Şimdi Ara

Arkadaşımdan soğumak üzereyim [Edit Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta, benim uzerimde sacma sapan haraketleri var ve egosu instagrami actigindan beri bayağı bi genişledi cool erkek olmaya, baskalarina ozenmeye basladi. Sosyal Medya'yı kullanmaya basladigindan bu yana selam sabahi kesti bunu yapmasi pek umrumra degil fakat, isi dustugunde, para ihtiyaci oldugunda falan yaziyor.
    Bana kırıcı laflar soyluyor ve aptalmisim gibisinden davraniyor. Bunu aslinda kendimi surekli millete karsi kucumsedigimden dolayi yaptigini zannediyordum fakat oyle olmadigini anladim. Cunku bir ise kalkistigimda, sen yapamazsin falan filan diyor.
    Durum bu sekilde arkadaslar, kardes dedik 2 sene dostluk yaptik ama. Mezun olmaya yaklasirken boyle davranmasi, hic hos olmadi.

Edit: Daha fazla dayanamadım ve bugün bileti kestim arkadaşlar. Açığını arıyordum, iyi oldu. Nedeni ise YÖK sınavına girecekmiş. O ne falan diye sordum, yabancı uyruk sınavıymış. Benim ingilizcem de iyidir, daha öncesinde dersi ikimiz iyi götürürdük. Fakat bana, sen de dene bi şansını demek yerine, konudan bahsetmeyip: Senin kapasiten yetmez koçum diyerek tersledi. Sonrasında, onunla öncesinde ticarete girmiştik zamanında ps3, laptop falan almıştım ondan. Başkalarıyla, aramızda bir şey satma konusu döndü. Bunu da, herkes ayakta gibiyor gibisinden lafları oldu. Sonrasında hiç bir şey demeyerek uzaklaştım, uzaktan seslendi falan cevap vermedim.

Iyi mi yapmisim beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 21 Şubat 2017; 13:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kes biletini konuşma. benimde aynı şekil bi arkadaşım vardı sürekli borç vs yardım felan şimdi selamı sabahı kestim. kafam raad allaha yakın bana uzak olsun. dert etme
  • Selam sabah verme. Klavye arkasından para isterse yazma yüzyüze geldiginizde sormasini bekle sorarsa yok para filan dersin. Selam sabah ta verme .

En son, kusura bakma matmazel burda herkes muptezel dersin

• Altyazar kullanıcısına yanıt
    Sınıfta sürekli bir aşağılama söz konusu hocam. Kızlar yüz verdiğinden, kızlarla kafayı bozmuş durumda. Beni bile, onlar için satabilir yani o derece. Bir de fazla egolu. Dışarıda tek gezerken insan gibi, sınıfta saçma sapan haraketleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charming Diamond

Sınıfta sürekli bir aşağılama söz konusu hocam. Kızlar yüz verdiğinden, kızlarla kafayı bozmuş durumda. Beni bile, onlar için satabilir yani o derece. Bir de fazla egolu. Dışarıda tek gezerken insan gibi, sınıfta saçma sapan haraketleri var.

benim arkadaşım 10 senelik arkadaşımdı. kızlarla kafayı bozmamıştı ama sınırdaydı, beni kızlar için satacağı garantiydi zaten ego desen beni yerin dibine sokmak için herşeyi yapardı. bizde aynı sınıfı paylaştık acı/tatlı anılarımız oldu seninki daha 2 senelik. vur tekmeyi suratına bile bakma
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam biraz daha bekleyeyim ters bir haraketini gördüğünde...
  • Yokmuş gibi davranırsan, sorularına cevap vermezsen, hem kendi kendini yer, hem de bir süre sonra o da iletişimi keser. Altın kural bir kelime bile konuşmayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GaravelUsta kullanıcısına yanıt
    Vayy hocam fikriniz için gerçekten teşekkür ederim, cidden aklıma gelmezdi
  • Editledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.