Şimdi Ara

arkadaşının eski sevgilisine aşık olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben 1 senedir bir kızı seviyorum.ve bu kız ,arkadaşımın eski sevdiğiydi .her ne kadar arkadaşıma belli etmesemde sonuçta onun eski sevdiği olduğu için kıza açılmaya fln çekiniyorum .ne yapmalıyım sizce akıl verin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayip be ayip
  • up

• Git çık bana kız açıldı çıkmadım sadece konustum. Arkadaş cik falan dedi ayip olur diye çıkmadım kızı uzun zamandır sevmeme rağmen. Ondan sonra ikisi yine çıktı arkadaş dediğim adam konuşmayı kesti yüzüme bakmaz oldu sokarım arkadaşına ne istiyorsan yap seviyon mu git çık

• Kıza açıl kabul ederse arkadaşına yemeyenin malını yerler de

• dusuncesı bile ayıp bu sebeple 8 senelik arkadasımdan 8 sn surmedem alakayı kestim. Eger yaparsan arkadasnda 1 gram grur varsa senle alakayi kes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

dusuncesı bile ayıp bu sebeple 8 senelik arkadasımdan 8 sn surmedem alakayı kestim. Eger yaparsan arkadasnda 1 gram grur varsa senle alakayi kes

hocam haklısın da göül ota konar mokada . biliyorum arkadaşım benle konuşmaz o yüzden de açılmıyorum şuanlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birlikte salsa kursuna yazıl.birlikte dans etme bahanesine yakınlaş yakınlaş bir süre zaman geçtikten sonra çok fena aşık olduk ayıramazsın bizi birbirimiziniz ya artık ya birlikteyiz ya kara toprağın ya önümüzden çekilirsin yada sen kara toprağınsın salsa aşkı bizimkisi seninki gibi salça aşkı değil de.

konuya yorumum birbirleriyle sevgili olmak zorunda değiller ve ama gerçekten seviyorsan veya seveceksen böyle birşeye kalkış yoksa hoş kaçmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Mayıs 2015; 1:36:45 >
  • büyükharfkullanmayanadam kullanıcısına yanıt
    şuanı falan yok gönül moka konmus yapacak bisey yok diyip kestirip atamazsın . Adamlik degil bu eger kendine yedirirsen devam et yoksa da sil kafandan hemen. Illa icraat gerekmiyo dusuncesi bile etik degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TipsizSap kullanıcısına yanıt
    adamlık değil bunlar hocam göze hoş gelmeyebilir olmasa daha iyi ama onlar sevgili olmak zorunda değiller ve ahlaka göre illa bu yanlış diye birşey yok ve arkadaşıda buna saygı duymak zorundadır bu yüzden bu laflar boş laflar.engellenilirse o zaman adamlık olmaz.evet etiğe aykırı bir tarafı var mı var ama engellemek daha çok ayıp.eğer gerçekten seviyorsa kimse önünde duramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Mayıs 2015; 2:34:42 >
  • eğer 17-19 yaş aralığında isen hiç affetme açıl kıza,sonradan çok pişman olursun çünkü en fazla 1-2 yıl içinde o arkadaşını bir daha asla görmeyeceksin. Bu ne demek oluyor? Hayatını ona göre yaşama ayıp olur falan filan boşver bu ayakları.
  • Bir şey olmaz git açıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendeki genişlik konya ovasını geçmiş... Ayrıca zaten düzgün olsa arkadaşın ayrılmazdı ondan değil mi? Tamamen boş işler bunlar.
  • Empati kur.Sana yapılsaydı hoşuna gider miydi?
  • Arkadan boynuzla onu sonra kiz arkadaşiyla sevişip arkanı dön ve yat.

• hocam tamam da ben seviyorum ve işte bunu kafadan silmek kolay da deil.adamlık deil bende biliyorum .ama sonuçta bunlar ayrıldılar ve aralarında birşey yok.bilmiyorum ne yapsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.