Bildirim
arkadaşlar acil yardım f8 e basınca boot menüsüne girmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Anakart menüsü geliyor ya ekran karardığında 3-4 kez F8 'e bas. _____________________________ -
keşke casper almasaydın kendin dizsseyin gidip casper vestel beko arçelik exper aidata işte vs vs vs diye alırsan fason parçaların kurbanı olursun böyle sorunun hallolmazssa beni ekle yardımcı olurum
okanross@hotmail.com_____________________________ Q6600(2.4 Ghz-1066 Mhz)-P35DS3R GİGABAYTE-8600 GT GDDR3-KINGSTON 800 Mhz 4 Gb RAM(Xp Pro S.P. 2.0 32 Bit 3.5 Gb)-3 TERABYTE HARDİSK-SAMSUNG 19" 932 N 5 Ms LCD MONİTÖR-PEGASUS LCD KASA-600 W COOL MASTER POWER SUBLEY.-CREATİVE 5+1 SES SİSTEMİ-ASUS 22 X DVD -
quote:
Orjinalden alıntı: uzman1994
Anakart menüsü geliyor ya ekran karardığında 3-4 kez F8 'e bas.
işte anakart menüsü gelmiyo:))))_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Xeon-Man
keşke casper almasaydın kendin dizsseyin gidip casper vestel beko arçelik exper aidata işte vs vs vs diye alırsan fason parçaların kurbanı olursun böyle sorunun hallolmazssa beni ekle yardımcı olurum
okanross@hotmail.com
benim değil ki pc yine de saol hallolmassa rahatsız ederim seni_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Xeon-Man
okanross@hotmail.com
ben vestel kullanıyorum bi sorunum yok 5 yıldan beri ?? ama yinede vesteli sevmiyorum

- samsung laptop boot tuşu
- sahibinden eski ilanları görme
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- missing operating system
- ekran kartı resetleme
- mobil veri çekmiyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- pc kapatma komutu
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler