Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt matematik netlerim hep 20 civarı geliyor. Sizce sınava kadar bu 25-26 olur mu? Mat2 akıp gidiyor ama tyt Matemaik tam bir facia :(. Sınava kadar sizce ne yapayım?

• bro sen geometri yapmadan olmayacağını biliyosundur umarım
  • Aynı dertten ben de muzdarip im hocam ama hocalara geldik denemesinde 28 i gördüm tabi ama genel olarak 20-26

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eydelimeczup E kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince bir şeyler için çabalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Elimden geldiğince bir şeyler için çabalıyorum.
    yoldaş ben de senin durumdaydım ama hallettim geoyu videolarla sen de hızlan arttır vitesi
  • Eğer 25-26 yetecekse tyt matta yapılacak en iyi şey -senin netlerine göre- deneme çözmektir. Bol bol deneme ve o denemeyi çözdüğün süre kadar analizini yapacaksın hocam. Bir süre sonra artışı görebiliyorsun zaten hocam. Tyt matın sırrı deneme. O kadar bilgi gerekmiyor çünkü, formül ezberleme gibi bir olay yok. Amaç yapabileceğinin en iyisini, en kısa sürede yapabilmek.
    Hatta yapamadığın soruları kes, bir dosyada biriktir. Çok etkili yöntemdir, işime yaradı.

Ben tyt matta 30 üstüne deneme çözerek ulaştım, hayvan gibi soru bankası bitirmedim. 345i bile zar zor bitirebilmişimdir.

Geometride de eğer üçgenleri hallettiysen diğer konulara göz atman yetiyor. Mesela ben katı cisimlere yeni başladığım günden sonraki gün tytde çıkan sorusunu çözebildim çünkü adam sana hacim formülünü bile veriyor. Daha ne yapsın? Hatta şöyle diyeyim ben daha konilere geçmeden koni hacminin 1/3 pi r kare olduğunu sorulardan öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 17 Mart 2019; 2:49:9 >

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Hocam haftada 3 gün tyt genel denemesi çözüyorum. Normal alan denemelerini de sayarsak haftada 5 tane mat1 denemesi çözüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    O denemelerin analizini iyi bir şekilde yap hocam, rahat gelişimini görürsün. Geometri sorularının bile çözümünü öğren, gerçekten tytde soruların temelde basit olduğunu görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.