Şimdi Ara

Arkadaş Niye Tam Kadro Çıkmadınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman ev arkadaşım odama girip Fenerbahçe'ye çaktık dedi hareket çekti.

• Yav Aykut Kocaman'ı en çok eleştiren birisiyim bu forumda ama her şey garanti zaten ligde iyi gitmiyoruz neden yorsun asları şaka mısınız? Hem as kadro çıksan Bienvenunun Orhan'ın Serdar'ın morali bozulmaz mı? Bunları da düşünün biraz fakat Stochu çıkarması ayıptı amatörlüktü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Niyesi var mı ülke puanı diyoduk hani?
  • Arkadaşına Aykut'tan bahset senden özür dileyecektir.
  • Gerek yok, oyuncuları riske etmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Yav Aykut Kocaman'ı en çok eleştiren birisiyim bu forumda ama her şey garanti zaten ligde iyi gitmiyoruz neden yorsun asları şaka mısınız? Hem as kadro çıksan Bienvenunun Orhan'ın Serdar'ın morali bozulmaz mı? Bunları da düşünün biraz fakat Stochu çıkarması ayıptı amatörlüktü

bırakta bienvenü ve orhan ın moralları bozulsun bir zahmet bienvenü yü ilk 18 e alması bile hatayken gitti ilk 11 oynattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Arkadaşına Aykut'tan bahset senden özür dileyecektir.

Bir an yabancı birine aykut kocamanı açıklama sahnesi geldi gözümün önüne çok feci güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ülke puan kazanacakmış, umrunda mı fenerin acaba.. adamlarda avrupa diye bi zihniyet yok zaten.. varsa yoksa türkiye ligi.. kusura bakmayın ama bu böyle.. başkanınız kendi demişti zamanında..

bence as kadroyla çıkıp 5 yese daha şerefli olurdu..

Onun bunun yatmasıyla değil, alın teriyle çıkıyoruz gruptan... Biraz emek öğrenin, beleş değil , alınteri...

Biz cluj'u orada yenmedik mi? Burada saha şartları iyi olsa yenmeyecek miydik? Onun bunun yatmasıymış,sanki united ilk defa bize böyle oynadı.Cluj'a da öyle oynadı? Alın terinden bahsediyorsun birde pes vallahi.Hangi alınteri? Metris? Tarla? Hediye?

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

ülke puan kazanacakmış, umrunda mı fenerin acaba.. adamlarda avrupa diye bi zihniyet yok zaten.. varsa yoksa türkiye ligi.. kusura bakmayın ama bu böyle.. başkanınız kendi demişti zamanında..

Onun bunun yatmasıyla değil, alın teriyle çıkıyoruz gruptan... Biraz emek öğrenin, beleş değil , alınteri...

hangisi sensin?
     Arkadaş Niye Tam Kadro Çıkmadınız?

• quote:

Konuşmayayım diyorum da, adamı çıldırtıyorsunuz. Gruplardan çıktılar ya, hey yavrum be hepsi aslan kesildi başımızı. Zannedersin her sene şampiyonlar ligine katılıyorlar. ManU yedeklerle gelirken vizyon sahibi, Fenerbahçe çıkınca Avrupa zihniyeti yok.

Konuşmuş olmak için boş boş konuşmayın.
  • Lan basın gidin sen mutlu ol diye futbolcuları mı riske etsin adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Konuşmayayım diyorum da, adamı çıldırtıyorsunuz. Gruplardan çıktılar ya, hey yavrum be hepsi aslan kesildi başımızı. Zannedersin her sene şampiyonlar ligine katılıyorlar. ManU yedeklerle gelirken vizyon sahibi, Fenerbahçe çıkınca Avrupa zihniyeti yok.

Dostum kendi ülkenin durumuyla adamların kini bir mi tutuyorsun adamlar 6da 0 bile yapsa seneye yerleri hazır bizim öyle lüksümüz yok umrumda değildi açıkçası sadece neler yazılmış bir bakayım dedim fakat burada tek boş konuşan sensin gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheLoneliness

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Dostum kendi ülkenin durumuyla adamların kini bir mi tutuyorsun adamlar 6da 0 bile yapsa seneye yerleri hazır bizim öyle lüksümüz yok umrumda değildi açıkçası sadece neler yazılmış bir bakayım dedim fakat burada tek boş konuşan sensin gibi geldi

+1 Karma yapabilirdi as oyunculardan. Bieni niye oynatiyoruz ki adam zaten gidecekti isterse curusun kulube de bize ne bir halta yaradigi da yoktu.Giden cok degerli puanlar oldu umarim seneye bu puanlari aramayiz

• Yedek agirlikli kadro ile cikmasi dogru bir karardi zaten hersey garanti neden as futbolcularini riske atsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa da galibiyetten alacağınız puan kaç? Bunun için değerli yedekleri çürütmeye? en azından adamlar arada bir oynayıp topun şeklini unutmuyorlar. Es kaza biri sakatlansa yerine girecek en hazır adam Selçuk Şahin. Akşam da gördük zaten. Hepsi tel tel dökülüyor. Yine ne varsa Özgür, Mert, Stoch gibi adamlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Uefa da galibiyetten alacağınız puan kaç? Bunun için değerli yedekleri çürütmeye? en azından adamlar arada bir oynayıp topun şeklini unutmuyorlar. Es kaza biri sakatlansa yerine girecek en hazır adam Selçuk Şahin. Akşam da gördük zaten. Hepsi tel tel dökülüyor. Yine ne varsa Özgür, Mert, Stoch gibi adamlarda var.

• Sene basinda kellesi su an onemsemedigi puanlar yuzunden oynadigi on elemelerle gidecekti. 2.olsan bile 2 ön eleme oynamak hosunuzami gidiyor anlamadim

• quote:

Yav Aykut Kocaman'ı en çok eleştiren birisiyim bu forumda ama her şey garanti zaten ligde iyi gitmiyoruz neden yorsun asları şaka mısınız? Hem as kadro çıksan Bienvenunun Orhan'ın Serdar'ın morali bozulmaz mı? Bunları da düşünün biraz fakat Stochu çıkarması ayıptı amatörlüktü

hocam şaka yapıyorsun heralde.orhanla bien topu ilk defa görmüş mağara adamları gibi davranış sergiliyor.morali bozulsa ne bozulmasa ne.hele bien şu ligde oynayacak adam değil.bak fenerbahçe demiyorum süper ligde yeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

hocam şaka yapıyorsun heralde.orhanla bien topu ilk defa görmüş mağara adamları gibi davranış sergiliyor.morali bozulsa ne bozulmasa ne.hele bien şu ligde oynayacak adam değil.bak fenerbahçe demiyorum süper ligde yeri yok.

Aga bu kadro bırlık beraberlıgı butunlugu ıcın sart bısey. Herkesın kendını takımdan bırı gıbı hıssetmesı lazım. Sen bu macta bıle forma vermessen adamları aforoz etmıs olursun. Adamların alınması hata ama alıyosan oynatman lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.