Şimdi Ara

Arkadaşım Düşünemedi (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bunu söyledikten sonra kitlendi, anlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 28 Ekim 2011; 17:41:48 >

• Hallettim sanırım
  • arkadaşından korktum
  • İkinizin de sorunu var.
  • Co-Co-Co Combo Breaker!!!

Edit: Gec kaldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nP4BlacK0uT -- 28 Ekim 2011; 18:01:26 >
  • Çok komiğime gitti
  • HİHOHAHİH HANİ O ÖĞRENCİ YA PUHİHOHAH AMA ŞÖFÖR ŞÖFÖR OLMAYA DA BİLİR Kİ HİHOHAHAHA ŞÖFÖR DİĞİLSE YA HİHAHAHAHHOHA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

HİHOHAHİH HANİ O ÖĞRENCİ YA PUHİHOHAH AMA ŞÖFÖR ŞÖFÖR OLMAYA DA BİLİR Kİ HİHOHAHAHA ŞÖFÖR DİĞİLSE YA HİHAHAHAHHOHA

KENDİ KENDİNE KONUŞURSA HAHAHAHA DÜŞÜNSENE ÖLDÜM GÜLMEKTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

HİHOHAHİH HANİ O ÖĞRENCİ YA PUHİHOHAH AMA ŞÖFÖR ŞÖFÖR OLMAYA DA BİLİR Kİ HİHOHAHAHA ŞÖFÖR DİĞİLSE YA HİHAHAHAHHOHA

O DİİL DE ŞÖFÖR OLDUĞUNU NERDEN BİLSİN HİHOHAH O ÖĞRENCİ DEĞİLSE PEKİ ŞÖFÖR HİHOHAHHİH ŞÖFÖR ŞÖFÖR MÜ PEKİ HİHOHAHHİHOAH
  •  Arkadaşım Düşünemedi (SS'li)
  • yalnız hikaye güzelmiş güldüm
  • quote:

quote:

quote:

O DİİL DE ŞÖFÖR OLDUĞUNU NERDEN BİLSİN HİHOHAH O ÖĞRENCİ DEĞİLSE PEKİ ŞÖFÖR HİHOHAHHİH ŞÖFÖR ŞÖFÖR MÜ PEKİ HİHOHAHHİHOAH

ŞOFÖR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYSE MESELA BABASININ OTOBÜSÜYSE HOHOHOHOH VEYA ÇOCUK ASLINDA OKUL FORMASIYLA GEZEN GİZLİ Bİ ŞOFÖRSE ADSASDDAS O ZAMAN ŞOFÖRÜN YOLCUYA PARA VERMESİ LAZIM GELİR AHAHAH AY ÇOK KOMİK GÖBEĞİM OYNADI

• quote:

quote:

quote:

quote:

ŞOFÖR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYSE MESELA BABASININ OTOBÜSÜYSE HOHOHOHOH VEYA ÇOCUK ASLINDA OKUL FORMASIYLA GEZEN GİZLİ Bİ ŞOFÖRSE ADSASDDAS O ZAMAN ŞOFÖRÜN YOLCUYA PARA VERMESİ LAZIM GELİR AHAHAH AY ÇOK KOMİK GÖBEĞİM OYNADI

Hayır anlamadığım şey bu çağdaş Dünya'mızda neden böyle saçma şeyler yazıyorsun?
    Hayır tamam içini dökmek istiyorsun belki ama lütfen böyle sözler,a-ah olmadı şimdi bak doğru düzgün insanca konuşalım yapmayın lütfen bak bana beni örnek alın nedir öyle yazıyı bold yapıp 5'e vurmak falan atın at gözlüklerini artık biraz ilerleyin...

• Komiğime gitti
  •  Arkadaşım Düşünemedi (SS'li)
  • yiğit özgür okuyan yokmuş demekki hiç. güldüm ben
  • Hahahahahahahahahah super ya :D anlamamis gibi olmus :D surejli tekrarliyo :D sanki ok komikmis gibi :d xdxdxd

Tamam haddimi astim pardon
  • Bütün mesajlar... Hepsi... Gitti mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.