tecrübeli arkadaşlar içerisinde özellikle r9 280 ve iyi bir intel işlemci olan bir sistem tavsiye edebilir misiniz? bu arada bütçem monitör dahil 2000 tl
hocam buyrun bu bütçe için amd işlemci daha mantıklı ekran kartınızı dilediğiniz gibi yaptım güle güle kullanın
amd stok fan gürültülü ve yeterli soğutma yapamıyor sisteme birde HYPER 103 LGA 775/1150/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bunu ekle tam olsun
quote:
Orijinalden alıntı: emrekaan0987
amd stok fan gürültülü ve yeterli soğutma yapamıyor sisteme birde HYPER 103 LGA 775/1150/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bunu ekle tam olsun
arkadaşlar teşekkür ederim ama monitör de alıcam sizce biraz az mı kalır 2000tl
fatihalbayrak58F
kullanıcısına yanıt
evet bütceyi çıkarabilirsen 2500 yap şu monitörü al bende ağustosta almayı düşünüyom AOC 23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
bütçeyi çıkarmayıp ekran kartını ve anakartın maliyetini düşürsek olmaz mı yani anakartta çok etkili olur mu gaming de bilmiyorum tam ben,ekran kartı olarak r9 270x de uyar bana
monitör dahilse biraz düşük kalır fx 6300e düşürmem lazım ekran kartını da r9 265 ve 270 dual-xe düşürmem lazım buda performansı etkiler
zaten monitör hd ready olsa da olur vatanda 120lik anakartlar var bunlar performansı düşürür mü
quote:
Orijinalden alıntı: fatihalbayrak58
zaten monitör hd ready olsa da olur vatanda 120lik anakartlar var bunlar performansı düşürür mü
hocam anakartı düşürürsen çok pişman olursun anakart adı üstünde temel bir bileşendir çünkü alacağın bütün parçaları bu alet yöneticek. Anakart iyi alırsan her konuda avantaj yakalarsın kısacası kötü bir anakart tam bir baş belasıdır o yüzden temeli sağlam yapmak gerekir.Benim önerdiğim anakart hem daha ucuz hem daha performanslıdır. Am3+ soket olarak en performanslı gösteren bir parçadır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme