|
Arkadaşlaaar şehir ve bölge planlama yazan var mı aramızda (2. sayfa)

-
-
Yok yok onlar da anlayışla karşılayacaklardır :)
Sonuçta mimarlık kendi özelinde mükemmel derecede vasıflara hitap eden bir meslek...
Acaba ŞBPciler mimarlığa yönelik fonksiyon kazanmak adına neler yapmaları gerekir bu yönde tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir an konumu kendim mi upladım acaba diye şaşırdım hahahah
Teşekkürler sayın ŞBP adayı :) -
Mimarlık ile ortaklaşabileceğiniz alan kentsel tasarım ve kentsel koruma planları. Mesela restorasyon üzerine yüksek lisans yapabilirsiniz. Eğer kendinizi geliştirir de mimari tasarım yapabilecek düzeye gelirseniz projenize imza attıracak mimar arkadaş bulmakta sıkıntı yaşamazsınız ;) Bunu yapabilen var mıdır derseniz vardır ama binde 1'dir -
Okumayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuyan otomatik kpssye 5 yıl çalışıyor sakın okumayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunu getirmemişsin Akın. 5 yıl çalışıyor gene atanamıyor. sonra menzil A101 BİM ŞOK. Okuyanın aklına şaşıyorum. hep mimarlık hevesinden bu çukura düşüyor çocuklar. mimarlık kazanamayınca buraya geliyorlar. sonra tüm hayatları sürünerek geçiyor. Yeni mezunun karnesi F grubudur. özelde 20 yıllık A grubu bir plancının yamağı olup 15-20 yıl karın tokluğuna çalışman gerekir ki anca A grubu olabilesin. A101de 4 senede mağaza müdürü olma ihtimali var. Eski mezunlar mezun oldukları yıllardaki iş imkanlarını var sanıyor herkese anlatıp duruyorlar. Geçti o dönemler geçti. her ilçeye üniversite açalım derken hem bölüm hem kontenjanlar arttırıldı. şimdi diplomamız tuvalet kağıdı değerinde. İllede okuyacam diyorsanız ortalamayı iyi tutun bir çiftanadal yapın. yoksa AÇSINIZ!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X