Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım- Z3 mü diğerleri mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tavsiyenize ihtiyacım var.

ben telefonda oyun vs pek oynamam,genelde internet, youtube, ve aplikasyonları kullanırım. sarjı önemli. sizce aşağıdilerden hangisi almak daha mantıklı ? telefonla konuşma kalitesi de çok önemli.

1 ) sony z3 compact-1,350 / sony garantili
    2 ) lg g3 32 gb - 1.450 tl / delta garantili
    3 ) sony z3-1.750 / sony garantili
    4 ) iphone 6 - 2,250 tl

*compact, ekran küçük geldi bana ve kamera problemleri olduğunu okuyorum.
    *lg g3 te batarya sorunu çok mu fazla ? yani ben gün içinde finans mobile uygulamalarını vs cok takip ediyorum. sonucta batarya önemli.. iphone 5s'ten veya iphone 6'dan daha mı kötü ? 3 saatte öğlene kadar bitiyor diyen var batarya için..
    *sony z3, kamerası lg g3'ten iyi gibi duruyor,ama menuleri bence cok sıkıcı. su anda xperia L kullanıyorum. menüler aynı hemen hemen
    * iphone 6 ise çok pahalı..

değerli görüş ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.

z3 mü lg g3 mü? benim alacağım fiyatlara göre 300 tl fark oluyor..

acil yardım lütfen.teşekkürler

• sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Hocam önce Android mi İos mu tercih yapmlısınız eğer tercihiniz ios ise uzun süre stabil kalır uzun süreli kullanabilir ve 2. el de saatarken parası fazla düşmez sıkıntı yaşamazsınız fakat iphone6 çok narin dikkatli kullanmak gerekir. Ama eğer tercihiniz android ise alınacak en güzel telefon z3 tür ihtiyaçlarınız doğrultusunda (ekran büyüklüğü) z3 compact iyi bir seçim olur. 5S in şarjı çabuk bitiyor dinler çok kullanmadığım için bir şey diyemem belki iphone6 da öyledir. Bu bakımdan z3 ün bataryası çok daha iyi gidecektir. Fakat ikinci eli çabuk düşer. Yani önce adnroid mi ios mu seçiminizi yapın ama iki işletim sistemi de bana farketmez ikiside olsa kullanırım dıyorsanız; batarya ekstra özellik (su geçirmezlik) gibi şeyler önemli ise z3 yada z3c tercih edin ama sizin için ikinci eli güçlü uzun süre güncelliğini kaybetmeyen bir telefon önemli ise iphone a yönelin.

• belki yanlış anlaşılacam ama telefondan çok büyük beklentileriniz yok anlaşılan . Beklentilerini fazlasıyla karşılayacak daha ucuz modellere yönelebilirsiniz . Tabii telefonu uzun süre kullanıyorsanız en üst modeli almak mantıklı
    Kesinlikle İphone 6 al.Hem çok stabil hem 3 4 yıl rahat götürür.Şarjıda 1 günü çıkarabilir
  • z3 veya note 4 şu an en yüksek performanstaki cihazlar z3 al 4k video çek 1080 p filmini izle pilin 2 gün gitsin 3gb ramin olsun multitaskingi en yükseklerde yaşa.
  • Z3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

arkadaşlar,
    tavsiyenize ihtiyacım var.

ben telefonda oyun vs pek oynamam,genelde internet, youtube, ve aplikasyonları kullanırım. sarjı önemli. sizce aşağıdilerden hangisi almak daha mantıklı ? telefonla konuşma kalitesi de çok önemli.

2 ) lg g3 32 gb - 1.450 tl / delta garantili
    3 ) sony z3-1.750 / sony garantili
    4 ) iphone 6 - 2,250 tl

*compact, ekran küçük geldi bana ve kamera problemleri olduğunu okuyorum.
    *lg g3 te batarya sorunu çok mu fazla ? yani ben gün içinde finans mobile uygulamalarını vs cok takip ediyorum. sonucta batarya önemli.. iphone 5s'ten veya iphone 6'dan daha mı kötü ? 3 saatte öğlene kadar bitiyor diyen var batarya için..
    *sony z3, kamerası lg g3'ten iyi gibi duruyor,ama menuleri bence cok sıkıcı. su anda xperia L kullanıyorum. menüler aynı hemen hemen
    * iphone 6 ise çok pahalı..

değerli görüş ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.

z3 mü lg g3 mü? benim alacağım fiyatlara göre 300 tl fark oluyor..

acil yardım lütfen.teşekkürler

Z3mu g3mu soruna tabiki z3 ama,birde z3compact o fiyata sonygarantili nerden buldun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün avm.ye gidip.tekrar baktım

Sanki lg g3'ü.Eledim.

Z3 ekran çok.hoş. Ancak iki Video izledim hd cihaz ısındı gibi nedense.tamam teshir cihazı ama yine de garipsedim.

Almışken camera vs iyi bir tel istiyorum cunku cocugun resmini cekeceeğim.

Note 4 büyük olmasa alacagım ama.cok.büyük

İphone 6 pahalı olmasına rağmen en ilgi gören cihaz.
    Fiziki tus sevmiyorum,sanal tus daha rahat geliyor

Su nasıl bir secenek?

İphone 6 ya 2.250 tl vermek.yerine;

Sony z3c + ipad air Wi-fi
    1.350 + 1.050 tl. = 2.400 tl

Arkadaşımdan alacagım.sony z3c yi.de sony garantili.hediye gelmiş.

Camera ve telefon konusma.sesi konusunda sony z3c endişelerim var ama..

Değerli yorumlarınozı bekliyorum

• 1 ) sony z3 compact-1,350 / sony garantili

kesinlikle z3 derim. bu arada harbiden nerede buldun bu fiyatıda söylede bizde alalım. ama dikkat et sony garantili yazmışsın ? bu ithalatcı garantili olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddeN_Ra

kesinlikle z3 derim. bu arada harbiden nerede buldun bu fiyatıda söylede bizde alalım. ama dikkat et sony garantili yazmışsın ? bu ithalatcı garantili olmasın

Arkadasımdan alacagım.

Siz z3 mü z3c mi diyorsunuz?

çok fark yok büyük olsun derseniz z3
    küçük olsun derseniz z3c
  • Selamun aleykum arkadaslar.
    Htc yi niye kimse tavsiye etmiyo M8 en iyi cihaz secilmisti dunyada. Ben oyle duymustum hatta kendimde Htc almayi dusunuyorum. Ricam benide bu konuda bilgilendirmenizdir. Iphone almayi dusunmedigim bir markadir bu arada

• 2400 varsabahsettigin kombinasyon oldukca güzel benim hosuma gitti acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: irşad7

Selamun aleykum arkadaslar.
    Htc yi niye kimse tavsiye etmiyo M8 en iyi cihaz secilmisti dunyada. Ben oyle duymustum hatta kendimde Htc almayi dusunuyorum. Ricam benide bu konuda bilgilendirmenizdir. Iphone almayi dusunmedigim bir markadir bu arada

Arkadaşlar,

ben bugüne kadar dünya kadar değişik telefon kullandım. Note 2, S3, iphone 4, iphone 3gs, iphone 5, xperia L..

marka takıntısı belki cidden enteresan. mesela ben note 2'yi ilk aldığımda büyüklüğüyle dalga geçenler şu anda iphone 6 plus almak için sıraya giriyor.

bir bilgi... bu forumda telefon ve modellerle ilgili örnek açılan anakonu sayfalarına bakın.. amiral modellerde kaç sayfa insanlar gelmiş yorum yapmış konuşmuş..

OK kabul Z3'ü ben de beğendim güzel telefon ama bakın foruma nerdeyse uğrayan yok. telefon tanıtılalı ne kadar zaman oldu.

htc konusuna gelince.. stabil vs.. 2.400 tl çıkış fiyatın olacak ve kameran berbat olacak ve ruh sıkan menuler vs..

ikinci bir bilgi..

sahibinden.com sitesine girin ikinci el / sıfır ilanlarına.. kılıf aksesuar gibi şeyleri elemek için taban fiyata 600/800 tl yazın ve aratın bakalım tüm türkiyede kaç tane açık ilan var modellerle ilgili. bu telefona olan gercek ilgiyi gösterecek ve telefonu satarken rahat satmayı sağlayacaktır.

örnek iphone 5s'te şu anda açık 2.000 tane ilan var.

htc m8 400 tane
    lg g3 800 tane
    lg g2 800 tane
    YENİ ÇIKAN İPHONE 6 850 tane
    iphone 6 plus 450 tane
    galaxy s5 1.300 tane
    note 3 950 tane
    note 4 140 tane
    xperia z2 320 tane
    xperia z3 83 tane
    xperia z3c 31 tane

yukardaki rakamlar telefonlara olan ilginin bence güzel bir kanıtı.

dün akşam bir avm'de telefon inceliyorum emin olun, kimse z3 falan gitmiyor, direk iphone vs soruyor. malesef gerçek bu. arkadaşım z1c aldı, ciddi zarar edip sattı. telefoncular ölü fiyat veriyor.

vodafone'da değiştirme kampanyası var... adamlar iphone 5'i bile 1.200 Tl'den eger cihaz temizse satın alıp yerine yeni cihaza kampanya yapıyorlar.

lg g2'yi amiral vs f/k neler neler neler dendi. ok.. gittim turkcelin kampanyasıyla denedim 1 hafta. .. konuşma sesi inanılmaz boğuk derinden geldi. ama diğer özellikleri iyiydi. gece foto çekimi hariç

• sn admin, konuyu acaba andorid telefonlar bölümünde LG ve/veya SOny bölümüne taşıyabilir miyiz rica etsem ? ben yanlış yerde açtım sanırım konuyu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.