Selamin Aleyküm. Hayırlı Akşamlar / Geceler . Sorunum Şudur. Herşeyi Yaptıgıma rağmen 5+1 den 2+1 olarak ses alıyorum 2 Tiz çalışıyor ve 3 tizden ses Gelmiyor .!! Herşeyi Yaptım Denedim Olmadı olmadı olmadııı !!!!!!!!!!
Anakartın Onboard Ses Kartını Kullanıyorum .
anakartım: Msi 870-A G54 8 kanallı ( 7.1 ) diyor ve Realtek Hd Audio olarak Yazıyor. sınamadan hepsinden ses geliyor Windows media player Den yapıyorum gelmiyor 2 tiz + bass tan geliyor çıldırcam artık. Tüm Müzik programlarını Denedim. w.m.playerdende Ayarları yaptım Yine olmuyor Biriniz Yardım Etsin Artıkkkk !!!
Müzik 2 kanaldır sadece öndeki hoparlörlerden ses alman çok normal hepsinden ses alabilmek için bazı sistemlerin özellikleri oluyor yada ses kartlarında onları aktif etmen gerekiyor.5.1 destekli bir film aç tüm kanallardan ses geliyorsa problem yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: bLind35
Müzik 2 kanaldır sadece öndeki hoparlörlerden ses alman çok normal hepsinden ses alabilmek için bazı sistemlerin özellikleri oluyor yada ses kartlarında onları aktif etmen gerekiyor.5.1 destekli bir film aç tüm kanallardan ses geliyorsa problem yoktur.
üstten 2 girişe ( Front - Left - Right ) a Hangisini Takarsam Onlardan Mp3 Geliyor. digerlerinden Çok kısık ve tiksindirici Bir Ses Geliyor. kafayı Yiyecegim Artık.
Ayrıca Filmleride Açtım 2 Tizden GEliyor Yine 3 Tizden Ses yok......