Şimdi Ara

ARKADAŞIM W800İ İLE N70 ARASINDA KALDI SİZCE HANGİSİNİ ALSIN ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Symbian telefon kullanan biri bir daha İşletim sistemi olmayan telefon kullanamaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 11 Ocak 2006 7:36:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

w800 icine multimedya özellikleri koyulmus, igrenc görünümlü, menüsü ve rengiyle oyuncak havasi veren 10 ytl vermeyecegim bi telefondur...

Hersey fotograf cekmek degildir, w800 - fotograf - mp3 = ici bos turuncu kutu. W800 de 2 sey var biri fotograf digeri mp3, baska da hicbisey yok ve emin olun bunlar bir süre sonra insani o kadar sıkıyor o kadar monotonlastiriyor ki, bunu en iyi kullanan bilir.

Bu forumda K750, W800 alipta sonra elden cikartmak icin cildiran o kadar cok insan var ki, hepsinde ayni problem var, hepsi telefonlardan sıkıldılar bunlardan biriside benim...

Bakın sevgili telefon tavsiyesi isteyen arkadaslar, bu forumun %90 ı telefonlari kullanmadan karşılaştırma yapıyor, internet sitelerinden aldiklari teknik özellikleri karşılaştırıp birini galip ilan eden zihniyet hakim buraya. Bir ikinci zihniyet ise aldığı telefonu kanının son damlasına kadar savunma isteği... yani kısaca marka fanatikliği...

Burdaki çoğu kişiye söyleyecek o kadar çok lafım var ki, insanların beklentilerini önemsemeden telefon tavsiye edenleri yerden yere vurmayi o kadar çok istiyorum ki, peki neden?

*n70 ve w800 ü karsilastirip, w800 ü her yönüyle üstün ilan ediyorsunuz degil mi? peki ya benim icin fotograf cekmek, macro mode vs.. önemli degilse, ya ben mp3 e cok önem vermiyorsam, bu iki seyin tatmin edici seviyede olmasi bana yetiyorsa, bununla birlikte telefonu gelistirmek istiyorsam sürekli, video cekmek istiyorsam ve telefonumun iğrenç görünmesini istemiyorsam, ben w800 almak zorunda miyim? yani multimedya özellikleri daha iyi diye ben o telefonu mu seçmek zorundayim fanatik forum üyeleri??

Multimedya özellikleri daha iyi olmasi bir telefonu galip ilan etmeye yeter mi fanatik arkadaslarim?

Sizce benim gibi düsünüpte tavsiye isteyen insan olamaz mi??

Bu nasıl bir tavsiye verme, yorum yapmadir??

Bakin, insan, beynine oksijen gitmediğinde sacmalar, o nedenle lütfen derin derin nefes alin...

Katılıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Symbian telefon kullanan biri bir daha İşletim sistemi olmayan telefon kullanamaz ...

Yoo ben kullandım ama bir süre sonra sıkıldım, o da K750i'ydi.
  • multimedya olarak daha iyi olan bir telefon olarak açıkca ve defalarca kendini kanıtlamış cihaz w800i
    ondan sonra peşpeşe
    ekran önemsiz
    foto önemsiz
    pil ömrü önemsiz
    mp3 kalitesi önemsiz

vb
    benim için symbian önemli diyen birinin900ytlye n70 alması için aklıma gelen iki seçenek var

1.si sürekli telefon değiştiriyordur
    2.en az 2 ayrı telefonu olacaktır

çünkü madem multimedya önemsiz symbian önemliyse 500e symbianlı telefon alması yeterlidir böyle düşünen biri için
  • hakikaten sıkar mı?w800i falan alsam n70de iyice pahalı olacak yaw?çünkü w800i ucuzlayacak o en fazla 150 ytl ucuzlar o zamana kadar..
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Symbian telefon kullanan biri bir daha İşletim sistemi olmayan telefon kullanamaz ...

• Bende hem nokia(n90) hemde se(w800i) kullanmis biri olarak fikrimi bildirmem gerekirse;

n70 derim

w800i oyuncak gibi bir telefon ya, özellikle bitmiyo her is, telefon dediginin söyle agir azem bir görüntüsü olmali.

- n70 kullanmadim ama onun agabeysi n90 i kullandim sonra tadina doyamadan sattim, sebep tamamen ticari! ama sattigimada sonradan pismanlik duydum.

- w800i vardi elimde onuda sattim ama ondadami öylemi oldu?nerde.... elimden ciksinda nasil cikarsa ciksin diye
  • zaten w800 w550 le aynı neredeyse ama symbian daha iyi java çabuk sıkıyor insanı...
    quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

hakikaten sıkar mı?w800i falan alsam n70de iyice pahalı olacak yaw?çünkü w800i ucuzlayacak o en fazla 150 ytl ucuzlar o zamana kadar..
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

• w800i allll
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

hem fiyat/performans bakımındanda incelerseniz faydalı olur w800i al diorum ben symbian yok dio diorum symbianın pek ayrıcalığı yok bilmiyorum dio w800i kamera,mp3,ekran bakımından geçiyo tabii bide 512 mb hafıza kartı ama n70 hem büyük telefon hemde pahalı sizce hangisini almalı bende en yakın zamanda w800i düşünüyorum fikirlerinizi aliim dedim şimdiden saolun

Bunu sen demiş olamazsın N70 diye ağlıyorsun resmen

• n70
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

hem fiyat/performans bakımındanda incelerseniz faydalı olur w800i al diorum ben symbian yok dio diorum symbianın pek ayrıcalığı yok bilmiyorum dio w800i kamera,mp3,ekran bakımından geçiyo tabii bide 512 mb hafıza kartı ama n70 hem büyük telefon hemde pahalı sizce hangisini almalı bende en yakın zamanda w800i düşünüyorum fikirlerinizi aliim dedim şimdiden saolun

Bunu sen demiş olamazsın N70 diye ağlıyorsun resmen

Arkadaş 720 derece dönmüş

• n90 kullanıodum w800 e geçtim bugün bi kaç resim çektim bilgisayara attım sonuç mükemmel n90 dan geri kalır yanı yok ses dahada mükemmel radyo v.s teli çok sevdim ama vıdeo berbat
  • hayirli olsun güle güle kullan

ama n90 dan niye w800e gectin anlamadim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.polat

hayirli olsun güle güle kullan

ama n90 dan niye w800e gectin anlamadim?

ben radyosuz tel kullanamıorum radyo için geçtim ama kamerası kötü olsaydı geçmezdim w800 e vıdeo dışında herşeyi mükemmel
  • yaw bu telefondan SIKILMA muhabbeti nerden çıktı arkadaşlar anlamadım gitti.Benim PC de her türlü program mevcut ama ben PC den sıkılmış durumdayım.PC den sıkılıpta symbiandanmı sıkılmııcam yani.W800i ye turuncu kutu diyenler var.Şu ana kadar telefonu görüpte beğenmeyen kimse görmedim.Sadece nokia hastalığı olanlar önyargılı bakarlarsa beğenmemeleri normal.Birde bu turuncu kutu nasıl bir turuncu kutuysa sihirli gibi birşey.Ufacık olmasına rağmen içinde en kalitelisinden fotoğraf makinesi mp3 çalar, 550 Mb hafıza mükemmel bir radyo,video oynatıcı, televizyon barındırıyor.Bu küçük turuncu kutuda kullanılabilecek hertürlü veri iletişim aracı da mevcut.Ha unutmadan söyliyim bu turuncu kutu aynı zamanda çok kullanışlı bir cep telefonu ve son derece pratik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pityocampa -- 18 Şubat 2006 21:03:26 >
  • hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

n90 kullanıodum w800 e geçtim bugün bi kaç resim çektim bilgisayara attım sonuç mükemmel n90 dan geri kalır yanı yok ses dahada mükemmel radyo v.s teli çok sevdim ama vıdeo berbat

telefondan sıkılma muhabbetine gelince olay şu millet farkında değil
    teknoloji geliştiği için her telefon belli bir süre sonra insanı sıkar
    bu süre kimisi için 1 aydır kimisi için 2 yıl vb

yani n90 alsanda
    d600 alsanda
    w800 alsanda
    mpx220 alsanda

sıkılırsın

yani sıkılmam diyen varsa sebebini yazsında bilelim
    kimse ömür boyu aynı telefonu kulanmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: gren

hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

n90 kullanıodum w800 e geçtim bugün bi kaç resim çektim bilgisayara attım sonuç mükemmel n90 dan geri kalır yanı yok ses dahada mükemmel radyo v.s teli çok sevdim ama vıdeo berbat

telefondan sıkılma muhabbetine gelince olay şu millet farkında değil
    teknoloji geliştiği için her telefon belli bir süre sonra insanı sıkar
    bu süre kimisi için 1 aydır kimisi için 2 yıl vb

yani n90 alsanda
    d600 alsanda
    w800 alsanda
    mpx220 alsanda

sıkılırsın

yani sıkılmam diyen varsa sebebini yazsında bilelim
    kimse ömür boyu aynı telefonu kulanmaz

symbiandan daha geç sıkılır insan ama uzun vadede baktığında çok çok da farklı değil..çok farklı değil derken şu yönden;
    mesela symbian bir telefona;
    1-smartmovie,
    2-turbomsn,
    3-oggplayer,
    4-fexplorer,
    yükleniyor en çok..bunları "iyi" bir java telefon;
    1-mpeg4 oynatır,telefonda divx'i en yüksek kalitede atmadığına göre kalitede fark yok..
    2-başka bir msn programı yüklenir
    3-kendi mp3,mpeg4 playerını kullanırsın
    4-file manager,text editor adlı programlar var,kullanışlı..
    bunları karşılıyor..ama programların kalitesi falan farkediyor..o da sıkılma için direkt etkili değil aslında..
    asıl bunu etkileyen;lenses vs programlar ve n-gage oyunları oluyor kanaatindeyim..mesela w900ide go force vardı sanırım..onda da güzel olur oyunlar bence..
    ama yine de symbianlı telefon bir adım öndedir..istediğin zaman başka program yükleyip telefonu daha iyi yapabilirsin..vs
    örnekte vereyim;bizim arkadaş n70 almıştı,smartmovie yüklemiş video izliyor,ogg player yüklemiş ogg dinliyor falan..onu java telefonda yapıyor mesela..(mpeg4)bu yönden dedim yani..sonuçta ben bilgisayardan da sıkılıyorum mesela..hiçbir telefonun program desteği bundan iyi değildir sanırım..yani o birazda kullanıcıya bağlı gibi bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 18 Şubat 2006 21:43:36 >

• Yok abi biri benim telefonumla çektiğim fotoğrafa maaşallah diyorsa ben ondan sıkılmam.Bu benim görüşüm
  • tabiki synmbianınkiler daha farklı
    ama şunu unutmamak lazım ki
    bu symbianı bilgisayar programayla aynı diyorlar ya o çok komik
    b.programlama için millet okul bitiriyor
    ben telefona saymbian programlama okulu diye bişey duymadım

yani özet olarak symbianla bilgisayar programlamayı bir kefeye koymasın kimse çok komik oluyor

tabiki symbianın prıgramları javadan iyi ama

ben şahsen multimedya özellikleri hız vb +senin dediğin javayı tercih ederim şahasi kanaatim
  • 1 ayda sıkılanlarin hangi telefonu kullandigi ortada forumda arayin bulursunuz.Bu nasil bir teknolojiki rakipleri mp4 formatindayken boyutla birlikte ekranin buyumesiyle sadece sozde 3g video ozelligi ekleyip bir onceki modelde yaninda verilen 512 lik karti dahili hafiza olarak ekleyip sunuyor.Vay be teknolojiye bak eger teknoloji buysa vah SE nin haline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 18 Şubat 2006 20:53:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.