Bildirim
Arkadaşlar acil bakar mısınız?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bro sen geometri yapmadan olmayacağını biliyosundur umarım -
Aynı dertten ben de muzdarip im hocam ama hocalara geldik denemesinde 28 i gördüm tabi ama genel olarak 20-26
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimden geldiğince bir şeyler için çabalıyorum. -
yoldaş ben de senin durumdaydım ama hallettim geoyu videolarla sen de hızlan arttır vitesiquote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Elimden geldiğince bir şeyler için çabalıyorum. -
Eğer 25-26 yetecekse tyt matta yapılacak en iyi şey -senin netlerine göre- deneme çözmektir. Bol bol deneme ve o denemeyi çözdüğün süre kadar analizini yapacaksın hocam. Bir süre sonra artışı görebiliyorsun zaten hocam. Tyt matın sırrı deneme. O kadar bilgi gerekmiyor çünkü, formül ezberleme gibi bir olay yok. Amaç yapabileceğinin en iyisini, en kısa sürede yapabilmek.
Hatta yapamadığın soruları kes, bir dosyada biriktir. Çok etkili yöntemdir, işime yaradı.
Ben tyt matta 30 üstüne deneme çözerek ulaştım, hayvan gibi soru bankası bitirmedim. 345i bile zar zor bitirebilmişimdir.
Geometride de eğer üçgenleri hallettiysen diğer konulara göz atman yetiyor. Mesela ben katı cisimlere yeni başladığım günden sonraki gün tytde çıkan sorusunu çözebildim çünkü adam sana hacim formülünü bile veriyor. Daha ne yapsın? Hatta şöyle diyeyim ben daha konilere geçmeden koni hacminin 1/3 pi r kare olduğunu sorulardan öğrendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 17 Mart 2019; 2:49:9 >
-
Hocam haftada 3 gün tyt genel denemesi çözüyorum. Normal alan denemelerini de sayarsak haftada 5 tane mat1 denemesi çözüyorum. -
O denemelerin analizini iyi bir şekilde yap hocam, rahat gelişimini görürsün. Geometri sorularının bile çözümünü öğren, gerçekten tytde soruların temelde basit olduğunu görürsün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X