Bildirim
arkadaşlar bakın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bot değilsen nesin -
bi ara banada oldu ama ben mutfak robotu diğilim ki -
quote:
Orjinalden alıntı: oyun_adamı
arkadaşlar birisi hesbıma girip girip mesaj atıyo fakat ben bot değilim ya virüs ya da biri beni hacklemiş
Kedidir kedi... -
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
quote:
arkadaşlar birisi hesbıma girip girip mesaj atıyo fakat ben bot değilim ya virüs ya da biri beni hacklemiş
Kedidir kedi...
Türker o espriye bayılıyorum kardesim yav
-
quote:
Orjinalden alıntı: Th€King
quote:
quote:
Kedidir kedi...
Türker o espriye bayılıyorum kardesim yav
Çok güzel oluyor ama.
-
En baştan anlamıştın senin bot olduğunu -
yav bot değilim hatta gerçekten buldum bizim internet ortağı benim eve geldiğinde almış şifreyi -
quote:
Orjinalden alıntı: Light Master
yav bot değilim hatta gerçekten buldum bizim internet ortağı benim eve geldiğinde almış şifreyi
-
quote:
Orjinalden alıntı: Light Master
yav bot değilim hatta gerçekten buldum bizim internet ortağı benim eve geldiğinde almış şifreyi
Süper
-
quote:
quote:
Kedidir kedi...
kasayı yan yatırınca geçer, sende kurtulursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X