Şimdi Ara

Arkadaşlar ACİL yardım, Hyundai Santa Fe sorunu!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelıkle herkese selamlar.
    Belirttiğim gibi hyundai sante fe kullanıcısıyım 2007 model.2.2 crdi.bugune kadar sürüş manasında hıc problem cıkarmadı takı 2 gun öncesıne kadar sımdı sızlere sorunu anlatmak ısterım buradakı arkadaslar bana fıkır versınler.
    arabayı calıstırdıgımda araba calsıyor sonra motor sıcaklıgı gostergesı 0 ıla 1 ın altına ınıp cıkıyor duzensız sekılde.sonra motordan tıkır tıkır ses cıkıyor duzensız calıstıgı bellı oluyor yanı calısırken gaza basıyorum ama gazı yemıyor.sonra bı sure sonra araba kendılıgınden stop edıyor.calısırken egzos kısmından yogun duman cıkıyor ve dumanın kokusu keskın bır koku.sızce napabılırım bulundugum ılde yetkılı servıs yok sorun nereden kaynaklı olabılır sızce.bana masrafı cok olur mu ?



  • kötü yakıt kaynaklı gibi, dizel pompası mı arıza yaptı acaba...
  • İlk etapta enjektor arızası gibi duruyor ikinci ihtimal pompa arızası. Her halukarda bir ustaya göstermeniz kaçınılmaz.
  • Havar komşular havar ! Turbo gitmiş gibi geliyor bana yağ falan akıtıyormu bir bakın benim aracıma otoyolda oldu aynı dediğiniz gibi sağa çektim ve ardından servise çektik zaten aracın turbosu ötüyordu servise gidiyorduk... Sizin de aracınızda aynı sorun var gibi belirtiler birebir aynı..
  • Merhaba bildirmiş olduğunuz problemin aynısı benim aracımda da yaşanmaya başladı(2006 santa fe 2.2) arızayı giderdiniz mi nasıl bir yol izlediniz bilgi verirseniz çok memnun olacağım. Çeşitli kaynaklardan araştırmalarım sonucu yakıtta su olma ihtimali oluşabilecek arıza gibi görünmektedir şeklinde bilgiler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.