Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ARTAN OYUN FİYATLARINA KARŞI BİR FİKRİM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler.Folar kuru ve oyun fiyatları herkesin malumudur.Artık oyun almak iyice zorlaştı.Sanırım hiç kimsenin bir oyuna 400-500 tl verecek ekonomik durumu yok.Fikrim şudur.Hikaye modu oynanışı ağırlıklı oyunları(God of war,Last Of Us,Uncharted vs...) 4-5 kişi ortaklaşa alalım.Mesela spider man Şu anki güncel fiyattan 470/4=117 gibi bir rakam yapar.Tabi indirim dönemine denk getirirsek bu fiyat daha da aşağıya inebilir.Oyun herkeste 2 şer hafta kalır.(bence yeterli bir süre).Herkes oynadıktan sonrada satıp parayı da yine eşit şekilde bölüşürüz.Bunun için 3 veya 4 arkadaşa ihtiyacım var(referanslı üyeler dışında kabul etmiyorum.çünkü kolaylıkla suistimal edilebilecek bir sistem farkındayım.Oyun sırası gelen kişi,oyunu satıp hepimizin başını yakabilir.Bu yüzden güvenlikle ilgili önerilirenizi de bekliyorum).İlgilenenler olursa cevaplarınızı bekliyorum.

    Arkadaşlar süre olayına çok takılan olmuş gördüğüm kadarıyla.İllaki 2 hafta olması gerekmiyor.God of war almış olalım 4 kişi indirim döneminde.Şu anki güncel fiyatı 300 tl indirimde bu 150 olsa.kişi başı 37 tl yapar.Şahsen benim oyun için bolca vaktim oluyor.Oyun bende bırak 2 haftayı 1 hafta bile kalmaz.Ben dark souls 3 ü 1.5 haftada komple bitirdim mesela.varın gerisini siz düşünün.Eğer bu sistemi 1 yıl önceki fiyatlardan yapsaydım gereksiz olurdu.Ama şu anki fiyatları anlatmama gerek yok sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ash_1408 -- 24 Eylül 2018; 13:20:36 >







  • ash_1408 kullanıcısına yanıt
    Tutmaz. Parasını verdiğim oyunu oynamak için neden 2 hafta bekleyeyim yav

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutmaz hocam zaten işleyen bir kardeslik sistemi var gayet yeterli bir sistem. senin fikrine göre 4 kisi oyun alip 2ser hafta oyniyacaksa ilk oyniyanla son oyniyan arasinda 1bucuk ay oluyor. kimse 1bucuk ay sonra oyniyabileceği oyuna store fiyatini vermez. zaten şuan almayip pahali diyenler kardeslik konusunu takip ediyor daha uygun fiyata almak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kardeşliğin kardeşliğini yapıyoruz da o da kurtarmaz şu fiyatlara
  • Bu yoklukta oyun oynamak icin 2 hafta beklebilir. Altın günü oyun kardeşliği gibi düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.