 herhalde.Ama inşallah demenin pek anlamı yok çünkü herkes alıyor o puanı zaten.
  • okulda sıralamaya göre puan veriliyor yani sen bu ortalamayla okul 2.siysen 90-95 alırsın ama değildir 50-55 alırsın
  • ya 60 yeterlı bana ortalamalarım cok mu düşük

bildigim kadarıyla böleydi ortalamalarım bilmiyom en son yükseldiyse

bide bu işte okul sıralamasına felan bakıyolar diyolar notların pek önemi yok diyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomkarınca38

ya 60 yeterlı bana ortalamalarım cok mu düşük

bildigim kadarıyla böleydi ortalamalarım bilmiyom en son yükseldiyse

bide bu işte okul sıralamasına felan bakıyolar diyolar notların pek önemi yok diyolar

zaten sınıf 2.50 ortalamayla geçiliyor.Sence yüksekmi?
  • Tam bilmiyom ben bildigim kadarıyla öle belkide 3 dür onlar tam bilmiyom

ha bide Ben şubat 16 sında mezun oldum 2009 Sırama'da önde olma şansım yükseldi mi haziranda mezun olcak liseliere bakarak yine 1 adım öndemiyim
  • o belli olmaz bu sene mezun olacakların içinde en yüksek ortalama sahibine 80 mi ne verio sonra ortalama düştükçe aşağa düşüo işte.. yani genel ortalama içindeki yerine göre alıosun.. ama 65 falan gelir bence
  • Umarım 60 felanda yeter yaaaaa aşa olmasındaaa
  • en fazla 55
  • ne 55 mi :S

ya onu mezun olamamış adama veriyolar :S

okula gitsem söler mi müdrler felan
  • o puan liseyi tam olarak bitirdiğinde belli olacak inebilirde düşebilirde 4. sınıfın ortalamasını yuksek tutmaya bak sen
  • 55 ten yüksek alamazsın
  • En fazla 60 ama sıralamanda önemli
  • O senelerde 2.5 ortalamayla geçtiysen zaten bu senede sıralamada pek bi iş çıkmaz senden 55-60 civarı bişe gelir.
  • Arkadadaşlarr beni okulu zaten bitirdim sadece fizik dersim vardı onuda werdim şubatta şimdi mezun oldum artık bakcagız kaç verirse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.