< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşım yok ve kafayı yicem (2. sayfa)

-
-
Konuya yaklaşımın doğru değil. Senin önce kendi başına ayakları üzerinde durabilen bir birey olman lazım. Maalesef henüz o seviyede değilsin.
Arkadaşım olmazsa zevk alamıyorum tarzında bir düşünce, arkadaşın olduğu zaman o kişiye çok fazla sorumluluk yüklediğin anlamına geliyor. Böyle kurulan ikili ilişkiler de, ister arkadaşlık olsun, ister sevgilin, sağlıksız olduğu için yürümüyor.
-
Bilip bilmeden konuşma dostum burdaki konu "benim" ve benim hakkımda bilgi sahibi değilsin bu yüzden tanımadan yorum yapman çok küstahça haberin olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Yalnız olmayı sevmiyorum, tek başıma keyif alamıyorum" diyen sensin. "Arkadaşım olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum, arkadaşım olsaydı yeni şeyler denerdim" diyen sensin. "Edindiğim arkadaşlıklar yürümüyor, yürüyenler de beni kullanıyor" diye de sen yazdın.
Burada yazdıkların üzerinden hakkında yeteri kadar bilgi sahibiyim. Sen bence bir an önce gerçekleri kabul etmeye bak.
-
Bende tam senin gibiyim Tüm gün evde yalnız başıma oturuyorum benim hayatım seninkinden kötüdür en azından ailen seni evde istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstemiyo ben zorla duruyom :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gel kanka arkadaş olak beraber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X