Şimdi Ara

Arkadaşıma cs go gönderemiyorum yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım yeni steam hesabı açtı cs go alacağım ona ama arkadaş ekleme özelliği yeni hesapta açık olmadığı için (5 dolar alışveriş yapması gerekiyormuş) hediyeyi gönderemiyorum, arkadaş arama kısmında bile çıkmıyor.Bu hediyeyi ona göndermenin bir yolu varmıdır arkadaşlar?O hesaptan para yüklemeden hiçbir oyuna giremezmi

• bu yeni gelen bir sistem scamleri önlemek için. o hesabı aktif hale getirmeden zor. yeni bir hesap bulabilirsiniz daha önce satın alınmış içi boş
  • Hesap satın almak yerine o hesaba 5 dolar koyması daha mantıklı. Zira hesap satış/alış steamin desteklediği bir şey değil.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    tabiki öyle fakat arkadaş ekstra bir masraf yapmak istemezse içinde oyun olmayan bir hesap bulabilirler etraftan.

5 dolar koyup skin alabilirsiniz zaten skinsiz oynamak isteyeceğini sanmıyorum arkadaşının
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Para eklemesine gerek yok hemen bir free2play bir oyun indirsin örnegin dota 2 Dota 2 nin içinden arkadas ekleyebilirsiniz ve steam üzerinden oyunu göndere bilrsiniz yanlız siz oyunu alıp email yoluylada gönderebiliyorsunuz steamden oyunu hediye olarak alıp e mail üzerinden diye biliyorum (Pm de artım yanlıslıkla kb )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rMKL

Para eklemesine gerek yok hemen bir free2play bir oyun indirsin örnegin dota 2 Dota 2 nin içinden arkadas ekleyebilirsiniz ve steam üzerinden oyunu göndere bilrsiniz yanlız siz oyunu alıp email yoluylada gönderebiliyorsunuz steamden oyunu hediye olarak alıp e mail üzerinden diye biliyorum (Pm de artım yanlıslıkla kb )

Bu dediğiniz yöntemin videosunu da koymuşlar ama güncel değil sanırım?Çünkü bende dota2 yüklü mesela arkadaşımın hesabından ben giriş yaptım kendi bilgisayarıma dotayı oynamış gözüksün diye ama yemedi steam.Sizin dediğiniz olayın güncelliğinden eminseniz free2play bir oyun indirmesini söyleyeyim denesin?

3-4 gün önce bi arkadasla yaptık dota 2 yi indirdi dota 2 id mi istedi orda arkadas ekle butonu var verdiğim numaraları oraya yazıp beni ekledi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

3-4 gün önce bi arkadasla yaptık dota 2 yi indirdi dota 2 id mi istedi orda arkadas ekle butonu var verdiğim numaraları oraya yazıp beni ekledi

peki hocam teşekkürler hemen söylüyorum denesin bi arkadaşım
  • quote:

Şimdi dediğin gibi dota id sinden eklemeyi başardım arkadaş olarak.Umarım cs yi satın alıp gönderdiğimdede bir sıkıntı çıkmaz teşekkürler:)
  • Ne demek :) Bi sıkıntı olacagını sanmıyorum güzel güzel oynarsınız artık

Hocam eğer kredi kartı varsa elinizde steam de 1 tl den daha ucuz dandik oyunlar var onlardan birini o hesaba alın sonra hesap açılır(aktifleşir). Biz öyle yapmıştık geçen benzer bi olay vardı

• http://steamcommunity.com/id/ .............. işte böyle bir adresi var herkesin dimi arkadaşınızında var eğer olmadıysa hala onu isteyin tarayıcıya kopyalayın direk onun hesabı bulursunuz hiç oyun olmadığından o ekleyemez siz eklersiniz sonra kabul eder gönderirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.