selam arkadaslar dun bımeks ten kampanyadan ktc marka monıtor aldım 21,5 ınc 1920*1080p.ancak ekran 1920*1080 cozunurluge getırınce goruntu monıtore oturmuyor.sol tarafın buyuk bır kısmı gorunmuyor.baglantı vga ekran kartı his ati hd4850.ancak goruntu dvı/vga donustucu ıle kullanıyorum.donusturucuyu degıstırdım vga kabloyu degıstırdım ekran kartını cıkardım dırek onboard dırek vga ıle bagladım sonuc aynı.acaba yapmam gereken ınce bı ayarmı var yoksa monıtor arızalımı.3 gun ıcınde ıade hakkım var.yardım edebılcek arkadaslara tesekkurler.
Monitör destekliyorsa yapman gereken manuel olarak monitör üzerindeki tuşlardan ekran görüntüsünü sağa sola kaydırmak :)
Herhalde monitörün: KTC W2210S5... Maksimum çözünürlük olarak 1920x1080 piksel verilmiş. Bu nedenle bu çözünürlükte sorunsuz çalışabilmesi gerekiyor. Eğer sorun, €rsin'in belirttiği ayarlarla halledilemiyorsa, öncelikle monitörünün sürücülerini sistemine kurmanı tavsiye ediyorum... Çözüm olmazsa, ekran kardının sürücülerini de güncellemeyi deneyebilirsin. Yine çözüm olmazsa, dönüştürücüde bir uyumsuzluk olabilir. Nihayetinde dijitalden analog sinyale dönüşüm yapıyorsun...
bunların hepsını denedım ancak bır turlu duzelmed.bımekse gerı goturdum teknıktekı arkadaslar cıhazda ekran kayması oldugunu soyledıler.ıade ettım baska bır marka aldım sımdı rahatım.ktc den uzak durun :D servıs bıkmıs bu ktc den.oyle soyledıler :) tesekkurler.