Nottingamdan Bir Gemiye Binmiştik Çeşitli Ülkelerde Geziler Araştırmalar Yapıcaktık.Seferlerimiz Japonyada başlayım Hindistanda Sona Erecekti uzun Bi Yokculuktu. GEmi Kalkış saati gelmişti Herkez Bavullarını Hazırlamış Geminin Limana Yaklaşmasını Bekliyorlardı Ben Yeni Geldiğim İçin Kimseyi Tanımıyordum Diğer Yolculara Bi Göz Atmıştım İçlerinden Birini Gördüğümde Kendisinden Bayagı Etkilendim Genç Bir Bayan 21 yaşlarında Kahverengi Saçları Ve KAhverengi Gözleri Vardı Ama Hayatımda İlk Defa bu Kadar güzel bir Kız Görüyordum . Gemiye Bindik Ordaki Görevliler Herkeze Odalarını Gösterirken Ben O Genç Bayanı İzliyordum Sonra Görevli Bana Bişey Sorunca Şaşırdım VE Sendeledim '' Bayım Nereye Bakıyordunuz Size Odanızı Göstermedilermi '' dedi Bende '' Göstermediler Görevlileri Arıyordum '' diye Bi Yalan Attım Ama Yalan Oldugu Çok Belliydi Gözlerimi Ayıramıyordumki Odasına Girip Kapıyı kapatıp Kilitleri . Görevli Bana Odamı Gösterdiğinde odama girdim Bir Televizyon Ve Bir Yatak Olan Küçük Sakin Bir Oda Penceresinden Denizi Tam Görev Duvarları Beyaza Boyanmış Bir Oda . Yatagıma Uzandıktan Sonra Hemen Uykuya Dalmışşım heralde gerisini Hatırlayamıyorum . Sabah Kalktıgımda Saat 10 idi Hemen Kalkıp Pencereden Dışarı uzun Uzun Baktım Gerçekten İç Alan Bir Manzaraydı . Sonra Kapının Tıkılandıgını Duydum Ve Yavaş Adımlarla Kapıya Dogru Yöneldim Kapıyı Açtıgımda Karşımda Uzun Boylu Kel Bi Adam '' Dostum Aşagıda Kahvaltı Yapıyoruz Gelmek İstermisin '' diye sordu. '' Tabiki 5 Dakika Sonra Geliyorum '' dedim Üstümü Değiştirip Yüzümü Yıkadım Azda Olan Saçımı Taradıktan Sonra Aşagıya İndim 8 kişilik Bir Masa Vardı Ama O Orada Yoktu Meraklandım Ama Adını Bilmediğim İçin Soramadım 8 Kişilik Masada sadece 6 kişi Oturdugundan umutlandım . Yerime Oturduktan Sonra Orada Duran Haşlanmış Yumurtadan Tabagıma Aldım Ve Büyük Bir Tabakta Olan Kızarmış Patatestende Azıcık Tabagıma çekmiştim . Yemeğimi Yerkende Gözlerim Etrafı Gözlüyör Ortalıgı Kolaçan Ediyordum. Grubumuzun En Yaşlı İnsanı Yani Kaptanımız Bana Baktı . Bana Baktıgını Hissedince Bende O Na Baktım . Bana '' Ne arıyorsun Etrafa Bakmaktan Dogru Düzgün Yemek Yiyemedin'' dedi . Bende '' Birşeye Bakmıyorum Sadece Gemiyi Daha Yakından Tanımak İçin Göz Gezdiriyordum '' dedim . Bana Gülümsedi .Yemek Bitince Masadan Kalktık Herkez Tekrar Odasına Girdi . Bende Fırsat Bu Fırsat Diyerek Bütün Yolcularla Tanışmak Bahanesiyle Odaları Geziyordum. Karşıma Çıkan İlk Kapıya Tıkladım. Kapıyı 1.55 boylarında Ufak Tefek Bir Adam Açtı '' NE VAR ! '' diye bagardı Bende ''Biraz Sakin Olurmusun Ben Bu Grupun Yeni Bir Üyesiyim ve Grupumdaki İnsanların Adları Ögrenmek Benim Hakkım Değilmi ? '' dedim ve adam Utanmış Bi Şekilde '' Özür Dilerim Adamım Benim Adım George Plus Grupun Eski üyelerinden Biriyim '' dedi. Bende '' Benim Adımda Brian Tanıştıgımıza Memnun Oldum '' Dedim , Adamda Bana Aynısını Diyerek Kapıyı Kapattı . Bende Sıradaki Odaya Dogru İlerledim Kapıyı Tıkıladıgımda Zenci Kıvırcık Saçlı Orta Boylarda Bi Bayan Açtı Kapıyı '' Merhaba Neye Bakmıştınız ? '' diye sordu Bende '' Buralarda Yeniyim Herkesin Adını Öğrenip Not Alıyorum '' Diyip Gülümsedim Gülümsedi Sonrada '' Adım Mikela Lenox Seninki Nedir Bende Not Alayım '' Dedi Ve Gülümsedi . Bende Gülümseyerek '' Adım Brian Dedim Tanıştıgıma Gerçekten Memnun OLdum '' Oda '' Bende Memnun Oldum Ama Müsaide edersen Dinlenmeliyim Yeni Agrı Kesici Aldım '' Dedi Bende Şüpheli Bi Bakışla '' Peki '' dedim . Bu Koridordaki Son Odaya Gelmiştim . Kapıyı Tıkıladım . İçeriden '' Bir Saniye Geliyorum '' sesi Geldi Bi Bayan Sesiydi Kapıyı Açan O idi Gerçekten Heyecanlanmış Ellerimin Ufaktan Titrediğini Gördüm Ve Bana '' Ne oldu Neden Tıkıladın Diye Sordu '' 2 saniye Durduktan Sonra Azıcık Bir Kekelemeyle '' Ben Buralarda Yeniyim de Herkesin İsmini Öğrenip Not Alıyorum '' dedim Bana Gülümsedi Ve '' İsmin Lara Lara Croft seninki Nedir ? '' diye Bir Soru Yöneltti Bana Biraz Gururlandım Tabi Bu Kadar Güzel Bir Kızın Benimle İlgilenmesi Hoşuma Gidiyordu '' Adım Brian Dedim Nerelisin ? '' diye Sordum oda '' Memnun Oldum Brian Ben Londralıyım Sen '' diye Başka Bir Soru Daha Sordu '' Nottigamlıyım Bende Memnun Oldum '' diyip Konuşmamı Bitirdim '' Görüşürüz '' Dedi Arkamı Dönüp Gülümsedim. Ve kapıyı kapattı . İçimde Kuşlar Uçuşuyordu Sanki Çok Mutlu Olmuştum. Odamın Kapısını Açıp İçeri Girdim . Yatagıma Uzanıp Küçük Bir Kagıta Bugün Öğrendiğim İsimleri Yazdım İsimler Şöyle İdi '' George Plus , Mikela Lenox , Lara Croft '' Kagıta Yazdıgım İsimler Bunlardı . Yatagıma Uzanıp Haritamı Elime Aldım İnceledim Portekizde Duraklamamız Lazımda Ama kaptan Dün Portekizi Ve Hollandayı GEçtiğimizi Söylediğini Hatırladım Direk Kaptan Kabinine Çıktım Kaptan Orda Yoktu Garip Giden Bişeyler Oldugunu Anladım Sonra Birden Aşırı Bir Fırtına Başladı Şimşekler Çakıyor Dalgalar Aşırı Şekilde Yüksek Geliyorduki Olanlar Oldu Bir Yıldırım Gemiyi Ortadan ikiye Ayırdı. Bende Yere Düşmüştüm Kafamı Parçalanmadan Kırılan Bir Demire Vurmuşum Kanıyordu Ama Aldırmadım Onu Arıyordum Geminin Odalar Bölümlerini Su Basmıştı Geminin En Üst Bölgesine Çıktıgımda Onun Parçalanan Geminin bizim Olan Kısmından Karşıya Atlamaya Çalıştıgını Farkettim Gerçekten Çok Cesurdu ama Londralı Ve 21 Yaşında Oldugunu Biliyordum Sadece Bide Adını Sonra Kaptanımızı Öbür Parçada Gördüm Atlayan Lara'nın Elini Tutmayı Başarmıştı Derin Bi Nefes Aldım ama Sonradan Lara'nın Elinin Kaydıgını Farkettim Koşarak Tutmaya Çalışıyorudum Ama imkansız Oldugunu Biliyordum Denize Düşerken Onun Çıglıklarını DUymuştum Hemen Ayaga Kalkıp Denize Atlamaya Çalıştım Fakat Ayagım Kaydı Ve Kafamı Zemine Çapıp Bayıldım ...
NOT:Arkadaşlar hikayeyi gerçekten ben yazmadım arkadaşım yazdı inanmayan sorabilir buyrun face adresi https://www.facebook.com/croft111