Şimdi Ara

Arkadaşlar 17 inç gerçek flat monitör arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet,arkadaşlar konu başlıkta belirttiğim gibi.17 inç gerçek flat monitör arıyorum.LG T730SH modelini düşünüyordum (link aşağıda) ancak forumda bir kaç yerde bunun gerçek bir flat tüpe sahip olmadığı başka bazı firmaların da yaptığı gibi normal bombeli tüpün önüne düz cam konulmuş olduğunu okudum.Lcd monitör düşünmüyorum,bu nedenle gerçekten flat tüpe sahip olan gerçekten kaliteli bir 17 inç CRT monitör arıyorum,fiyat aralığım maksimum 250 lira,yardımcı olursanız sevinirim...Lg'nin linki...:

    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=KiaD9g69nsCIjG_6DagEsg







  • artık kaliteli crt monitör kalmadı

    philips 107B70 b ence iyi.
  • Samsung'un modelleri nasıl peki,gerçek flat mı onlar? Lg nasıl benim yazdığım acaba? Samsung'un gerçek flat monitörü var mı 200 lira civarı,nasıl bir monitördür acaba? Hyundai nasıl acaba? Linki aşağıda...Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,çok kararsızım...

    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=9XUOwkPRiygH5qF3eBuHug
  • ben 3 senedir LG F700P kullanıyorum bence süper monitör

    renk geçişleri kontrast ve parlaklık çok iyi. tam düz ekran ve slot mask tüp var.

    şu an piyasada satılmıyor ama piyasada bunun F700B si var herşeyi aynı yalnız bendekinde arkada ne olduğunu anlamadığım bi kaç giriş var ama hiç kullanmadım.

    tüpü de aynı.

    dış kısımda kaplama var göz hiç yorulmuyor.

    şu an piyasada bulunuyor ama yakında o da bulunmaz bence kaçırma derim.
  • LG T730SH 4 ay önce bir arkadaşa topladığımız sistemin monütörü ve senin yazdığın gibi bir flat tüpe sahip olmadığı başka bazı firmaların da yaptığı gibi normal bombeli tüpün önüne düz cam konulmuş olduğu tezi doğru onun dışında görüntü kalitesi kendi şıklığı ve bazı teknik özelikler, filim, oyun ,internet ortamında tek tuşla aydınlatma özeliklerinin değişmesi gibi artı taraflarıda var
  • F700B şu an çoğu sitede stoklarda yok ancak stoğa gireceği belirtilmiş,o model sanırım gerçek flat,ay sonuna kadar bekleyeceğim (eylül ortaları da olur acelem yok) eğer stoklara girmediyse başka model bakacağım mecburen,bir de alacağım monitörü laptopa bağlayacağım kendi doğal çözünürlüğünde kullanabilirim değil mi? 1024x768 olarak yani..?
  • gerçek flat crt monitör sony ve sadece lg de var başka firmada yok ben kendim philips 107b4 kullanıyorum real flat diye aldım ama bu bile gerçek flat değil ama monitörden memnunum o başka mesele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım F700B bulmaya çalışacağım,teşekkürler,laptopa takınca sorun olmaz değil mi? Bir de F700B'nin Asus ekran kartlarıyla bir uyumsuzluğu var mı? Bir kaç yerde bu konuda bir şeyler okudum,arada sırada masaüstü bilgisayarıma da takabilirim ve ekran kartım Asus 9550 GE,laptop'ta da sorun olmaz sanırım..?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 12 Ağustos 2006; 11:07:39 >
  • LG T730SH. Bu monitörü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, açık söyleyeyim hiç memnun değilim. Mönüsü falan kullanışlı güzel sayılabilir ancak ekran kalitesi çok vasat ve benimkinde abartı bir ısınma sözkonusu.
    Son 6 aydır zamansız titremeler meydana geliyor, görüntüde kayma, dalgalanma oluyor. Üstüne çaydanlık koysam demlenecek kıvamda. Velhasılı kelam; benim nacizane görüşüm: uzak durun arkadaşlar, tam it yahnisi.
  • F700B bakacağım anlaşılan,laptopla da umarım sorun çıkarmaz...
  • Adaşım sana tüplü ekran yerine LCD almanı öneririm.Alacağın 17" lcd gerçek düz ekrandır, ayrıca gerçek 17" tir. Tüplü monitörler 17" diye satılır ama 16" tir. Lcd ler çok daha az elektrik tüketir. Öyleki 4 yıllık bir kullanımın ardından sana bedavaya gelir. Avrupada ve bütün gelişmiş ülkelerde tüplü ekran satılmıyor. İki saat tüplü ekranla yazı okusan gözlerin isyan eder. Bu yüzden tüm saydıklarımın bir önemi yoksa bile sağlığın için lcd kullanmalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 12 Ağustos 2006; 22:05:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DELTA53

    Adaşım sana tüplü ekran yerine LCD almanı öneririm.Alacağın 17" lcd gerçek düz ekrandır, ayrıca gerçek 17" tir. Tüplü monitörler 17" diye satılır ama 16" tir. Lcd ler çok daha az elektrik tüketir. Öyleki 4 yıllık bir kullanımın ardından sana bedavaya gelir. Avrupada ve bütün gelişmiş ülkelerde tüplü ekran satılmıyor. İki saat tüplü ekranla yazı okusan gözlerin isyan eder. Bu yüzden tüm saydıklarımın bir önemi yoksa bile sağlığın için lcd kullanmalısın.


    Ne yazık ki şu anda maddi durumum elverişli değil,bu yüzden CRT çözümleriyle ilgilenmek durumundayım...




  • http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=CE021SAM16

    arkdaşım bu monitörü bir incele istersen ben almayı düşünüyorum.
    fiyatı çok uygun peşin 188 ytl.
  • Linkini verdiğin samsung tam flat değil,ancak LG'yi bulamazsam sanırım ben de öyle bir şey alacağım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: johnmalkow


    quote:

    Orjinalden alıntı: DELTA53

    Adaşım sana tüplü ekran yerine LCD almanı öneririm.Alacağın 17" lcd gerçek düz ekrandır, ayrıca gerçek 17" tir. Tüplü monitörler 17" diye satılır ama 16" tir. Lcd ler çok daha az elektrik tüketir. Öyleki 4 yıllık bir kullanımın ardından sana bedavaya gelir. Avrupada ve bütün gelişmiş ülkelerde tüplü ekran satılmıyor. İki saat tüplü ekranla yazı okusan gözlerin isyan eder. Bu yüzden tüm saydıklarımın bir önemi yoksa bile sağlığın için lcd kullanmalısın.


    Ne yazık ki şu anda maddi durumum elverişli değil,bu yüzden CRT çözümleriyle ilgilenmek durumundayım...

    Bu zorluğu bende yaşadığım için iyi bilirim. Doğrusu 3 ay önce yeni bilgisayarımı toplarken tüplü philips107p5 ile 17" acer lcd arasında çok kalmıştım. Ancak işlemciden ve anakarttan yaptığım tasarrufla lcd ye geçebildim ama inanki çok farkediyor. Eğer kararın tüplü ise sana önerim philips 17" 107p5 olur. Ben bunu almadım ama çok incelemiştim. Kullanmadığım halde en iyi tüplü diyebilirim. linkini veriyorum:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=180&productid=bd1372
    Eğer olurda kararını değiştirirsen lcd olarakta ucuz kaliteli şu modeli önerebilirim:
    INCA IL-777A 17" 4ms MULTIMEDYA DVI LCD MONİTÖR 340 ytl.
    kolaygelsin.




  • LCD alırsam ucuz bir şey almam her halde 340 lira az bir para değil üstüne 100-150 lira daha koyup gerçekten kaliteli bir şey almak varken Inca'ya tenezzül etmem,Lg'yi bulamazsam önerdiğin philips'i alacağım...O monitör de çoğu yerde yok,flatlığı nasıl peki? Bazı samsung'larda olduğu gibi bariz bombeli olduğu belli oluyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: johnmalkow

    LCD alırsam ucuz bir şey almam her halde 340 lira az bir para değil üstüne 100-150 lira daha koyup gerçekten kaliteli bir şey almak varken Inca'ya tenezzül etmem,Lg'yi bulamazsam önerdiğin philips'i alacağım...O monitör de çoğu yerde yok,flatlığı nasıl peki? Bazı samsung'larda olduğu gibi bariz bombeli olduğu belli oluyor mu?


    Dediğim gibi kullanmadım. ama philipsin sonuna p harfi koyduğu ve hala üretimde tuttuğu en iyi monitör. Tüplüleri çok araştırdım. 3 ay öncede bulunması zor bir monitördü. ama sanırım hala bulabilirsin. Eğer yerinde olsam hiç tereddütsüz lg yerine philips 107 p5 alırdım. Dediğim gibi bu monitörü ben çok araştırdım. almanın eşiğinden döndüm diyebilirim. En iyi çözünürlük, tazeleme oran,nokta aralığı, kullanan kişilerin memnuniyet, ve benim philips in p serilerine olan güvenim.
    Yanlız ucuza tenezzül etmem demişsin elbette senin kararın, ama bu konuda en ucuz lcd mi, en pahalı tüplü mü diye sorsalar kararım lcd den yana olurdu. Çünkü daha önce kullandığım 17" hyundai Q790 tüplü ekran çok kaliteliydi. (1600x1200 çözünürlük 75hz de 0.20mm nokta aralığı...) Ve eğer bozulmasaydı kullanmaya devam decektim. Şimdi ise iyiki bozulmuş diyorum.








  • philips 107P5 en iyisidir ama

    real flat yazdığına bakma CRT olup tam flat monitör zor bulursun


    LCD düşün bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.