Şimdi Ara

Arkadaslar asık oldum yardımm :(( istemeden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim sınıftan birine asık oldum bizim sınıftada 1 2 kişinin gönlü var ona ama kimseye bakmıyor boyum ondan biras kısa ne yapmam lazım acaba ? (yas 17 18 e girmeye günler kaldı )

dün rüyamda gördüm yoksa asık olmazdım :(( nerden geldi aklıma :(

• Hiç bekleme açıl direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

Ben rüyamda gördüğüm her kıza aşık olsaydım.

ya hicsorma biras gönlüm vardı o kıza ama rüyada görünce tam kaptırdım kendimi

dinlediğim sarkılar değişti elektronik müzik dinliodum normalde rock fln şimdi tarkanın ask sarkıları :S

boyumun ondan biras kısa olması sorun beklicez ne yapalım :((
  • Beklersen daha çok üzüleceğin kesin, daha çok aşık olcan çünkü ayrıca diğer elemanlar senden önce harakete geçip işi de bitirebilir. Boy filan hikaye, elektrik önemli, akşam kendini iyi şarj et öyle git
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Beklersen daha çok üzüleceğin kesin, daha çok aşık olcan çünkü ayrıca diğer elemanlar senden önce harakete geçip işi de bitirebilir. Boy filan hikaye, elektrik önemli, akşam kendini iyi şarj et öyle git

direk 380v verelim
  • Bende bizim sınıftan bir kıza aşığım hemde sırılsıklam...
  • evet arkadaş doğru söylemiş (hiickimse).
    Hiç beklemeden direk açıl. Bekledikçe içinde büyüttüğün imkansız bi aşk haline gelecek.
    Hiç olmazsa açıldığında KABUL ya da RED cevabı alacaksın ve inan her iki durumda da şimdikinden daha iyi bi durumda olacaksın.
    Kabul ederse havalara uçarsın, red derse de bi süre üzülürsün ama unutur gidersin. Böyle içinde bi şeyleri büyüterek beklemek daha kötü.

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 6 Şubat 2008; 18:00:32 >

• Hacu fazla gelmesin elemana Elimizde patlar falan
    quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Beklersen daha çok üzüleceğin kesin, daha çok aşık olcan çünkü ayrıca diğer elemanlar senden önce harakete geçip işi de bitirebilir. Boy filan hikaye, elektrik önemli, akşam kendini iyi şarj et öyle git

direk 380v verelim

• Hayatta hiç keşke demek istemiyorsan ilerleyen yaşlarda ne geliosa yap içinden.. Git direk açıl.. Keşke demekten daha iyidir...
  • quote:

adamı iyi gaza getiriosun sen yanıma senin gibi biri lazım insanın kendine güveni geliyor ama ask acısı baska ya valla :(
  • hemen acıl bekleme
    ben mal gıbı bekledım
    gıttı kız yakın arkadasımla gezmeye basladı
    cabuk olmanı tavsıye ederım
  • Bence açılmadan önce belli etmeye çalış.
  • insan içinden tamam yapcam dior ama icraata gelince bos valla kotu durumdayım ask acısı yüzünden oynadığım oyunu bile bırakcam diesde onca uğraslarımla yaptığım itemlerimi çöpe atıcam artık bos hayat oyunuda ztn oynamıom fazla :(
  • basketbol oyna
  • Aşka acısı çekenler eklesin, biraz dertleşiriz.

Akhanzi_gs@hotmail.com
  • istemeden de olsa bi daha olmasın

kızarım böle şeylere

şimdi başlat>çalıştır>killme>yes yapıp tv izle
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin923

quote:

adamı iyi gaza getiriosun sen yanıma senin gibi biri lazım insanın kendine güveni geliyor ama ask acısı baska ya valla :(

Hocam bak yukarda arkadaşlar da açıklamış, her iki durumda da şu andakinden ve ilerde düşeceğin halden iyi olacaksın, içinde kalması en kötü şeydir, biri senden önce davranırsa bu da ayrı bi acı katar. Söyle gitsin ya, bak xxx de, pat diye olduğunu biliyorum ama bunu sana söylemem gerekiyor, sana aşık oldum ben de, eğer sen de bana karşı bişeyler hissediyosan ya da hissedebileceğini düşünüyorsan bi şans verelim de? mesela, herkes fikir sunsun en güzelini seç söyle, ama en güzeli senin içinden geleni olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.