Biri bana destek ciksin yahu. Yaklasik 1 aydir ciddi bir sorunla karsi karsiyayim. Bir zaman pesimden kosan ama davranislari bir oyle bir boyle olan kiz beni terk etti.(4 yil mesajlastigim kiz)
Daha sonra, gecen gun bir kiz arkadasima takildim espri amacli. Dusundum de yanlis anlar belki falan diye. Ancak, silmedim mesaji. 10 dk gecmedi kiz beni arkadasliktan cikardi.(onu da 3 yildir taniyordum)
Iki tane benzer vaka yasadim. Birinde cocukluk arkadasim(kiz)in halini hatrini falan soruyordum biraz ileri asamalara gelince(ask,seks falan degil) erkek arkadasi(sunepe kilikli mal) bana mesaj atti. Sonra bir baktim, onu da etmis arkadasliktan.
Bugun de bu olayin aynisini yeni evlenmis lise arkadasimda yasadim. Kiz gelinlikle falan peri gibi cikmis. Bu kadar guzel oldugunu bilmiyordum demistim 2 gun once. Bugun kocasi posta koyar gibi mesaj atmis, arkadasligimi da bitirmis.
Son olarak, gercekten hoslandigim ve hem kafa olarak hem ortak zevkler acisindan begendigim akilli bir kiz var. Onunla da yaklasik 5 yildir konusuyorum. Tatlisin hossun falan diyip hep yol yapiyordum. Gecen gun yine boyle bir seyin ardindan bu kadar zamandir arkadasiz reelde de gorussek arkadasligmizi surdursek dedim, ALLAHTAN O ARKADASLIKTAN ETMEDI AMA BETER ETTI!
Soyledigi sey suydu ; "O tarz muhabbetlere girmezsen sevinirim".
bu kızların ne yapacağı belli olmuyor. eskiden okuldan tanıdığıım bi kız bir ara sevgili buldu listesindeki bütün erkekleri sildi sonra ayrıldılar tekrar ekledi benide.bende kabul ettim.2-3 ay sonra bu sefer başka sevgili buldu gene sildi erkekleri ondan ayrılınca tekrar ekledi tabi bu sefer direk yoksay dedim engeli çaktım.
diğerinde ise lisedeyken arkadaşlar msn de toplu konuşma yapıyormuş benide aldılar sınıftan bi kızda ordaydı listemde olmayanları ekliyorum dedi benide ekledi.sonra 1-2 kere ödev sınav felan sordu ondan sonra lap diye sildi durup dururken.sonra aynı kız facebok açtı ordan ekledi bu sefer.okul bitti lak 5 gün sonra okulun yarısını sildi