Şimdi Ara

ARKADAŞLA AYNI KIZA YAZIP DAHA SONRA GELİŞEN OLAYLAR HİKAYEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla aynı kıza yazıyorduk kafeye gelen bir kıza. Kız çok güzel sayılır. Daha sonra arkadaş tanışmak için gitti ben de peşinden zaten kafe böyle ortam gibi herkes birbirini tanıyor. Kızla tanıştık masasına oturduk çay falan içtik muhabbet akıp gitti. Daha sonra dağıldık.

Böyle 1-2 hafta devam etti bu muhabbet. İyice işler ilerledi artık samimi olmuştuk. Kız da değişik değişik arkadaşlarıyla geliyordu kafeye epey kız çevresi yaptık kızın üzerinden. Tabi artık muhabbet iyice samimileşince artık el şakaları işte tatlımlı falan konuşmaya başladık. Bir akşam saat 12 ye kadar oturduk arkadaş ben kız onun arkadaşları gitti.

Şimdi kızdan ikimizde hoşlanıyoruz. Ne yapalım diye düşünürken konu grup seksten açıldı. Kız ilk başta güldü utandı daha sonra ben varım tabi önce hoşlanmam gerek dedi. Kız iyice artık kendini koyuvermeye ve seks meks konuşmaya başladı aynı erkek gibi. Arkadaşla arabaya attık ve kız arka koltukta bir çin ejderhasına dönüştü arkadaşla sevişmeye başladı. Ben de arabayı sote bir yere çektim ve kıza 2 kişi çöktük. Alttan üstten karışık işte kız perişan oldu iki kaslı adamın altında.

• okumayın iki kaslı adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son csbendi artık blogu hakettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.