Şimdi Ara

arkadaşlar amerika menşeili fastfood şirketlerinin etleri ülkemizdemi üretiliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada sordugum gibi.. brgerkng , mc , vs. gibi şirketler etlerini acaba yurtdışındanmı ithal ediyor yoksa Türkiyede üretim yerleri varmı ??

nerden cıktı bu soru.. ofise gelip bi gazeteyi açtıgımda amerikaya et üreten afrikalı şirketlerin gönderdiği etlerden insan dna sı çıkmış .. ne alakaysa taaa buraya kadar bağlantı kurdum..

• amerikan yerlilerinin etini yediriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaslanmaya baslayan calisanlari nugget yapiyorlar diye biliyorum.

• Morglardan topluyorlar. Big King i sossuz ye bakalım tadı var nasıl. 0 lezzet buzhanede beklemekten et tadı kaçmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş muhabbetleri ne kadar çok seviyorsunuz adam gibi cevap veren bir tane adam çıkmamış. Türkiye'de olan firmalar yerli tedarikçiden alıyorlar ürünleri Pınar Banvit gibi firmalar.

• Dışarıdan geliyor diye biliyorum. Bi ara %95 i yerli üretim diye sloganları vardı sonradan anlaşıldıki sadece firmanın sahibi Türkmüş etler bildiğin angusmuş.

Etlerde insan DNA sı çıkması insanlara gen aşılamak içindir.

Mesela hafıza küçültme geni, duyarsızlaşma geni, tüketim geni gibi genler gıdalarla insanlara geçebilir.

O anlık etki etmesede 10 yıl içinde yada doğucak çocuğuna geçiyor ve karakterinin yarısını etkiliyebiliyor.

İsrailin gen teknolojisi konusunda gelişmesinin sebebi budur herşeye boyun eyen tek dünya devleti.
  • Büyük ihtimal burda üretiliyordur çünkü Abd den her ülkeye sürekli et taşımak saçma ve maliyeti oldukça fazladır diye düşünüyorum kaldı ki etlerin belli soğuklukda taşınması lazım gemi ile falan gelse muhtemelen o süre falan dolabilir satış yapılana kadar yani en mantıklısı burda üretmleri ya da Trden almaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerel tedarikcilerden alınır et.

• Pınar ve itimat gibi firmalar dağıtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Yaslanmaya baslayan calisanlari nugget yapiyorlar diye biliyorum.

patateslerde zonbiymiş

• genelde Pınar'ın etlerini kullanıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.