Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ANLAYIŞLI OLUN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı oyuncular satılıyor diye sitem etmeyin. satmak zorundayız. sezon ortasında bu federasyon bizi düşürecek o zaman ne yapacaz bu yabancıları ? biz yardım yapıyoruz niye hala futbolcular satılıyor demeyin. satmak zorundayız ! lig başladıktan 1 gün sonra bile bizi düşürebilirz bu federasyon.

• Sonuçta sezon ortasında düşersek 2012-2013 sezonunda başlayacağız oynamaya Bank Asya'da. Yani tam 3 transfer sezonu süresinde zamanımız olacak düşürüldüğümüz takdirde.
  • Yahu şike yapmayan takım düşürülmez geçin o işleri. Eğer şike yaptıysan adam gibi çıkar yazarsın dilekçeni. Yapmadıysan, kendine güvenin tam ise çıkar çatır çatır oynarsın Santoslu Luganolu kadron ile. Madem düşeceğimizden eminiz demek ki şike yapmışız, yaz o zaman dilekçe şimdi düşelim. Yeter bayramımız zehir oldu yeter ya.
  • Maalesef şike var arkadaşlar ve gizleniyor taraftardan. Kendinden emin olsaydı yönetim şampiyonlar ligi icin transfer yapardı. Ve üzülerek söylüyorum artık Aziz Yıldırım'ın bu diktatörlüğü bizi bu hale getirdi. Daha da kötü olacak. Artık herkes uyansın.

Bu tek adamlık arzusu bile kriz anindaki yönetimde belirginlesti. Krizi yonetemediler basiretsiz yönetim.

Bu kadar olay oldu ne oldu sesi çıktı mı Aziz Yıldırım'ın. Var mı bır beyanatı var mı bır açıklaması. Yok. Çünkü sucunu biliyor.

Aziz Yıldırım bu olay olduğu gün anında yönetimle istifa etse bunların hicbiri Olmazdı. Fenerbahçeye zarar vermemek ve aklanmak icin bırakıyoruz deseydi asıl o zaman efsane olurdu. Kişisel cezasını alırdı. Fenerbahçemizde bu kadar sorunlar yasamazdi.

Ama ne yaptı. Diktatörlüğünü devam ettirdi. Müritlerinin onu yalnız birakmayacagini ve tapmaya devam edeceklerini biliyordu. Belki bır yaygara kopar çıkarım diyordu. Olmadı.

UEFA nin ve TFF nin bize yaptigisa haksızlık. Ama demek ki sonuclar belli gibi. Kapalı kapılar ardında bizim bilmediğimiz çok şey var.

Kisiler gelip geçicidir. Aslolan FENERBAHCE'dir. Bır kulüp kisi veya kisilere maddi ve manevi anlamda bağlı kalırsa olaylar karşısında büyük travma yasar. Bilmem ki belki de cumhuriyet olmamız icin gercekten diktatörlüğün yıkılması gerekiyordu. Futboldan da kulupteki bu adamlardan şa soğudum pek yazmayı düşünmüyorum artık. Kalın saglicakla. Saygılar okuyan herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.