Şimdi Ara

ARKADAŞIM W800İ İLE N70 ARASINDA KALDI SİZCE HANGİSİNİ ALSIN ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman su sorularıma yanıt verirmisin...
    n70 nerede 850 ytl ve kac taksitle bana söylermisin? ve hafızası ne kadar? onun hafızasını 512 mb yapmak istesek ne kadar ucret odemeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMustafa -- 19 Şubat 2006 15:19:09 >
  • kardeşim ben taksitle mal almam o yüzden bu taksitsiz fiyatı zaten ben garantili telefonada para vermem o yüzden kaçak aldım vee 680 e aldım içindeki hafızası 64 mb telefonun hafızasıda 32 mb hafızasını 512 yapmak için 60 ytl gibi küçük bi miktarla arttırabilirsin hem n70 inde sesi hiçte küçümsenecek kadar değil bazı mp3 çalarlardan 1000 kat daha iyi ses kalitesi var
    quote:

Orjinalden alıntı: DrMustafa

o zaman su sorularıma yanıt verirmisin...
    n70 nerede 850 ytl ve kac taksitle bana söylermisin? ve hafızası ne kadar? onun hafızasını 512 mb yapmak istesek ne kadar ucret odemeliyiz?
  • sarjı ne kadar gidiyor ben gunde 5 saat falan konusuyorum gidermi sarja takmadan yoksa sarj aletiylemi gezicez ha ne dersin?????
    bende garantisiz almam telefonu kacak kullanmadım hic kullanmamda gercek piyasa fiyatlarını konusursak sevinirim arkadasım ...
    ve nokia nın ses kalitesinide iyi bilirim bence nokia yı abartmayın ben gercekten sıkıldım artık hep aynı format hep aynı kelimeler...bir gun gitmeyen sarj ekran berbat ses kötü neymiş symbian mış 6 ay sonra symbian da bitecek o zaman görürsün fiyatları nasıl düşüyor telefonların birden ...bence biraz gerçekci olmalısın kacak telefon kullanıyorsan zaten hata ediyorsun neyse... allaha emanet ol ne diyeyim garantisiz telefonla ancak sana bunu soyleyebilirim hadi kolay gelsin size nokia fanatikleri :)
  • @ Dr mustafa sen gerçekten doktorsan sana önerileim olacak. Fotoraf makianda manuel olarak perde açıklığı , denklalnşör hızı , manuel fokus özelliği varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 19 Şubat 2006 15:44:27 >
  • arkadaşlar bu simbian arkadaşlıkmı ediyo size sıkılmıyosun olayı ne anlayamadım pc den bile sıkılabiliyosun... ama nokia arabası olanlar için gerçekten iyi yokuş aşağa bıraktınmı arabayı, lastiğe takoz olarak koyabilirsin...
  • kardeşim telefonun şarjı 3 gün rahat gidiyo zaten 20 dk da şarj oluyo gerçek piyasa fiyatı genpa kvk garantili fiyatı 850 ytl 6 ay sonra symbian nie bitiyomuş hem neden kaçak telefon kullanarak hata ediyorum bence garantiliye o kadar para vermek hata ne artısı var garantili telefonun benim diğer telefonum da kaçaktı 6230i onu 400 e aldım 7 ay sonra 350 ye sattım eğer garantili alsaydım 600 e alıcaktım 400 e satıcaktım hatta 400 e de satamiicaktım ne anladım o zaman ben garantili telefondan hem ben nonika fanatiği falan da değilim insanlar nokia nın ezici üstünlüğünü kabul edemiyolar yoksa banane nokia dan ben burda böle konuşunca nokia bana para mı vericek hayır ama insanların yanlış yönlenmesini istemediğimizden biz böle tartışmalara giriyoruz sen w900 ünü al 2 ay sonra geri sat
    quote:

sarjı ne kadar gidiyor ben gunde 5 saat falan konusuyorum gidermi sarja takmadan yoksa sarj aletiylemi gezicez ha ne dersin?????
    bende garantisiz almam telefonu kacak kullanmadım hic kullanmamda gercek piyasa fiyatlarını konusursak sevinirim arkadasım ...
    ve nokia nın ses kalitesinide iyi bilirim bence nokia yı abartmayın ben gercekten sıkıldım artık hep aynı format hep aynı kelimeler...bir gun gitmeyen sarj ekran berbat ses kötü neymiş symbian mış 6 ay sonra symbian da bitecek o zaman görürsün fiyatları nasıl düşüyor telefonların birden ...bence biraz gerçekci olmalısın kacak telefon kullanıyorsan zaten hata ediyorsun neyse... allaha emanet ol ne diyeyim garantisiz telefonla ancak sana bunu soyleyebilirim hadi kolay gelsin size nokia fanatikleri :)

• Symbian telefon alınca 1 ay sonra hala program yükleyen var mı çok merak ediyorum
  • evet kardeş zaten bizim bütün amacımız araba kaymasın die altına koyuyoruz siz koyamıyosunuz işte sizin arabanız kayıcak dandik telefonlarrrr hahahahahah
    quote:

Orjinalden alıntı: zindandelen

arkadaşlar bu simbian arkadaşlıkmı ediyo size sıkılmıyosun olayı ne anlayamadım pc den bile sıkılabiliyosun... ama nokia arabası olanlar için gerçekten iyi yokuş aşağa bıraktınmı arabayı, lastiğe takoz olarak koyabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 19 Şubat 2006 16:29:49 >
  • ben vazgeçtim 40 gb lık mp3 player alıcam muhahaha :) telefonda müzik dinlemek yada fotoğraf çekmek bence saçma :) tartışmıyorum ama n70 e yinede para vermezdim gerçektende takoz telefon olamaz o be :P bence sizde creative in 40 gb lık mp3 player ını alın :P müzik için fotoğraf içinde dscw17 var sonynin ikisini 1000 ytl ye alabilirsiniz 250 ytl yede şarjı uzun giden bir cep telefonu aldınız mı hepsi işinizi mükemmel görür arkadaşlar heuheueheuheu hadi kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMustafa -- 19 Şubat 2006 17:51:44 >
  • tamada kardes saten mp3 dınlemek ve resım cekmek ıcın alıyorum ben bu telefonu yanıı hayatı monotonlastırmaz hayata renk katıyor telefondan anlamadıgın bellı kardes sole bakıyım w800i nın uzerıne varmı suanda telefon hee hem ergonomık hem makul bır fıyatla hemde 4/4luk bır telefon sana baska yazacak sey bulamıyorum nedıyım ben sana
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

w800 icine multimedya özellikleri koyulmus, igrenc görünümlü, menüsü ve rengiyle oyuncak havasi veren 10 ytl vermeyecegim bi telefondur...

Hersey fotograf cekmek degildir, w800 - fotograf - mp3 = ici bos turuncu kutu. W800 de 2 sey var biri fotograf digeri mp3, baska da hicbisey yok ve emin olun bunlar bir süre sonra insani o kadar sıkıyor o kadar monotonlastiriyor ki, bunu en iyi kullanan bilir.

Bu forumda K750, W800 alipta sonra elden cikartmak icin cildiran o kadar cok insan var ki, hepsinde ayni problem var, hepsi telefonlardan sıkıldılar bunlardan biriside benim...

Bakın sevgili telefon tavsiyesi isteyen arkadaslar, bu forumun %90 ı telefonlari kullanmadan karşılaştırma yapıyor, internet sitelerinden aldiklari teknik özellikleri karşılaştırıp birini galip ilan eden zihniyet hakim buraya. Bir ikinci zihniyet ise aldığı telefonu kanının son damlasına kadar savunma isteği... yani kısaca marka fanatikliği...

Burdaki çoğu kişiye söyleyecek o kadar çok lafım var ki, insanların beklentilerini önemsemeden telefon tavsiye edenleri yerden yere vurmayi o kadar çok istiyorum ki, peki neden?

*n70 ve w800 ü karsilastirip, w800 ü her yönüyle üstün ilan ediyorsunuz degil mi? peki ya benim icin fotograf cekmek, macro mode vs.. önemli degilse, ya ben mp3 e cok önem vermiyorsam, bu iki seyin tatmin edici seviyede olmasi bana yetiyorsa, bununla birlikte telefonu gelistirmek istiyorsam sürekli, video cekmek istiyorsam ve telefonumun iğrenç görünmesini istemiyorsam, ben w800 almak zorunda miyim? yani multimedya özellikleri daha iyi diye ben o telefonu mu seçmek zorundayim fanatik forum üyeleri??

Multimedya özellikleri daha iyi olmasi bir telefonu galip ilan etmeye yeter mi fanatik arkadaslarim?

Sizce benim gibi düsünüpte tavsiye isteyen insan olamaz mi??

Bu nasıl bir tavsiye verme, yorum yapmadir??

Bakin, insan, beynine oksijen gitmediğinde sacmalar, o nedenle lütfen derin derin nefes alin...

• quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Kendin soylemissin bir sureden sonra resim dahi cekmedigimi farkettim diye.Bu bir sureden sonra w800i icinde gecerli olur.Daha sonra mp3 ipod falanda filan demissin.Peki soylermisin kendisi icin mp3 onemli olmayan kullanmadigin symbiani kullanan takoz diye nitelendirdigin Nokia modellerini kullananlar icin bu yorumun onlari nekadar baglar.Yada symbiani dusunen arkadasi icin N70 i tavsiye etmemen w900i yi tavsiye etmen ne kadar dogru.Ayrica 7610 ile n70 arasinda cok fark var.
    quote:

şu sıkılma muhabbetinize bende katılayım bari arkadaşlar :) başımdan geçen kısa bir macer; ben sizler kadar olmasada baya bir telefon değiştirdim ilk telefonum ercisson 628 di ,ardından nokia 3310,sonra nokia 6610 + motorola e 365 di sanırım hatırlamıyorum hatırlamakda istemiyorum motorolayı sattım ve tövbe ettim bir daha almamak için yerine nokia 7610 aldım ve hala 6610 mu kullanmaya devam ettim...sonra ne oldu biliyormusunuz 7610 da symbian ne kamerayı bile kullanmadığımı farkettim çünkü elimde sony dscw12 5 mp lik dijitam fotoğraf makinam ve 512 mb lık hafıza kartı vardı :)) sonra 7610 gibi bir takozu neden taşıyayım diye düşünerek onuda sattım ve şu andan 6610 umu kullanmaya devam ediyorum ....ama son zamanlarda yanımda değişiklik olsun ve yolculuklarda mp3 dinleyebilmek için bir ipod alma fikri oluştu kafamda bende düşündüm mp3 player olarak kullanabileceğim bir nokia telefon almayı planladım ama nokiaların ses kalitesi ve hafıza kartları çok yetersiz geldi bana ve en son 7610 macremdanda memnun kalmamıştım gezerken d600 ve w800 arasında kaldım sonra birde baktım w800 i de 512 mb lık bir hafıza kartı var ve nerede okursam okuyayım ses ve ekran kalitesi menu hızı olarak önerilen bir telefon olduğunu öğrendim ve kendini sürekli tekrar eden nokiadan sıkılarak se w800 yada biraz bekleyip w900 alma fikrini kafama koydum şimdilik beklemedeyim...bence bir telefonu alacaksanız çıkışından en az 6 ay sonra almanız en mantıklısı hem fiyatı reel düzeyine iniyor ve 6 ay sonra kullanan aceleci insanlardan performansı konusunda bilgi alma şansınız oluyor akllı kullanıcıların yapması gerekende bu bence ...ama arkadaşım sana tavsiye alabiliyorsan w900 almandır n 70 bence çokda cazip değil ...ne amaçla kullanacaksan onuda göz önünde bulundurmanı ve pişman olmamanı dilerim...

ya arkadaşım seni anlamıyorum neden bu kadar hışımla nokıa yı savunuyosun birçok nokıa ve se modeli kullandım hiç birini savunmuyorum hepsinin güzel telleri var.bu hırsın niye anlamadım

zaten hatırlarsan nokıa bölümünde bana şunu demiştin

ikinci el garantili w800 ü 350 ytl den yukarıya satamazsın demiştin

• Kusura bakma ana dilim flamenkce ondandir.
    quote:

HakanL kurdugun cumleler cok dusuk arkadasım dediklerinden bisey anlamadım kusura bakma ...isteyen n70 de alabilir kullanmak istedigi yonu ne ise ona yonelmeli bence insanlar mp3 dinlemek ile resim cekmek farklı olgular bu arada ...sony dijital makinam ile çok kaliteli resimler çekebiliyorum bunu çekecek telefonda tanımıyorum piyasada henuz ama mp3 dinlemek için hafızası ve ses kalitesi bu konuda bence lider olan sony firmasının telefonlarında gayet başarılı diye düşünüyorum hiç bir telefon 512 mb hafıza ve kulaklıkla gelmiyor varsa alternatifin söylersin ama 1100 ytl civarındaki n70 ile 780 ytl civarındaki w800i yi kıyaslama lutfen ben n70 almam laptop ve desktop ım var symbian gereksiz bence isteyen ihtiyacı olan n70 i tercih eder ama bana lazım değil ne beklediğin ne aradığına bağlı umarım anlatabildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 19 Şubat 2006 23:33:54 >

• Ben hic bir modeli savunmuyorum.Evet nokia kullaniyorum ancak beni baskalariyla karistirma.Ben yaptigi yorumlarda haksiz olan yanlis olanlari sadece elestiriyorum.Neredeyse markaci demek istemissin forumda baskalari gibi megapixel desibel kiyaslamasi yapmiyorum ben.Adam soruyor N91 in w900i kadar iyi videosu olacakmi diye topic aciyor.Gelde buna yorum yapma.W900 de mp4 formatmi varki sen bu kiyaslamaya giriyorsun.Bir baskasi Se de iki model arasinda farklari sayarken kulakligi bile yeni bir seymis gibi sayarken.6680 ile N70 deki farklari sayarken N70 olan radyoyu bile ozellikten saymayip radyolu kulaklik ayni isi gorebilir gibi yorumlara cevap vermek hisimla nokia yi savunmakmi oluyor.W800i icin soylediklerimin hala arkasindayim.350 den yukari satamazsin diyorum hala ve denemsi bedava telefoncunun birine gotur dene.sen direk musteriye satmaktan bahsediyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

quote:

Kendin soylemissin bir sureden sonra resim dahi cekmedigimi farkettim diye.Bu bir sureden sonra w800i icinde gecerli olur.Daha sonra mp3 ipod falanda filan demissin.Peki soylermisin kendisi icin mp3 onemli olmayan kullanmadigin symbiani kullanan takoz diye nitelendirdigin Nokia modellerini kullananlar icin bu yorumun onlari nekadar baglar.Yada symbiani dusunen arkadasi icin N70 i tavsiye etmemen w900i yi tavsiye etmen ne kadar dogru.Ayrica 7610 ile n70 arasinda cok fark var.
    quote:

şu sıkılma muhabbetinize bende katılayım bari arkadaşlar :) başımdan geçen kısa bir macer; ben sizler kadar olmasada baya bir telefon değiştirdim ilk telefonum ercisson 628 di ,ardından nokia 3310,sonra nokia 6610 + motorola e 365 di sanırım hatırlamıyorum hatırlamakda istemiyorum motorolayı sattım ve tövbe ettim bir daha almamak için yerine nokia 7610 aldım ve hala 6610 mu kullanmaya devam ettim...sonra ne oldu biliyormusunuz 7610 da symbian ne kamerayı bile kullanmadığımı farkettim çünkü elimde sony dscw12 5 mp lik dijitam fotoğraf makinam ve 512 mb lık hafıza kartı vardı :)) sonra 7610 gibi bir takozu neden taşıyayım diye düşünerek onuda sattım ve şu andan 6610 umu kullanmaya devam ediyorum ....ama son zamanlarda yanımda değişiklik olsun ve yolculuklarda mp3 dinleyebilmek için bir ipod alma fikri oluştu kafamda bende düşündüm mp3 player olarak kullanabileceğim bir nokia telefon almayı planladım ama nokiaların ses kalitesi ve hafıza kartları çok yetersiz geldi bana ve en son 7610 macremdanda memnun kalmamıştım gezerken d600 ve w800 arasında kaldım sonra birde baktım w800 i de 512 mb lık bir hafıza kartı var ve nerede okursam okuyayım ses ve ekran kalitesi menu hızı olarak önerilen bir telefon olduğunu öğrendim ve kendini sürekli tekrar eden nokiadan sıkılarak se w800 yada biraz bekleyip w900 alma fikrini kafama koydum şimdilik beklemedeyim...bence bir telefonu alacaksanız çıkışından en az 6 ay sonra almanız en mantıklısı hem fiyatı reel düzeyine iniyor ve 6 ay sonra kullanan aceleci insanlardan performansı konusunda bilgi alma şansınız oluyor akllı kullanıcıların yapması gerekende bu bence ...ama arkadaşım sana tavsiye alabiliyorsan w900 almandır n 70 bence çokda cazip değil ...ne amaçla kullanacaksan onuda göz önünde bulundurmanı ve pişman olmamanı dilerim...

ya arkadaşım seni anlamıyorum neden bu kadar hışımla nokıa yı savunuyosun birçok nokıa ve se modeli kullandım hiç birini savunmuyorum hepsinin güzel telleri var.bu hırsın niye anlamadım

zaten hatırlarsan nokıa bölümünde bana şunu demiştin

ikinci el garantili w800 ü 350 ytl den yukarıya satamazsın demiştin

• nerde oturuyorsun eger ankaradaysan sana bulusma teklıf edıorum ankaradaysan ankara maltepe pazarını bılırsın sanırım .orda bu telı satısları garantılı ıkıncı el 650 cıvarı ve alısları en az 450 ytl 2 gun evvel gıttım sordum ne kadar alırsınız dıye bır ıkı yere.

kı maltepe tele en olu fıyatı veren yerdır ole bılmeden ahkam kesmekle olmuor dostum sıfırı 750 ytl olan bır tele en olu fıyatı veren yer bıle 450 den asaı vermez tamammı eger ankaradaysan gel gıdelım verdıklerını sana kanıtlayayım hatta ankarada olan bır arkadas daha gelsın forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 20 Şubat 2006 1:28:39 >
  • Sen ahkam kesmek nasil gormemissin forumda daha telefonu bile eline almadan sagdan soldan duydugu yalan yanlis bilgilerle yorum yapanlar dolu.Sifiri 750 ytl olan bir tele en olu fiyati veren yer bile 450 den asagi vermez tamammi demissin tamam degil sen sadece yasadigin yerle ne kiyasliyorsun.Ankaranin disina acil olu fiyat nasil olurmus gorursun.Bir kere en olu fiyat olarak 450 den alinan telefonun ikinci el fiyat olark 650 den satilmasida sacma yuz milyon icin neden riske girilsinki.
    quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

nerde oturuyorsun eger ankaradaysan sana bulusma teklıf edıorum ankaradaysan ankara maltepe pazarını bılırsın sanırım .orda bu telı satısları garantılı ıkıncı el 650 cıvarı ve alısları en az 450 ytl 2 gun evvel gıttım sordum ne kadar alırsınız dıye bır ıkı yere.

kı maltepe tele en olu fıyatı veren yerdır ole bılmeden ahkam kesmekle olmuor dostum sıfırı 750 ytl olan bır tele en olu fıyatı veren yer bıle 450 den asaı vermez tamammı eger ankaradaysan gel gıdelım verdıklerını sana kanıtlayayım hatta ankarada olan bır arkadas daha gelsın forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 20 Şubat 2006 18:56:25 >

• W800i al kafan rahet etsin. kesinlikle pişman olmayacaksın. bu symbian tutkunluğunada anlamakta güçlük çekiyorum yaa. yaşasın java.
  • bn hep nokia kullandım ama bir kez bile program yüklemedim hemde çok sık telf. deiştirdiğim halde...

quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Symbian telefon alınca 1 ay sonra hala program yükleyen var mı çok merak ediyorum
  • Telefonu kullananlar ve kullanim sekilleri 3 bolume ayrilir.
    Birincisi telefonu telefon oldugu icin alan bunun yaninda sundugu kolayliklarin farkina varip o yonde secimini yapip kullananlardir.
    Ikincisi bir telefondan ne bekledigini bilmeyen mutemelen toplum psikolojisine bakip telefon secen toplamda br kere bile kullanmadigi ozelliklere bakarak kullanmasamda en iyi telefona sahibim psikolojisi icinde olan ardindan alinan baska modelden sonra eski modele b....atanlardir
    Ucuncusu ise Telefonu alma nedeni pekte onemli degildir.Bundaki neden hava atmak ve toplumdaki seviyesini telefonla belirlemeye calisan bu yonde cevresine mesaj verenlerdir.Yeterki en son en iyi en cok en fiyatli modele sahip olunsun.

quote:

Orjinalden alıntı: @özgür@

bn hep nokia kullandım ama bir kez bile program yüklemedim hemde çok sık telf. deiştirdiğim halde...

quote:

Symbian telefon alınca 1 ay sonra hala program yükleyen var mı çok merak ediyorum

• Yaw arkadaşlar bu topiği fazla uzatmayın bence bu topik yüzünden önemli topikler alt sıralara düştü iki telefon hakkındada ilgili topiklerde fazlasıyla bilgi var zaten telefon alacak olanlar iyice bir incelesin.Bence iki telefonda çok iyi telefonlar para durumuna göre değerlendirilip alınsın.di mi ama yani ?

(pişşt baksana bence w800i al tamam mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pityocampa -- 20 Şubat 2006 13:26:11 >

• kafanda bni hangisine koydun bilemiyorum arkadaşım ama bnm için tel.da sdece resim müzik ve video önemli.

öle program yüklemek hoşuma gitmez. ztn aldığımda telfnu onun içinde sunulan programlar bna yetiyo.

telf. sık deiştirmeme gelince şansıma tel. sürekli elimde olduğundan mıdır nedir bozuluyorlar .bnmde içime sinmiyo garantili olmasına rağmen deiştiriyorum.

ve nokia kullandım şimdiye kdr bi nedende heralde nokianın alışıla gelmiş menüsü sıkıyo sanırım.

quote:

Telefonu kullananlar ve kullanim sekilleri 3 bolume ayrilir.
    Birincisi telefonu telefon oldugu icin alan bunun yaninda sundugu kolayliklarin farkina varip o yonde secimini yapip kullananlardir.
    Ikincisi bir telefondan ne bekledigini bilmeyen mutemelen toplum psikolojisine bakip telefon secen toplamda br kere bile kullanmadigi ozelliklere bakarak kullanmasamda en iyi telefona sahibim psikolojisi icinde olan ardindan alinan baska modelden sonra eski modele b....atanlardir
    Ucuncusu ise Telefonu alma nedeni pekte onemli degildir.Bundaki neden hava atmak ve toplumdaki seviyesini telefonla belirlemeye calisan bu yonde cevresine mesaj verenlerdir.Yeterki en son en iyi en cok en fiyatli modele sahip olunsun.

quote:

Orjinalden alıntı: @özgür@

bn hep nokia kullandım ama bir kez bile program yüklemedim hemde çok sık telf. deiştirdiğim halde...

quote:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.