Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben pek anlamam pc den yeniyim daha ekran kartım ati radeon 9250 256 mb ekran kartını değiştirmek istiorum(yeter mi sizcebu ekran kartı çok rahat oyun için)sizce hangi modeli aliim oyunlardan yüksek performans için??

• parani soyle yeter üst seviye x1950pro oneririm 500milyon mu ne, orta seviye xfx 7600gt yada x1650pro...(AGP 8X)
  • Tavsiye edecek kartlar var fakat senin psu o kartlara yetermi bunu bilemeyiz. Eğer sistemin hakkında daha geniş bi bilgi verirsen yardımvcı olabiliriz
  • ya arkadaşlar dalga geçmeyin ama sadece sistemim hakkında şunlarıbliliorum

80 gb hard disk
    intel pentium 4 2.67 Ghz
    512 ram
    atiradeon 9250 256 mb ekran kartı(yanında asg 4 x falan yazıyo)(rezillik)

bunlar işte sistemim hakkında daha ayrıntılı bilgiyi nasıl elde edebilirim?
  • SANIRIM SENİN SİSTEM AGP 8X O YÜZDEN EN İİ SEÇİM 7600GT AGP VEYA X1650 PRO OLABİLİR
    SİSTEMİN PCİ-EX İSE TİNE Bİ 7600 GT DÜŞÜNEBİLİRSİN VEYA X1650XT
    ÖNCE SİSTEMİNİN ANAKARTININ KİTAPÇIĞINA BAK HANGİ ARABİRİMİ DESTEKLİYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursAslan

ya arkadaşlar dalga geçmeyin ama sadece sistemim hakkında şunlarıbliliorum

80 gb hard disk
    intel pentium 4 2.67 Ghz
    512 ram

Arkadaşım seninle dalga geçen yok.
    Ekran kartı tavsiyesi istiyorsun.Yukarıda darkswordman arkadaşın da dediği gibi bütçeni ve psu yani güç kaynağının watt'ını da söylemende fayda var.

kaliteli ve güçlü bir ekran kartını düşük güçteki bir psu ya bağlarsan kapanma donma bozuk görüntü v.b.sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
    Ayrıca 100ytl ye de 1000 ytl ye de akran kartı var bütçenizi de söylerseniz daha yararlı cevaplar alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Saygılarımla...............

• psu desteği yok sanırım :(

bgn mark die bi oyun aldım altta your computer not psu falan yazdı

bütçem:200 ytl arkadaşlar:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya arkadaşlar dalga geçmeyin ama sadece sistemim hakkında şunlarıbliliorum

80 gb hard disk
    intel pentium 4 2.67 Ghz
    512 ram

200milyon 1. el iyi bişey alinmaz ikinci el bak derim forumda bir kişi 6800xt 6pp@16pp mod satiyordu 2 yil garanti 180 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Aralık 2006; 19:00:08 >
  • :) aynı arkadasın durumundayım ben de.. hic bir bilgim yok bilgisayar parcaları hakkında.. bende bilgilerimi yazayım..

Intel(R)
    Celeron(R) CPU 2.00GHz
    2.00 GHz, 448 MB RAM

bağdaştırıcım : VIA/S3G UniChrome Pro IGP , 64 MB , Internal..

budur.. para derseniz 500 milyon kadar..nasıl bir ekran kartı alsam iyi olur sizce?medieval total war II oynamaya çalışıyorum, 1.1 pixel shader veya daha iyisine sahip olan bir ekran kartına ihtiyacınız var diye bir hata alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fateless -- 28 Aralık 2006; 19:11:06 >
  • 2.el kısmına bi göz atın isterseniz.
  • peki yalnız bir sey daha var...1.1 pixel shader veya daha iyisine sahip olan bir ekran kartına ihtiyacınız var diye bir hata alıyorum.. pixel shader denilen sey nedir?donanımla ilgili mi.. yoksa download edilebilir bir şey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fateless

:) aynı arkadasın durumundayım ben de.. hic bir bilgim yok bilgisayar parcaları hakkında.. bende bilgilerimi yazayım..

Intel(R)
    Celeron(R) CPU 2.00GHz
    2.00 GHz, 448 MB RAM

budur.. para derseniz 500 milyon kadar..nasıl bir ekran kartı alsam iyi olur sizce?medieval total war II oynamaya çalışıyorum, 1.1 pixel shader veya daha iyisine sahip olan bir ekran kartına ihtiyacınız var diye bir hata alıyorum..

dostum sen bi 7600gt agp8x al 300 ytl civarı (sistemini agp olarak düsünüyom)bide ram takviyesi yap 512 mb ram al 100 ytl ye ...kalan 100 ytl yede işlemcini sat p4 3.0 al derim ben sana cok güzel bi sistemin olur
  • quote:

psu desteği yok sanırım :(

bgn mark die bi oyun aldım altta your computer not psu falan yazdı

bütçem:200 ytl arkadaşlar:)

Psu destegi olmaması gibi birşey olamaz ben sana acıklayım PSU bilgisayarının Güç Kaynagıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fateless

:) aynı arkadasın durumundayım ben de.. hic bir bilgim yok bilgisayar parcaları hakkında.. bende bilgilerimi yazayım..

Intel(R)
    Celeron(R) CPU 2.00GHz
    2.00 GHz, 448 MB RAM

sen o sistemi sat 300-400 ne kadar verirlerse üstüne koy 500 kağıdı yeni bir sistem al istediğin oyunu oynarsın
  • fateless senin ekran kartin onboard. yani anakartina entegre edilmis. s3 de markasi. onlar malesef oyunlarin bi cogunu desteklemez. arkadaslarinda dedigi gibi en az 512mb ram ve 6600gt agp gibi bir kart al. kendi islemcini takas edecek birini ya da bir bilgisayarciyi bulursan islemcini de bir pentium 4 ile degistir. fakat onceligini rame ve ekran kartina veririsen oyun oynayabilirsin.

Bursaslan sende x1300pro agp gibi giris seviyesi bir ekran karti alirsan oyunlari acabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.