Şimdi Ara

Arkadaşlar ayağa kalkınca gözüm kararıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir sürekli kalkınca ayağa misal oturduktan sonra veya uzandıktan sonra 5-10 sn gözüm kararıyor ve bayılacak gibi oluyorum fena durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the phantom of the opera -- 8 Mayıs 2013; 17:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de oluyor , tansiyon olabilir diye düşünüyorum.

• diyet ve spora başladıktan sonra olmaya başladı, son üç aydır bende de var...sebebini bulamadım...
  • bende de oluyor... yegenimle 2 tur etrafımızda donme oynuyoruz basım dolanıyor... 2 katlı yere merdivenden cıkıyorum..kısa sureli bas donmesi oluyor... yere cömeldikten sonra kalktıgımda da oluyor...

iş yeri hekimine danıstım... tansiyon sorunu dedi.... tansiyonumu da sık sık ölcuyor.... yuksek buluyor...
    anne baba da tansiyon ve seker var...

tum bunların neticesinde ;

tuzu azaltıp, spor yap fazla kilolarıda ver dedi...

1 haftadır hızlı tempo yuruyus yapıyorum.... yorgunum erkenden uykum geliyor fakat tansiyon sorunu gecti gibi....

ayrıca yüzme sporuda tansiyonu dengeliyormus....
  • sebebi şu sanırım.
    genelde aç oldugum zamanlar oluyor.
    yemeklerimi azalttıgım ve spor yaptıgım zamandan sonra vücudumda bunları bende gözlemledim
    açlıktan oluyor bence. beden açlıktan güçsüz düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 9 Mayıs 2013; 10:42:18 >
  • Bende sadece yatarken hızlıca ayağa kalkınca oluyor yemeğime hiç tuz atmam haftada 2 kere en az 1 kere futbol antrenmanı yaparım ama neden oluyor bilmiyorum
  • Ortostatik hipotansiyon deniyor arkadaslar herkeste var ayaga kalktigimizda tum kan yer cekimi etkisiyle asagi hucum ediyor beynimiz de kansiz kalinca goz karariyor onemli bir sey degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Ortostatik hipotansiyon deniyor arkadaslar herkeste var ayaga kalktigimizda tum kan yer cekimi etkisiyle asagi hucum ediyor beynimiz de kansiz kalinca goz karariyor onemli bir sey degil.

Evet buymuş. Önemli değil sanırsam.

• Daha yaşınız genç oldugu için tansıyonunuz düşük olur. Bu yüzden düşük tansıyon anı hareketlerde göz kararmasına sebeb olur. Bu çok iyi birşeydir. Zira ölümlerın cogu yuksek tansıyondan kaynaklanır ve düşük tansıyon ömrü uzatır. Yani korkmayın sevinin görceksınız ilerkı yaslarda böyle bırsey olmayacak.
  • quote:

Ortostatik hipotansiyon deniyor arkadaslar herkeste var ayaga kalktigimizda tum kan yer cekimi etkisiyle asagi hucum ediyor beynimiz de kansiz kalinca goz karariyor onemli bir sey degil.

Hocam çok sık oluyor bana sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

quote:

Hocam çok sık oluyor bana sürekli

Bana da ayni sekilde neredeyse her ayaga kalktigimda olur dedigim gibi arastirmistim pek bir onemi yok 1 2 snligine beyindeki kan azaldigi icin oluyor sonra vucut duzenliyor kendine geliyorsun.

• lan bu bendede oluyor

• kandaki şeker ekslikliğinden oluyor beyler
  • Tansiyon düşüyor kalkınca o yüzden oluyor.Koşu falan yapıp kalbinizi güçlendirin daha az oluyor.

Konu hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 7 Mart 2016; 13:02:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.