Şimdi Ara

Arkadaşlar bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)Şuan 11.sinif MF yim ikinci donem TM ye geçmeyi planliyorum sizce geçmeli miyim ?
    2) MF de kalirsam bu seneyle berbaer obp dusuk olucak çok etkiler mi
    3) MF de kalip seneye açiga geçmek gibi bir dusuncem de var sizce faydasını görür müyüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise bitsin diye mi okuyosun yoksa üniye gitmek istiyor musun? Gideceksen hangi alandan istiyorsun?
  • 1) hayır

2) evet

3) evet
  • Hedefim bilgisayar mühendisligiydi ama TM den de girebilirim düsüncesi kapladı.
  • Sayisali sevmiyosan ozellikle de fizigi tmye geç ve 2. Doneme kadar ygs calis vaktin cok olur , sinav zamani bakarsin derslere. Neye kafan yatiyorsa onu yap cidden kac kez derste lan kosinus teoremini anlamiyosaniz niye sayisaldasiniz diyr cildirmisligim var
  • Sanırım geçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyzars

Sayisali sevmiyosan ozellikle de fizigi tmye geç ve 2. Doneme kadar ygs calis vaktin cok olur , sinav zamani bakarsin derslere. Neye kafan yatiyorsa onu yap cidden kac kez derste lan kosinus teoremini anlamiyosaniz niye sayisaldasiniz diyr cildirmisligim var

Bilmiyorum ya geçicem galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim okulda tm sınıfı deli gibi ygs mat kasıyor.Açığa ya da temele geç bence çünkü obp 2016-2017 gibi olmaz seneye çok pis etkiler.

Eğitim kalitesi düştüğü için her sene obp'ler daha çok etki ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.