Please answer to this mail and write us your User-ID, so that we can credit the 50 Euro as ingame currency on your user account. Don’t forget to contact us within the next 7 days (till 24. September), otherwise we’ll have to contact other participants. bunu çevirebilecek varmı sitelerden çevirince anlamsız oluyor
sizin kullanıcı hesabında Oyunda para birimi olarak 50 Euro kredi, böylece bu postaya yanıt ve bize User-ID yazınız. Dont sonraki 7 gün içinde bize unutmak (24 kadar. Eylül), aksi takdirde de diğer katılımcılar ile bağlantıya geçmek için var. bunu çevirebilecek
bole bişe ceviriyor ama sen oku
ya bunu bende çevirdim bana tam çevirisi lazım çünkü hiç bir işe yaramıyor anlamıyorum yinede sağol
lütfen maili cevaplayınız ve id nizi veriniz.Kullanıcı hesabınızdan 50€ alacağımız olabilir.Lütfen önümüzdeki 7 gün içinde bizimle irtibata geçmeyi unutmayın.Aksi halde diğer katılımcılarla irtibata geçicez.
cümleler biraz düşük oldu böyle çevirebildim ben
Oyundan letter la yada mail olarak gelmedi değil mi?
Dolandırıcılar çok bu devirde...
yok bu darkorbit diye bir oyundu benden alacakları olamaz üste borçlular ve haksız yere hesabım kapatıldı her türlü fiş mevcut elimde :)
50 euro varmış senin adamlarda 1 haftaya kadar gelmezsen başka katılımcılarla bağlantıya geçicekmiş ama çok saçma cümleler tavsiye şifre verme bu insanlara..