Merhaba arkadaşlar skolyoz hastasıyım izmirde oturuyorum yoklama işlemlerini tamamladım büyük ihtimal mayıs sonu askerim yoklamada beni hastaneye sevk ettiler orada doktorlar minimal skolyoz teşhisi koyup askerliğe elverişlidir komando olamaz raporu verdiler.Ancak ben skolyoz yüzünden sıkıntı yaşıyorum ayakta uzun süre durunca belimde şiddetli ağrılar oluyor ağır birşey taşımakta zorlanıyorum askerdeyken ameliyat olabilirmiyim ameliyat ücretini askeriye mi karşılıyor yardım ederseniz sevinirim.
Tabi , manikür pedikürde yaptırabilirsin istersen. La de get
sağlam rapor al nöbet durumu garantiye alınsın , ameliyatıda teskereye 1 ay kala falan yaparlar ki tavsiye etmiyorum , ameliyat edecek soktoru sivilde araştırt öle ameliyat ol diş konusunda yaparlar ama okldan yeni mezun olmş dişçi asteğmenin ağzınn şeklini değiştirip o ara teskere alıpta seni dişsiz kalma ihtimalinde var arkımı nbaşına geldi 6 ay ön dişleri yoktu sivilde yaptırdı
not: şubatta teskere aldım yeni geldik yani daha taze tavsiyeler bunlar
sağlam rapor al nöbet durumu garantiye alınsın , ameliyatıda teskereye 1 ay kala falan yaparlar ki tavsiye etmiyorum , ameliyat edecek soktoru sivilde araştırt öle ameliyat ol diş konusunda yaparlar ama okldan yeni mezun olmş dişçi asteğmenin ağzınn şeklini değiştirip o ara teskere alıpta seni dişsiz kalma ihtimalinde var arkımı nbaşına geldi 6 ay ön dişleri yoktu sivilde yaptırdı
Teşekkürler hocam ancak ameliyat ücretini benmi yoksa askeriyemi karşılayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: SMTRSLN
kuruş çıkmaz cebinden mardin kızıltepe 4.hudut alayı , sen nerdeydin kardeşim
Tekrar teşekkürler arkadaşlar birde birşey sorucam kütüğüm izmir birde bu sağlık problemim olunca sizce askerliği ne olarak yaparım bahriyeli,havacı,jandarma,piyade vs. ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme