Şimdi Ara

Arkadaşım laptop unu getirdi nası birbirine bağlıyacaz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edermisiniz. yanyanayız şu an benim masaüstüyle bağlayacaz.

• ethernet kablosunu alıyosun 2 makineye takıyosun. 2 adım var sıra ile bunları yap
    1. bilgisayarım sağ tıkla özelliklere gir ordan bilgisayar adına gir çalışma grubu na bak. 2 bilgisyarında çalışma grubu adı aynı olması gerek. değilse değiştir de aynı isimde ne istersen yazabiirsin
    2. ağ bağlantılarıma gir - ağ bağlatılarını görüntüle- yerel ağ bağlantısına sağ tıkla özelliklere gir biraz aşada listede internet erişim kuralları tcp/ıp diye bişi olucak o yazıya çift tıkla açılan pencerede oto ıp al yerine aşağıdaki ıp adresini kullan de IP adresi :10.0.0.1 yaz diğer makineye aynı yere 10.0.0.2 yaz. daha sonra alt ağ maskesi yerine gel orayada 255.0.0.0 yaz diğer makineye de aynısını yaz buraya dikkat ıp adresileri farklı olucak alt ağ maskesi aynı olucak ok de kapat çalışma grubu adını değiştirmişsen yeniden başlatır değişmediysen res atmaya gerek yok. iyi eylenceler
  • dediklerini bende deniyecegim dostum sagol
  • arkadaşlar deneyin yapın iyi güzelde yukarda üst konu var kocaman ağ kurulumu diye ordan baksanız sizin işiniz de daha erken çözülse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    İki PC'yi Birbirine Bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.