Şimdi Ara

Arkadaşlar Acill Bu İngilizce work sheet'i çözer misiniz SS'li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Elimde work sheet var yalnız benim zamanım çok kısıtlı yarın vizem var. Bu ödev normalde haftaya idi yalnız hoca yarına istiyor . Kolay fakat ben uğraşamıyorum. Sizlere bıraktım yardım ederseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar Acill Bu İngilizce work sheet'i çözer misiniz SS'li Arkadaşlar Acill Bu İngilizce work sheet'i çözer misiniz SS'li Arkadaşlar Acill Bu İngilizce work sheet'i çözer misiniz SS'li Arkadaşlar Acill Bu İngilizce work sheet'i çözer misiniz SS'li

• Hayır şimdi en fazla 15 dakikamı alarak yaparım da size ne YARARI olacak bunu benim yapmamın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-724617ABF -- 15 Aralık 2015; 22:48:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

Hayır şimdi en fazla 15 dakikamı alarak yaparım da size ne YARARI olacak bunu benim yapmamın ?

Hocam şöyle bişey. Normalde hiç sevmem hep kendim yapmaya çalışırım. Bu ödev 21 aralık gününe kadar teslim edilecekti . Tabi daha var haftaya yaparım dedim. Bu hafta 4 gün art arda vizem var . Pazartesi derse gittim hoca demez mi ödevler nerede ? Çarşamba sabah odamda istiyorum. Bu 10 üzerinden direk notuna etki edecek. Vizelerim çok yoğun iken bu ödeve vakit ayıramıyorum. Ders çalışmaktan gözler kan çanağı oldu. 10 puanda az değil hiç yanlış olmadan yada en az yanlışla ödevi teslim etmek istiyorum. Bunun için yardımını bekliyorum . Teşekkürler. Yarar olarak ta vizesinden 80 aldım ki çoğu arkadaş dökülmüştü bu sınavda. Yapamayacak kapasitem yok fakat vaktim de yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.