Şimdi Ara

Arkadaslar acil yardim (EFT ile ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EFT yaptim bi arkadasa fakat hesabimda bakiye ayni gozukuyor.
    Ama isleminiz basariyla tamamlanmistir dedi. Bidaha denedim hesapta bakiye azalmayinca yine dedi yine azalmadi
    Eft de sik kullanmam sknti nedir bilen var mi acaba? Yardimci olabilcek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam hesaptan suan dusmedi ondan olmadi sandim. Eft gittigi zaman mi dusuyor hesaptan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 31 Mart 2014; 4:02:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eft işlemi gerçekleşmeden düşmez ki? Zaten şuan eft'den çok eft talimatı vermişsindir. Yani Pazartesi günü şu hesaba şu kadar para transferi yapılmasını istiyorum gibi birşey diyorsun bankaya. Onlarda mesai saati geldiğinde o talimatınızı görüp para transferini yapıyorlar. Ama iki tane yaptıysan iki kere gider para. Eft talimatlarına bak orada görünürler zaten.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Gittigi zaman hesabindan duser. Mesai saatlerinde gider ve 10 15dk surebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.