Şimdi Ara

Arkadaşlar 12.sınıfim mezuna kalmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık sorunlaruhdan dolayı lise hayatım pek iyi geçmedi fen lisesinde okuyorum daha yeni kendime geldim mezuna kalmayı düşünüyorum ailemde kararımı destekliyor 1 haftadır günde 8 saat düzenli çalışıyorum önümde 16 ay var sizce ne yapayım tavsiye verir misiniz kardeşinize yardıma ihtiyacım var 16 ay sonra çok iyi bir yer kazanıp hayallerime kavusmak istiyorum yardımcı olur musunuz ne yapayım sizce bide arkadaşlar memlekettimde degil baska bir yerde okuyordum yurtta kaliyordum memlekete gelince ortaokulda ki rakiplerim basarimin çakıldiğini gorunce benimle alay ediyorlar durumumu bilmeden ve bazi hocalar çok kötüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iremgt56 -- 14 Şubat 2019; 11:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapman gerektiğine karar vermişsin zaten :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşların 100+ net yaparken moralin bozuluyor değil mi ?

• isimsiz2301 İ kullanıcısına yanıt
    evet hocam bende yapmayi cok isterdim ama uzun suren sorunlarim oldu niye sordunuz ki simdi

• Başarabilirsin sadece çalışmayı bırakma pes etme

• Sınava girecekmiş gibi çalış. Mezuna kalmış gibi değil. Verilecek en kritik karar bu olur. Gerisi fasa fiso.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iremgt56 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın empati kurmaya çalışıyorum genelde öyle olur geçmiş olsun başarılar dilerim

• Geçmiş olsun hocam. Netleriniz çok mu kötü? Fen lisesinde okuyorsanız bir alt yapınız vardır. Zaten 8 saat düzenli de çalışıyorsanız sınava kadar yeter bence. Bakmışsınız ki istediğiniz yeri kazanabilecek kadar net yaparsınız.
    Mezuna kalmayı sınavın açıklandığı gün karar vermiştim. Çünkü istediğim yer gelmiyordu. Şu ana kadar hiç pişmanlık duymadım fakat keşke geçen sene daha düzgün çalışsaydım diyordum. Çünkü 15-20 net daha fazla yapsaydım şuan istediğim yerdeydim. Bana kalırsa hiç mezuna kalmayacakmış gibi çalış. Çünkü mezun senesinde de başına ne geleceği hiç belli değil. Sağlıklı bir dönem geçirsen bile süreçten sıkılıp kopabilirsin.

• Sinava başvur genede bence tecrube olur

• Öncelikli olarak geçmiş olsun Bak sakın böyle düşünme hocam daha zaman var sen elinden geldiğince çalış ama yeter ki pes etme 4 ay az bir zaman değil 4 ayda neler neler yapılır ama yeter ki mezunluk düşüncesini kafanda olmasın kıdemli mezun olarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 14 Şubat 2019; 9:26:39 >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de tyt de 13.500 civarı kişi önde olsaydım Erzincan Hukuk'taydım

• Önümüzdeki sınav için çalışın. İstediğinizi bulursunuz belki bulamazsanız 1-2 hafta kafa tatili verir yeniden yüklenirsin.

• isimsiz2301 İ kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam sizede başarilar umarim istediginiz yeri kazanirsiniz

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam hedefim ilk 1000 bu 4 ay icin durust olmak gerekirse uçuk duruyor smdiden mezuna kalmayaxakmis gibi calısıp sonraki sene umarim istedigimi elde ederim ztn yasadiklarimdan sonra herseyin kiymetini dahada iyi anladim umarim bu sene istediginiz yeri kazanirsiniz hocam basarilae☺☺☺☺

• Uppp

• Mezuma kalip kalmamak sana kalmis ama bu sene o ortami mutlaka yasa onumuzdeki sene icin guzel bi tecrube olur. Ayrica ailen(yapacagindan degil ihtimal olarak) dahil alay eden kotu yorum yapan kim olursa olsun takma isine bak insanlar bazen yardimci olcam diye sacmalayabiliyolar.

• iremgt56 İ kullanıcısına yanıt
    Hiç de uçuk değil hocam ben de eşit ağırlıkta ilk 1000-2500 istiyorum sizede başarılar hocam kolay gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.