Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uydudan ntv ve tv8 de maçlar olduğu zaman çanak şireli yanına giriyor oo şifreleri nasıl kaldırabiliriz yardımcı olumusunuz...

• ciazına emu attır çözersin sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray08

ciazına emu attır çözersin sorunu

• kim yapar oo emu'yu benim yapabileceğim biiş varmı evde..
  • emu konusunda açıklama yapmak yasak.
    cihazına yeni yazılım yüklettir diyeceğim ama tabi şifre değişince bir anlamı kalmayacak. ya kendin yazılım yüklemeyi öğreneceksin, ya da koltuğunun altında receiver ile dolaşıp yazılım yenileteceksin. Veya son çare şifresiz kanallar ile yetineceksin.

Uydu ile tv izleme çaığı bitmiştir ve yeni görüntü kaynağı için masraf yapacaklar buna para harcamasınlar diyoruz. Veya tam harcasınlar dreambox alsınlar da demeyi unutmuyoruz.
  • arkadaşım emu konusuna fazla girmek istemem bende
    yapmanız gereken
    1-alıcınızı bir servise götürün ve üç kuruş birşey karşılığında yazılım yükletin(emu yani)
    2-daha sonra alıcınızı takın şifreli yayınları izleyebilirsiniz artık
    3-eğer şifreler değişirse tv8 ntv nin yapmanız gereken cı sistemine ulaşarak menüden TV8 i biss altından bulun
    buradan şifresine düzelt deyin veya değiştir seçeneğine girin yeni şifresini girin kaydetin izlersiniz zarten

kolay gelsin

dikkat- bu işlemler yasaktır ok. sorumlu siz olursunuz
  • uyduyu aldığın yer yardımcı olması lazım bence onlara danış yada elektronikçilere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben her seferinde koltuğumun altında uyducuya emu attırmayamı gideceğim arkadaşlar yokmu bunun başka yolu...
  • ya tabi ki var
    çözüm : emu kendin yüklemek
  • eliminator özelden konuşalım pm attım bi bak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.