Şimdi Ara

Arkadaşım Alkollüyken Ehliyeti Kaptırdı , Benim Ehliyetimi İstiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece arkadaşım çevirmeye yakalandı 98 promil alkollü , ehliyetine el koydular. 6 ay ehliyetsiz kalacak .

Benden ehliyetimi istedi , polis çevirdiğinde benim ehliyeti göstercek , resme falan bakmadığını söyledi ben tamam veririm dedim kıramadım ama çevreme sordum evrakta sahtecilikten hapse gireceğimizi söylediler , yarın uygun bir dille nasıl anlatabilirim kendisine bu durumu?

• Bu işler şakaya gelmez direk söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem yakalanırsan kotu olur hemde birşey olursa ceza puanı yersin veya ehliyeti kaptırırsın sende

Oyle arkadas mı olur ?

Vermiyorum de küserse kussun taso veya bilye mı bu ?

• Arkadasinin kafasi hala iyi

• Poliste maldı zaten...
  • Arkadaş paso gösteriyorum sanıyor galiba polise. Direk söyle yılbaşından sonra cezalar da arttı sıkıntıya düşmeyin.
  • İyi olmuş 6 ay boyunca birilerinin hayatını kendi zevki için riske sokamayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içki içip araba kullanan birine ehliyet veriyorsun.onun yapacağı kazada ailenden birinin öleceğini, sakat kalacağını düşün.ben olsam gider birde şikayet ederim polise benden ehliyet istiyor diye.

alkollü araba kullanan kim varsa umarım usul usul kendi başına yapar kazasını ve bedelini öder.masum insanların canını tehlikeye atmaya ne hakkı var bu densiz, akılsız insanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 30 Haziran 2013; 3:18:38 >
  • Arkadaşın ehliyetine çökmek için öyle söylemiş sen için ferah tut gibisinden yok öyle bi olay polis çevirirse foyanız ortaya çıkar bakmıyor diye bi şey yok didikdidik ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

çevreme sordum evrakta sahtecilikten hapse gireceğimizi söylediler

Thats it bro
  • kardeş ne diyorsun ya ? Farkındayız herşeyin o yüzden buraya konu açtım kendisine nasıl uygun bir dille ehliyeti veremiyeceğimi anlatmak için size danıştım. Gevşek gevşek gülüp aşağılamışsın.

Soru veriyimi vermiyimi değil dikkat edersen ? Kendisine nasıl uygun bir dille anlatırım mevzusudur.
  • Arkadaş böyle arkadaşlardan nefret ederim. Arkadaş dediğin biraz düşünceli olur, arkadaşının sıkıntıya düşeceği bir şeyi yapmak istemez. Ne olursa olsun. Mesela benim bir dostum vardı, hala var sağ olsun Kredi kartı borcu vardı, ödemesi gerekiyordu. Benimde odama eşya almak için ayırdığım param vardı, biliyordu o da. Vereyim dedim bende var, ne yapsam istemedi adam. Arkadaş dediğin böyle olur. Düşünür az.

İşin özü git iste ehliyetini, de arkadaş böyle böyle. Hapse kadar yolu var bunun. Arkadaşsa eğer zaten iki etmez verir. Hık mık yaparsa da salla gitsin, arkadaş olmaz ondan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.