Şimdi Ara

arkadaşlar ankarada olupta c4 clientini indirenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankarada olupta c4 clientini indiren warsa perşembe gününe kadar cd ye çekip bana verebilen olurmu msn adresim cagriaydogan@gmail.com

• wallaha çeken olursa ben ona kaç cd tutuyosa wereyim boş cd nerelerden alabilirim balgat bahçeli kızılay çünkü bu 3 yeri biliyorum
  • valla indiren varsa ucretinide odemeye raziyim cdleride ben vericem daha ne ya insaniyet namına yapan yok gordugum kadarıyla yardıımlasmaktan hoslanmıyanlar fiyat yazarlarsa onada razıyım. heryer den gelip alırız herturlu "cxan" sanada veririrm tabi.
  • bende arıyorum ve size destek oluyoırum
  • Ben Ankara'dayım ve şu an yaklaşık olarak 1.8 gb ı inmiş durumda az kaldı.Ancak şu var anakartımdaki sorundan dolayı 2. ide'yi kullanamıyorum bu yüzden cd-rw takamıyorum.Bu sorunu 1-2 hafta zarfında çözücem ondan sonra yardımcı olabilirim.

Onca para ödemeye rağzı iseniz bağlantısı iyi olan ve rica edebileceğiniz hiçmi cafe yok? Bunuda sormadan geçemiyorum...

Mayham sözlerine dikkat ederek yaz birdahaki sefere.İnsaniyet namına yapan yok fln biraz ağır laflar.
  • arkadaşım çok sağol ben c işini hallettim c.tesi günü alacağım çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.