Şimdi Ara

Arkadaşımın kedisi garip davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kedi çok garip davranıyor bir kaç defa yanlışlıkla üstüne bastık.Ondan sonra durup durup ürküyor. Kabarıyor. Sevmeye çalışınca bağırıyor. Sonra kendi atlıyor kucağımıza. Gösteriyor ama elletmiyor modunda. Lütfen yardım.

ss atamıyorum. forumda sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milan Kundera -- 17 Kasım 2015; 1:29:30 >

• Senin üstüne bassalar ne hale girerdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Senin üstüne bassalar ne hale girerdin

Ya yanlışlıkla oldu hocam. Bir kere arkadaş bastı ayağının önüne atladı. SOnra halının altına girmiş bir arkadaş arkasını döneyim derken bastı. Ssonra ben mutfakta bastım. Üçünde de bağırdı en son yine patisine bastım bi saat önce tepki vermedi.
  • aynen seninde üstüne bassalar sende durup durup ürkerdin, kabarırdın, sevmeye çalışınca bağırırdın, sonra kendin atlardın kucaklarına, gösterirdin ama elletmezdin. bunlar hep üstüne basmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Ya yanlışlıkla oldu hocam. Bir kere arkadaş bastı ayağının önüne atladı. SOnra halının altına girmiş bir arkadaş arkasını döneyim derken bastı. Ssonra ben mutfakta bastım. Üçünde de bağırdı en son yine patisine bastım bi saat önce tepki vermedi.

Kendi haline bırakın sıkıştırmayın hocam. Unutsun biraz, ilgilenmeyin. Kendisi ilgi isterse geliyor zaten. Benim kedim de durduk yere elime saldırıyor, oyun amaçlı da değil hayvan yaralamak için saldırıyor bildiğin. Bugün uyurken gelmiş yine(o yüzden gecenin 1.40ında forumdayım) acıyla yerimde sıçradım ezildi altımda. Odadan kovup kapıyı kapadım rahatım şimdi. Normalde kapı kapanınca miyavlamaktan apartmanı ayağa kaldıran kedi suspus.

• quote:

quote:

quote:

Kendi haline bırakın sıkıştırmayın hocam. Unutsun biraz, ilgilenmeyin. Kendisi ilgi isterse geliyor zaten. Benim kedim de durduk yere elime saldırıyor, oyun amaçlı da değil hayvan yaralamak için saldırıyor bildiğin. Bugün uyurken gelmiş yine(o yüzden gecenin 1.40ında forumdayım) acıyla yerimde sıçradım ezildi altımda. Odadan kovup kapıyı kapadım rahatım şimdi. Normalde kapı kapanınca miyavlamaktan apartmanı ayağa kaldıran kedi suspus.

Hocam aynılarını yapıyor elime saldırıyor ve ısırıyor. Çok büyük değil yavru gibi ama biraz daha büyüğü. Her yerim çizik içinde. AMa seviyoruz atamayız. Kendi haline bıraktık zaten takılıyor dolabın içinde. saolun

• hayvancağız ergenlerin eline geçmiş mundar olucak zavvalıcık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen kedi seni yanlış anlamış hocam, hayvanı al karşına durumu anlat bilader isteyerek olmadı kötü niyetim yok falan de anlayışla karşılar diye tahmin ediyorum bunlar asil hayvanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Muhtemelen kedi seni yanlış anlamış hocam, hayvanı al karşına durumu anlat bilader isteyerek olmadı kötü niyetim yok falan de anlayışla karşılar diye tahmin ediyorum bunlar asil hayvanlar

ben anksiyete ve okb hastasıyım. antidepresan kullanıyorum. kediye verelim diyoruz ama mesela 15 mg ilacı toz haline getirip sadece iki gram kadar suyuna katalım diyoruz. belki kendine gelir.
  • quote:

quote:

Muhtemelen kedi seni yanlış anlamış hocam, hayvanı al karşına durumu anlat bilader isteyerek olmadı kötü niyetim yok falan de anlayışla karşılar diye tahmin ediyorum bunlar asil hayvanlar

ben anksiyete ve okb hastasıyım. antidepresan kullanıyorum. kediye verelim diyoruz ama mesela 15 mg ilacı toz haline getirip sadece iki gram kadar suyuna katalım diyoruz. belki kendine gelir.

Geçmiş olsun. Bence yapmayın ne olur ne olmaz ilaç sonuçta.

Hayvan trip atıyodur bence düzelir, hayvanlar da küsebiliyor kuzenim de bi ara çok beslemişti ordan biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Hayvan trip atıyodur bence düzelir, hayvanlar da küsebiliyor kuzenim de bi ara çok beslemişti ordan biliyorum

Onu zaten dalgasına söyledim 15 mg ı 95 kiloluk benim gibi adamı deviriyor. Kediyi öldürebilir. Bu yüzen yalnız bırakıcaz bir kaç gün kendi kafasına göre takılsın.. Yanımıza gelince sevicez. Saolun

• Geneli öyle zaten,benim ki de üstüme atlıyor bazen,ordan oraya koşuyor manyak gibi,odamdan çıkıp mutfağa gidiyorum 3 metre falan antre var koşup benden önce gidiyor adam
    Ruh hastası hepsi ama üstüne basmayın bi daha yazık la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 17 Kasım 2015; 2:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSM Scream

Geneli öyle zaten,benim ki de üstüme atlıyor bazen,ordan oraya koşuyor manyak gibi,odamdan çıkıp mutfağa gidiyorum 3 metre falan antre var koşup benden önce gidiyor adam
    Ruh hastası hepsi ama üstüne basmayın bi daha yazık la.

İnşallah bir daha basmayız :D Geneli öyleyse sıkıntı yok. Sabaha karşı çok manyaklaşıyor. Ayağımıza salırıyor ellerimizi ısırıyor. Üstümze çıkıyor. Az önce laptopu açtım üstüne atladı kapattı
  • kaç kez bastık diyorsunuz belki kırık çıkık olmuştur bu haller devam ederse veterinere götürseniz iyi olur, yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

kaç kez bastık diyorsunuz belki kırık çıkık olmuştur bu haller devam ederse veterinere götürseniz iyi olur, yazık

Kırık çıkık olduğunu sanmıyoruz her zamanki halinden biraz daha fazla huysuz. şimdi sessiz sessiz oturuyor
  • Marketimizin önünde 10 a yakın kedi bakıyorum bende 2 si yakından ilgili benimle zaman tanıyın geçer oyuncağı varsa oynayın birlikte : )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu zaten dalgasına söyledim 15 mg ı 95 kiloluk benim gibi adamı deviriyor. Kediyi öldürebilir. Bu yüzen yalnız bırakıcaz bir kaç gün kendi kafasına göre takılsın.. Yanımıza gelince sevicez. Saolun

95 kg ile kedinin üstüne basınca olur öyle arada

• Kediyi paspas etmişsiniz, garip davranıyor diyorsun. Kedi muhtemelen onu bir saldırı olarak algılanmıştır ve canı yapmıştır ve bu olaylar yakın zamanlarda peşpeşe olduysa hayvanın ürkmesi, kendini korumaya alması ve saldırması normal. Bunları unutacak kadar zamana ihtiyacı var. Ama ele saldırması olayı garip. Yani oyun moyun oynattırmıyorken durduk yere eline saldırması gerçekten garip. Bu da onun huyu herhalde. Biraz yalnız bırakırsanız düzelir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.