Şimdi Ara

Arkadaşlar 16gb yeter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben iphone alacağım fakat media mrkt ta i6 16gb var. Ama 6s de 32 64gibi seçenekleri mevcut. Sizce hangisini alsam? Zaten iphone u 5s gibi küçük değil tam ideal boyutta değiştirmem ben napsam sizce 16gb mı alsam yeterli midir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence günün şartlarına uygun bir şey almalısınız 16 artık çok yetersiz kalıyor. Ben bile hiç kullanmadığım halde doluyordu. En az 32 almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam i6s 64mü yoksa ip7 32mi :)

• Orange Juice kullanıcısına yanıt
    Bence i7 32

• 16 kesinlikle alma yetmiyor.

• Alınmaz

• 16gb yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alo alo, birkaç fotoğraf, birkaç uygulama için ise ve standart kullanıcıysanız yeterli, onun dışında değil.
  • 16gb normal bi kullanıcı için yeterli ama diyorsan ben alacam 5 sene kullanacam fotoğrafımı videomu çekecem müziğimi yükleyecem o zaman 32gb daha uygun.

İphone 6 16 gb 2200 tl sanırsam ve bu paraya kesinlikle alınmaz çünkü
    2600 e 6s 32gb var sadece 400 tl farka hem 32gb hemde 6s alıyorsunuz ki 6s çok iyi bir cihaz.
    Yada 3000 e media markt bimeks vs dan ip7 al geç.

Bende şu aralar telefon bakıyorum bu ay içinde Allah nasip ederse alacağım tercihim şuan için ip7 32gb mat siyah yönünde.
    Ben her zaman arada absürt fiyat farkı yoksa yeniyi alma taraftarıyım 2500-2600 e 6s almaktansa 2900-3000 e iphone 7 yi almayı tercih ederim sonuçta bir sürü para veriyoruz en iyisini alalım.
  • Kullanim tarzinizi yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.

Oyun oynarsaniz, yetmez. Fotoğraf cekecekseniz yetmez, muziklerimi yukleyeyim derseniz yine yetmez. Ama bunlari bir arada yaparsaniz yetmez

16lik kullaniyorum, oyun olarak subway surfers var bir tek. Fotoğraf yok,muzik yok. Gunluk uygulamalar(gps,bankacilik vs) var sadece. Ha bir de sosyal medya uygulamalari ve alisveris uygulamalari yuklu. Buna ragmen 1gb bos yer var.

Alabiliyorsaniz en az 64luk alin. Yeni seri alabilecek maddi durumunuz carsa zaten 32 harici 128 olarak gidiyor, 64luk kalkti. Yoksa iphone uyumlu flash drive masrafi kapida demektir. Onlar da 32ligi 150tl oldu dolardan dolayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 8 Aralık 2016; 21:2:53 >
  • Video çekerken ölüyorum

Kesinlikle 16 alınmaz

• bende yorumlara katılıyorum iphone 6 alınmaz, 32 6S işinizi görecektir.

• Yetmez, min 32 ideal 64 128 rahat 256 yayla

• Teşekkürler arkadaşlar 32gb aldım mutluyum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.