Şimdi Ara

Arkadaşın Kafasındaki Değişik Şey [SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas sivilce diyor ama bence alakası bile yok sizce bu nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Follikülit.....

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Follikülit.....

Follikül yumurtlamayla alakalı değil miydi ? Orada da çıkıyormuymuş ? Büyüklerimiz genelde yağ bezesi derler bunlar için.
  • Ben gittikten sonra adamın teki gelip bana daha öncede oldu deyip igneyi yakıp patlatmıs böyle duruyor suan. Ben şahsen görünce korktum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hortum Gören Dede

Ben gittikten sonra adamın teki gelip bana daha öncede oldu deyip igneyi yakıp patlatmıs böyle duruyor suan. Ben şahsen görünce korktum

Ahh bizim bu cahil düşüncelerimiz yok mu Kendisine bir şey olmamış diye bu arkadaşa da olmayacak diye bir kaide yok. O kişi patlatmıştır ve bulunduğu ortamda belki virüs filan yoktu ama bu arkadaşın kaldığı ortamda olabilir veya başka bir şey kötü durumlara sebebiyet verebilir. Bence yarın doktora gitsin ne olur ne olmaz.

Hani elimiz su toplar ve iğne batırırsın içerideki su çıkar ama üstünde deri vardır ya öyle görünse neyse diyeceğim de fotoda açık yara gibi görünüyor. Tam üstünden çeksen daha iyi olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Hortum Gören Dede

Ben gittikten sonra adamın teki gelip bana daha öncede oldu deyip igneyi yakıp patlatmıs böyle duruyor suan. Ben şahsen görünce korktum

Ahh bizim bu cahil düşüncelerimiz yok mu Kendisine bir şey olmamış diye bu arkadaşa da olmayacak diye bir kaide yok. O kişi patlatmıştır ve bulunduğu ortamda belki virüs filan yoktu ama bu arkadaşın kaldığı ortamda olabilir veya başka bir şey kötü durumlara sebebiyet verebilir. Bence yarın doktora gitsin ne olur ne olmaz.

Hani elimiz su toplar ve iğne batırırsın içerideki su çıkar ama üstünde deri vardır ya öyle görünse neyse diyeceğim de fotoda açık yara gibi görünüyor. Tam üstünden çeksen daha iyi olurmuş.

Hocam dediğim gibi ben yoktum olsam izin vermezdim zaten resmi ben çekmedim bana yolladi whatsappdan bir seyde demedim morali bozuluyor sonra umarım enfeksiyon kapmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.