Şimdi Ara

Arkadaşlar Bakar mısınız buraya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobil Dünyası genel ile alakalı konu değil ama alakalı bir konu bence. Gece itibariyle gördüğüm kadarıyla arkadaşlarımız konu araştırıp bizlere bazı araçlar hakkında bilgi vermeye çalışıyorlar. Fakat bu bilgileri verirken yeni konu açılıyor ve şahsen rahatsız oluyorum. Bu konuları tel başlık altında toplasak nasıl olur acaba diye sorsam sizce nasıl olur.

Güzel araçlar tanıtılıyor tamam ama bazı araçları biz alamayız sadece rüyalarımızı süsleyen bir araç olarak kalır. Bu yüzden bu konuları tek başlık altında toplasak ve böylece de forumda kirliliğe neden olmasak.

Forumu kirletiyor demiyorum ama bu tarz araçları alamayacağımız için bence rahatsız edici bir görüntü oluşuyor.

• Kesinlikle katılıyorum.. Yeni çıkan pahalı araçlarla ilgili tek başlık olsa daha iyi olur..
  • Halkın işine yaramayacak egzotik araçlardan bu kadar çok bahsedilmesi bence de kuru kalabalık...
  • Sorarım sizlere arkadaşlar. Nissan Skyline aracını almak için kim Japonyaya gidip sağdan direksiyonlu bir araç alıp Türkiye'ye getirir ve o vergileriyle uğraşır. Ya da 1 milyon YTL lik bir aracı ülkemizde kim alır. Ama pardon. Biz en zengin yaşayan en fakir ülkeyiz alırız biz. hatta ben almaya gidiyorum almak isteyen varsa gelsin. Toplu indirim yaptırırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Sorarım sizlere arkadaşlar. Nissan Skyline aracını almak için kim Japonyaya gidip sağdan direksiyonlu bir araç alıp Türkiye'ye getirir ve o vergileriyle uğraşır. Ya da 1 milyon YTL lik bir aracı ülkemizde kim alır. Ama pardon. Biz en zengin yaşayan en fakir ülkeyiz alırız biz. hatta ben almaya gidiyorum almak isteyen varsa gelsin. Toplu indirim yaptırırız.

• Başka yorum yapmak isteyen eleştiri yapacak olan yok mu arkadaşlar.
  • Acılan konularımn cogu zaklımda.com ve zotomobillervebiz in reklamları , adamlar keyfinden acmıyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten herkesin interneti var.

bazı arkadaşların yaptıkları
    CTRL + C
    CTRL + V

gereksiz binlerce resim
    yüzlerce satır yazılar.

sonrada araştırma yapıyoruz emeğe saygı derler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

zaten herkesin interneti var.

bazı arkadaşların yaptıkları
    CTRL + C
    CTRL + V

gereksiz binlerce resim
    yüzlerce satır yazılar.

sonrada araştırma yapıyoruz emeğe saygı derler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.