Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL ÇEVİRİ LTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Please answer to this mail and write us your User-ID, so that we can credit the 50 Euro as ingame currency on your user account. Don’t forget to contact us within the next 7 days (till 24. September), otherwise we’ll have to contact other participants. bunu çevirebilecek varmı sitelerden çevirince anlamsız oluyor

• sizin kullanıcı hesabında Oyunda para birimi olarak 50 Euro kredi, böylece bu postaya yanıt ve bize User-ID yazınız. Dont sonraki 7 gün içinde bize unutmak (24 kadar. Eylül), aksi takdirde de diğer katılımcılar ile bağlantıya geçmek için var. bunu çevirebilecek

bole bişe ceviriyor ama sen oku
  • ya bunu bende çevirdim bana tam çevirisi lazım çünkü hiç bir işe yaramıyor anlamıyorum yinede sağol
  • lütfen maili cevaplayınız ve id nizi veriniz.Kullanıcı hesabınızdan 50€ alacağımız olabilir.Lütfen önümüzdeki 7 gün içinde bizimle irtibata geçmeyi unutmayın.Aksi halde diğer katılımcılarla irtibata geçicez.

cümleler biraz düşük oldu böyle çevirebildim ben
  • Oyundan letter la yada mail olarak gelmedi değil mi?

Dolandırıcılar çok bu devirde...
  • yok bu darkorbit diye bir oyundu benden alacakları olamaz üste borçlular ve haksız yere hesabım kapatıldı her türlü fiş mevcut elimde :)
  • 50 euro varmış senin adamlarda 1 haftaya kadar gelmezsen başka katılımcılarla bağlantıya geçicekmiş ama çok saçma cümleler tavsiye şifre verme bu insanlara..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM LÜTFEN
    dün açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Knight hesabımızı banlasın.Pre cash paramızı ödermi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.