Şimdi Ara

Arkadaşım Beni Çekemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi arkadaşım var, ikimizde aynı bi kızı kesiyoruz diyelim, kızın bana baktığını farkedince bana bi ahkam kesmesine, inceden laf sokmasına falan sinir oluyorum. Kız aynı şekilde bana bakmak yerine, ona baksa aynı şeyi ben yapmam, hadi yine iyisin kaptın falan der şakasına vururum umrumda da olmaz.

Örneğin Instaya bi foto attım diyelim, kızlar beğeniyor onu bile farkettiğinde, ona karşı da bir tavır takınıyor, kıskanıyor ve bunu bana karşı çok belli ediyor.
    Haliyle bu olay moralimi bozuyor ve sorun şu ki, ben ruh halimi dışarı vuran bir insan değilim. Vursam senelerdir süren arkadaşlığımız bitme durumuna gelecek, o yüzden sakin kalıp bir şey demiyorum yav he he diyerek geçiştiriyorum..

Çok haset ve kıskançlık yapıyor, neyin üstünlüğünü kurmaya çalıştığını da anlamış değilim
    Sizce ona karşı, kalbini fazla kırmadan neler yapabilir, söyleyebilirim ? Yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşınla Daha yakın(bildiğimiz) ilişkiye girip birbirinizi daha iyi tanıyın herşey çözülecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

Arkadaşınla Daha yakın(bildiğimiz) ilişkiye girip birbirinizi daha iyi tanıyın herşey çözülecektir

Onu demiyon dimi
  • Kırılcaksa kırılsın senin iyiliğini istemiyor mu o.

Ciddi ciddi konuş neden böyle yapıyorsun falan de

• Ego tatmini yapiyordur hocam, ben de yapardim. Egoda bir ust seviyeye gecis yapsa arkadas bunu yapmaz emin olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    Nasıl olacak o iş hocam ? Söyle de uyarayım bari
  • Temel ile Dursun gibi olmaktir hocam, biraz da siz yuklenirsiniz arkadasa o da yerini ogrenir. Karsilikli her zaman atisilir. Onemli olan ipin ucunu kacirmamak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi senin arkadaş seni kıskanıyor ben sana diyim bu senin yürüdüğün her kiza boyle yaparsa olme esegim olme valla bu arada erkeklerin de birbirini cekemedigini ilk sen de gordum yanlis anlama ama tuhaf birazz

edit=o arkadas ile arana mesafe koy

• kıskanıyor. yaşadım bunu ben de eskiden. o anda bi şey derken niye kıskanıyon de direkt hiç bekleme bak ne yapacak, aniden rengi kızarmaya başlarsa hemen uzaklaş oradan çünkü zebaniye dönüşecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

Abi senin arkadaş seni kıskanıyor ben sana diyim bu senin yürüdüğün her kiza boyle yaparsa olme esegim olme valla bu arada erkeklerin de birbirini cekemedigini ilk sen de gordum yanlis anlama ama tuhaf birazz

edit=o arkadas ile arana mesafe koy

Ne bileyim hocam, nedir bu kıskançlık anlam verebilmiş değilim
    Böyle yapmaya devam ederse koyacağım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

kıskanıyor. yaşadım bunu ben de eskiden. o anda bi şey derken niye kıskanıyon de direkt hiç bekleme bak ne yapacak, aniden rengi kızarmaya başlarsa hemen uzaklaş oradan çünkü zebaniye dönüşecektir

İlahi hocam ya iyi güldürdünüz, umarım direkt söyleme konusunda csb yapmamışsındır
  • yüzüne karşı vur. Yıllar varmış madem arada. Bazı şeyleri rahat söyleyebilmeniz lazım.
  • yok orası gerçek düşüncem, onu mutlaka yap. zebani olayı doğaçlama oldu biraz kızarıp utanmakla ilgili bi şey yazacaktım da :D

• ''kanka sanada hiç bi kız bakmıyo yaa'' de patlat kahkahayı sonra arama bıdaha
  • Çekemiyosan vinç getiriyim moruq

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.