Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım donanım anlayanlar bakabilirmi _? CPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi açdığımda direk CPU sıcaklığı 65 de başlıyoo :s p4 işlemci var ve 3-5 dk geçdikden sonra bu sıcaklık +70 oluyoo ne yaptıysam ne kadar fan takdıysam her parçayı tek tek deişdirdim başka parçaları denedim ama bi türlü sıcaklık inmiyoo sadece ekran kartına ellemedim sizce ekran kartımu bozuk yoksa pc de bi uyumsuzlukmu var :s

• Macun tazelendi mi?
    Eski macunu silip yeni macunu ne çok az ne de çok fazla olmayacak şekilde sürünüz.
    Fanın tam olarak oturduğundan emin olun.
    Kasa havalandırması nasıl?

Stok fansa P4 işlemci için sıcaklıklar normal gibi görünüyor ama yine de dediklerime bir bakın
  • macun yeni sürdüm onları herşeyi hallettim havalandırmada hiç bi sorun yk :s gittim yeni işlemci fanı aldm yine bi faydası olmadı pc ilk açıldığında direk 60-65 derece ile açılıyoo :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetci_06

macun yeni sürdüm onları herşeyi hallettim havalandırmada hiç bi sorun yk :s gittim yeni işlemci fanı aldm yine bi faydası olmadı pc ilk açıldığında direk 60-65 derece ile açılıyoo :s

bu durum banada olmuştu herşeyden emindim ama bir baktım cpu soğutucusu tam oturmamıştı siz iyice bir kontrol edin nolur nolmaz insanlık hali
  • denedim gardaş denedim 50 kez denemedim :s ama olmuyoo :s neyse saolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetci_06

denedim gardaş denedim 50 kez denemedim :s ama olmuyoo :s neyse saolun arkadaşlar

overclock felan varmı büyük ihtimal yoktur ama bir bakmak lazım belki birisi girip biosla felan oynamıştır

oda olmazsa demekki pc yi sürekli çok kasan birşey var aklıma başka birşey gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.