Şimdi Ara

Arkadaş ortamı dışında yeni insanlar ile nasıl tanışılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş ortamları dışında yeni insanlar ile nasıl tanışılır acaba ? Yani diyelim bir lokantada yemek yiyorsunuzdur ve gözünüze kestirdiğiniz birisi vardır, takkadanak gidipte tanışabilir miyiz denmez ya.

Yanlış anlama ama durduk yere bir erkek benle tanışmak isterse gay mi diye düşünürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 21 Ekim 2007; 17:53:40 >

Orjinalden alıntı: Drazy

Ne yani devamlı tanışmakmı istiyorsun insanlarla yoksa özel biri için taktikmi istiyorsun?

Yanlış anlama ama durduk yere bir erkek benle tanışmak isterse gay mi diye düşünürüm

Elbette ki devamlı tanışmak istiyorum. Yani yapmak istediğim şey, çevreyi genişletmek, yeni arkadaşlar edinmek. Herkesle arkadaş olayım, iyi geçineyim istiyorum. Olay bundan ibaret, hiç bir kötü düşünce yok.
  • Okul gibi ortamların dışında ? Arkadaşın da arkadaşı olmadan nasıl yapılabilir peki ?
  • Yonja
  • eger kızlarla tanışmak istiyorsan önce façan düzgün olacak..ve medeni biri hissi yandıracaksın ve guven vereceksin...çunku karşındaki insan seni hiç tanımıyor...tüm bunları karşıdaki bayana yansıtırsan belki telefonunu alma şansına sahip olabilirsin...ben de geçen seneye nişanlanıncaya kadar hoşlandıgım gözüme kestirdigim pek çok kıza tanışma teklif ettim...başarı şansı tamamen sana kalmış...çekici biriysen başarı sansını yuzde yuze kadar bile çekebilirsin ama bazı kızlar vardır ki onlara ulaşamazsın bu şekilde...yani kesinlikle tanımadıklarıyla konuşmazlar..muhatap olmazlar...onların ortamına girmelisin...ama bazı kızlar da vardır ki otobus duragında bile ayarlayabilirsin...arkadaşın dediği gibi kendine guven ve cesaret çok önemli...

Orjinalden alıntı: tommikz

Arkadaş ortamları dışında yeni insanlar ile nasıl tanışılır acaba ? Yani diyelim bir lokantada yemek yiyorsunuzdur ve gözünüze kestirdiğiniz birisi vardır, takkadanak gidipte tanışabilir miyiz denmez ya.

takkadanak konuşmazsın...belli bi süre kesişirsiniz...eger o da seni kesiyorsa lokanta çıkışı musait bi yerde tanışma teklif edersin...böyle böyle sizden hoşlandım dersin...arkadaşınız olmayı teklif ediyorum dersin...o da büyük ihtimal kabul edecektir...kabul etmezse en kötü ihtimal tokadı yersin....
  • Valla ben her türlü dans etkinliğine katılırım mesela 29 ekimde vals gösterimiz var oraya katıldım 2-3 arkadası mvardı tanıdığım bütün gün kız getiriyolar yanıma Oğuz bu Selin Oğuz bu Melis Oğuz bu Şeyma insan iyi Vals yapınca
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.