Şimdi Ara

Arkadaşlar Askerde Ameliyat Olabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar skolyoz hastasıyım izmirde oturuyorum yoklama işlemlerini tamamladım büyük ihtimal mayıs sonu askerim yoklamada beni hastaneye sevk ettiler orada doktorlar minimal skolyoz teşhisi koyup askerliğe elverişlidir komando olamaz raporu verdiler.Ancak ben skolyoz yüzünden sıkıntı yaşıyorum ayakta uzun süre durunca belimde şiddetli ağrılar oluyor ağır birşey taşımakta zorlanıyorum askerdeyken ameliyat olabilirmiyim ameliyat ücretini askeriye mi karşılıyor yardım ederseniz sevinirim.

• Bende dişlerimi yaptırmak isityorum yaptırabilirmiyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E A

Bende dişlerimi yaptırmak isityorum yaptırabilirmiyim acaba ?

Tabi , manikür pedikürde yaptırabilirsin istersen.
    La de get
  • sağlam rapor al nöbet durumu garantiye alınsın , ameliyatıda teskereye 1 ay kala falan yaparlar ki tavsiye etmiyorum , ameliyat edecek soktoru sivilde araştırt öle ameliyat ol
    diş konusunda yaparlar ama okldan yeni mezun olmş dişçi asteğmenin ağzınn şeklini değiştirip o ara teskere alıpta seni dişsiz kalma ihtimalinde var
    arkımı nbaşına geldi 6 ay ön dişleri yoktu sivilde yaptırdı

not: şubatta teskere aldım yeni geldik yani daha taze tavsiyeler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: E A

Bende dişlerimi yaptırmak isityorum yaptırabilirmiyim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

sağlam rapor al nöbet durumu garantiye alınsın , ameliyatıda teskereye 1 ay kala falan yaparlar ki tavsiye etmiyorum , ameliyat edecek soktoru sivilde araştırt öle ameliyat ol
    diş konusunda yaparlar ama okldan yeni mezun olmş dişçi asteğmenin ağzınn şeklini değiştirip o ara teskere alıpta seni dişsiz kalma ihtimalinde var

Teşekkürler hocam ancak ameliyat ücretini benmi yoksa askeriyemi karşılayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

sağlam rapor al nöbet durumu garantiye alınsın , ameliyatıda teskereye 1 ay kala falan yaparlar ki tavsiye etmiyorum , ameliyat edecek soktoru sivilde araştırt öle ameliyat ol

devrem herşeyi açıklamış
    nerede yaptın devrem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABAM AMELİYAT OLUYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuruş çıkmaz cebinden
    mardin kızıltepe 4.hudut alayı , sen nerdeydin kardeşim
  • Tekrar teşekkürler arkadaşlar birde birşey sorucam kütüğüm izmir birde bu sağlık problemim olunca sizce askerliği ne olarak yaparım bahriyeli,havacı,jandarma,piyade vs. ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.