Şimdi Ara

arkadaslar 6233 nerede goren vamııııı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 6233 sesnın duyurmadan 6234 cıktı ancak bı fark goremedım aralarında 6233 goren arkadaslar lutfen haber versın nerde kacasatılıoo

• 6234'üm sayfasında "*Bu ürün sadece Vodafone Grup için kullanılabilir." ibaresi var

http://www.nokia.com.tr/id85064.html
  • heryerde var butun alisveris sitelerinde fiyat 690-730 arası
  • Sirkeci Altın Han'da geçen C.tesi 640 ytl'ye görmüştüm.Az daha alıyordum.Fakat satıcı hakkında olumlu konuşmayınca W810 aldım.
  • benım merak ettgım 6280 nın fıyatı daha yuksek ancak butel daha yenı cıktı bu fıyat nıee dusukk bölee
  • arkadaşlar bende telefoncuları dolaşıyorum doğubank dışında karşılaşan pek yok telefonla. internet üzerinden satışı yaygın durumda akakce.com da en ucuz nerde görebilirsiniz. şu an kur yükseldiğinden dolayı fiyat 670 e ulaştı bi ara 640 kadar inmişti. her gün fiyatını takip ediyorum ama benim beklememdeki asıl amaç ilk versiyon telefonlardan almamak. ben kesinlikle n 73 hayranıyım ama bu tel.in fiyatı çok yüksek 1100-1200 arasında piyasaya girdi. ben 1 ay sonra 6233 alıcam. şu an d600 kullanıyorum ve kamera kalitesi olarak aynı tadı alamıycam mpeg4 video kayıdı yapamıycam ama samsung.un sesi beni hiç tatmin etmedi telefonumun sesini duyamıyorum mp3 sesi çok az çalarken titremeyen saçma bi özelliğede sahip alarmı telefon kapalıyken çalmıyo ayrıca mesaj seslerinide değiştiremiyosun standart gılı gılı dülü dülü seslerden kullanmak zorundasın bu kadar üst düzey özelliklere sahip bi telefona yakışmayan özellikler ve ben bunlardan dolayı telefonumu değiştiricem ve tercihim 6233 olacak eski bir 6230 ve 6230i kullanıcısı olarak çok ısındım bu telefona fiyatıda uygun gibi ve çok estetik bi telefon ( siyah renkli olanı için geçerli )

• satıcı kaç tane satmış ki şimdiye kadar olumsuz şeyler söylemiş.telefon daha yeni raflara girmeye başladı..onun eline w810 fazla sayıda vardır da ondan konuşmuştur.klasik esnaf işi
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Sirkeci Altın Han'da geçen C.tesi 640 ytl'ye görmüştüm.Az daha alıyordum.Fakat satıcı hakkında olumlu konuşmayınca W810 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 27 Ağustos 2006; 23:13:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

satıcı kaç tane satmış ki şimdiye kadar olumsuz şeyler söylemiş.telefon daha yeni raflara girmeye başladı..onun eline w810 fazla sayıda vardır da ondan konuşmuştur.klasik esnaf işi
    quote:

Sirkeci Altın Han'da geçen C.tesi 640 ytl'ye görmüştüm.Az daha alıyordum.Fakat satıcı hakkında olumlu konuşmayınca W810 aldım.

komplo teorisi kokusu geliyo burnuma

ama haksızda sayılmazsın

• vallahi olabıler
  • hepsiburada da 740ytl6230i çok sattı ama bu nerdeyse hiç
  • quote:

satıcı kaç tane satmış ki şimdiye kadar olumsuz şeyler söylemiş.telefon daha yeni raflara girmeye başladı..onun eline w810 fazla sayıda vardır da ondan konuşmuştur.klasik esnaf işi
    quote:

Telefon adamın elinde var satamamış işte o telefonun alıcısı yok... ayrıca satıyo ki o telefondan elinde fazla var...
    W810 aldığın iyi olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: anday

quote:

quote:

Telefon adamın elinde var satamamış işte o telefonun alıcısı yok... ayrıca satıyo ki o telefondan elinde fazla var...
    W810 aldığın iyi olmuş
    telefon ne zaman çıkmışta piyasaya yada kaç tane bayide var da alıcısı çıkmayacakmış...daha dur..dün bir bu gün iki..ayrıca topici başlığına bakarsan olay daha net cevaplanmış olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hepsiburada da 740ytl6230i çok sattı ama bu nerdeyse hiç

6230i de ilk çıktığı zamanlar popüler değildi zamanla popüler oldu
  • 6233 ü en son halamda gördüm
  • görmedıysenız sölemeın yorum yapmayın kardesım
  • Yarın alayım şu 6233'ü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Yarın alayım şu 6233'ü.

6280 gibi 6233 incelemesi de isteriz ama
  • Yarın alınca yaparım diyecem ama saat 19 gibi alırım o saatten sonra foto falan eklenmez ertesi güne sarkar.

3250-6280-n70-n90 incelemeleri vardı benim başkada vardı sanırım bide 6233 olsun bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Yarın alınca yaparım diyecem ama saat 19 gibi alırım o saatten sonra foto falan eklenmez ertesi güne sarkar.

3250-6280-n70-n90 incelemeleri vardı benim başkada vardı sanırım bide 6233 olsun bakalım.

e hayırlı olsun şimdiden.incelemelerin güzel.biz bekleriz ertesi günü.zaten zonguldaktaki bayilere daha yeni yeni gelmeye başladı tel.hatta siyah hiç yok.onun için bekleriz detaylı incelemeni..kolay gelsin

• Zonguldaklı Mısın?

Ben Bartınlıyımda o yüzden sordum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.