Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende acer aspire 6930g laptop var bilgisayar pek iyi durumda değil . Öncelikle kabaca özelliklerinden bahsedeyim zaten söylemeye değecek pek birşey yok ta , intel core 2 duo 2gHz işlemci ati Radeon HD 4650 ekran kartı 4gb ram 320 gb hdd vs. Bilgisayarın bataryası ve cd rom u bozuk biraz da hor kullandım estetik açıdan pek iyi durduğu söylenemez (çizik vs mevcut) geçenlerde bi problem yaşadım ekran oyun oynarken kapandı ve bilgisayarın ışıkları yanarken ekran açılmadı. Internet'ten izlediğim bi videoda şunu yapmam gerektiği anlatılıyordu : bilgisayarın içini açın hdd yi çıkartın sonra hava alan boşluklarını kapatıp bilgisayarı açın ısınarak kapanmasını bekleyin sonra soğusun hdd yi takın ve çalıştırın. Denedim ve işe yaradı. 2 gün önce aynı sorunu yaşadım bu sefer sadece hdd yi çıkartıp taktım olmadı aynısını yaptım oldu (ısınmayla arasındaki bağlantıyı ve sorunun kaynağını çözemedim.) donanımsal olduğunu düşündüğüm bi problemi var ve şu an aynı sorunu yaşamış bi şekilde kapalı duruyor .
    Gelelim asıl meseleme benim acil paraya ihtiyacım var bu konumdaki bi bilgisayarı satmaya kalksam üç beş birşey eder mi geçer mi elime az da olsa bi para ? Yardımlarınızı fikirlerinizi esirgemeyin lütfen şimdiden teşekkürler .
    Not : konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafmaf -- 6 Şubat 2014; 21:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sizde ısınma varsa fan temizliği ve termal macun takviyesi yapılması gerekir bunu yaptırdınız mı sisteminiz bayağı eski horda kullanmışsanız tozdan fanın gözleri görmüyordur.
  • Saydığım majör problemi yaşarken yok denecek kadar az ısınma mevcuttu genel olarak ta pc yi çok ısınmaya zorlayacak şeyler yapmıyorum dediklerinizi yapmadım ama amacım şu aşamada pc yi kurtarmak değil zaten gözden çıkardım durumum iyileşince yenisini alırım muhtemelen . öğrenmek istediğim bu koşullarda bi ederi olur mu olursa ne kadar olur . Ilginiz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satarken bu problemi bilen biri almaz bilgisayarcı alır tamir eder satar oda ölü fiyata alır bilgisayarcılara bir sorun ne kadar verirler normalde sağlam olsa ortalama 500 ederi olabilir.i3-i5 işlemcili harici kartlı sistemeler bile 700-800'lere alınabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Satarken bu problemi bilen biri almaz bilgisayarcı alır tamir eder satar oda ölü fiyata alır bilgisayarcılara bir sorun ne kadar verirler normalde sağlam olsa ortalama 500 ederi olabilir.i3-i5 işlemcili harici kartlı sistemeler bile 700-800'lere alınabiliyor.

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.