Şimdi Ara

Arkadaş Kimse Kalmamış Bölümde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zamanında bu bölüm , bu oyun neydi be abi

dertlendim yemin ederim ya

• Her şeyin bir sonu var.

iSRO öyle bir hale geldi ki, bir haftadır girmiyorum oyuna. Serverlar'ı full gösterip trafik yapıyor lanetler. Son 6 aydır yapmadıkları pislik kalmadı. Oyunu bitirmek için ellerinden gelenin de fazlasını yapıyorlar.

Yakın zamanda server'ları kapatacaklarını duyururlar. En fazla 1 sene ömür biçiyorum iSRO'ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi hey diyorum, bu oyunun zevki de bir başkaydı be
  • Baska neler yapıyorlar hocam? İsroyu uzun süredir oynamıyorum,3 yıl olmuştur girmeyeli.

• Rodzina kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında bir hafta kapalı halde bıraktılar server'ları. Evet, yanlış duymadın.

O tarihten beri her gün 00:00'da (Güney Kore saati ile) oyun donuyor, dakikalar sonra normale dönüyor.

Item kilitlerken, yeni char açarken, ID-PW değiştirirken e-mail'e link gelmesi gerekir, gelmiyordu.

%20 lucky event yapıyorlardı, D12-D13-D14'te çalışmıyordu. Milletin aldığını proof'lar hep çöpe gidiyordu. Geçen ay yaptıkları ise çalıştı. Hatta ben de iki char'ımın silahı D14 legend +12, char'larımdan birinin silahını D13 legend +7, iki char'ımın kalkanlarını D13 legend yaptım. Geçen hafta ise D12-D13-D14'e +15 basılabilme özelliğini eklediler. Normalde maksimum +12 oluyordu D12 ve üstü item'ler. Item mağazasına max enhancer (D12-D13-D14 +12 ve üstü item'lerde kullanılabilen elixir gibi düşün) ve max protector (D12-D13-D14 +12 ve üstünde kullanılabilen proof gibi düşün) eklendi. Bunların tanesi 10 silk, 10'ar tanelik istifleri 90 silk. Max protector kullanmadan artı bastın ve başarısız oldu diyelim, item kayboluyor. Max protector kullandın ve artı basman başarısız oldu diyelim, -1 düşüyor. Bu düşüş +12'den aşağıya olmuyor anladığım kadarıyla. Yani +14'e +15 denedin ve başarısız oldu, +13'e düşüyor. Bir daha bastın ve başarısız oldun, +12'ye düşüyor. +13 yapmayı denedin ve yine başarısız oldun, +12'de kalıyor. Hiç denemedim bunu, ancak anladığım kadarıyla sistem bu.

Son haftalardaki yeni rezillikleri ise server'ları dolu gösterme bug'ı. Server'lar bakımdan çıkıyor, birkaç saat sonra hepsi 3500/3500 oluyor. Oyuna giriyorum; şehirler kalabalık değil, kasma alanları kalabalık değil. Yalandan trafik yapıyorlar oyuna.

Vizelerimden sonra bir haftalığına evime geldim, gelirken laptop'ımı getirmedim. Oyuna o kadar sinirliyim ki, bir haftalığına kafamı dinlemek için girmedim oyuna. Yılların emeği ve alışkanlığım var bu lanet oyuna. 125 archer, 125 spear nuker, 120 spear nuker, 125 warrior-cleric, 125 cleric, 125 bard, 2 adet 125 wizard-bard, 125 wizard-cleric, 123 spear nuker, 2 adet 120 wizard-bard, 120 warrior-cleric, 120 bard, 120 cleric, 120 archer, 119 blader... Aklıma gelenler bunlar. Ha deyince bırakamıyor benim gibiler. Bakalım nereye kadar gidebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 22 Kasım 2015; 9:59:52 >

• Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Oyun devamlı üzerine koymuş ama olumsuz anlamda üzerine koymuş.Benim de yıllar önce başlayan bu oyuna aşkım köreldi çok şükür, en son Şubat ayı gibi pvp serverda oynadım, o günden beri de hiç birinde oynamak içimden gelmiyor ama oyunu özlemedim değil herşeye rağmen. Hocam bence sen, bu oyun tamamiyle yok olana kadar oyun içinde kalacaksın,herkes bir anda benim gibi kesip atamıyor.

• Rodzina kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dediğin gibi olacak. Gittiği yere kadar gideceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum yine şeyi yemiş
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu bug düzelmez mi ya oyuna giriş problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Hocam bu bug düzelmez mi ya oyuna giriş problemi

6 aydır launcher problemini düzeltemeyen bu Joymax'tan umudum yok açıkçası. Bilerek yapıyorlar.

• Oyun mahvoldu :(Keşke birisi tekrardan başlatsa her şeyi yeniden diyorum sürekli .
  • eski günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Oyun mahvoldu :(Keşke birisi tekrardan başlatsa her şeyi yeniden diyorum sürekli .

evet alt tarafı bi oyun ama eski günleri hatırlayınca öyle bi hüzünleniyorum ki anlatamam:( bir oyundan öte bir şeymiş benim için silkroad. keşke dediğin gibi biri çıksada 70 80 cap günlerini yeniden yaşatsa bize. çok fena özlem duyuyorum o günlere :(
  • Silkroad bir oyun değildir Oyundan ötesi bir yaşamdır
  • aslında joymax düzgün bir şekilde oyunu yönetse serverleri avrupaya taşısa yine oynanırda bu şekilde ASLA
  • joymax mobil oyunlara yöneldiğini açıklamış bu saatten sonra yapmazlar öyle birşey. ama bu işlerden anlayan sağlam bi ekip çıksada oyunun lisanslarını ve orjinal database ini satın alıp yeniden açsalar oyunu harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

aslında joymax düzgün bir şekilde oyunu yönetse serverleri avrupaya taşısa yine oynanırda bu şekilde ASLA

İngiltere'deki Silkroad-R server'larını Güney Kore'ye taşıdılar tam aksine.

• eski mazili günler
  • Bir çok mmorpg oynadım ve silkroadı diğer mmorpglardan ayıran en belirgin özelliği gerçeklik..Senaryosu şuan oyun piyasasını elinde tutan kafadaki mmorpgların çok üstünde..Bir tarih anlatılıyor ve bu tarih gerçeğin ta kendisi..Eskiden insanlar aynen silkroadın bize anlattığı gibi doğudan batıya ipek taşırlardı ve karşılığında tuz alırlardı..Kervanlar olurdu bu kervanları savaş sanatında ustalaşmış kişiler korurdu çünki göçebe yerlerde yaşayan hırsızlar gerçekten yetenekli savaş sanatı ustalarıdır..Hatta kore tarihinde bir çok dizide silkroadın anlattığı şeyleri görebilirsiniz..Gelelim skillerine özellikle glavie ve bicheon comboları hatta bu mastery nin zevki bir çok oyunu sollar..Oynanabilirlik acısındanda silkroad çok iyi bir oyun karakteriniz çok reel duruyor ve diğer mmorpglardaki gibi ışıltılı ve ne vurdugunu bilmediğin bir görüntüye bakmıyorsun kesinlikle..Oyunda skillbarlar olmasına rağmen gerçekten zevkli bir kapışma izliyorsun..Skiller o kadar profesyonelce hazırlanmış ki playerlık devreye giriyor..Özellikle bir warior karakteriniz olduysa genellikle vslerde iyi oynayan kazanıyor.Kale savaşları özellikle hunter thief vslerinin tadını diğer oyunlar pek vermedi..Buraya kadar anlattığım herşey silkroaddaki potansiyeldir, geriye bu potansiyeli kullanamayan joymax ekibinin beceriksizliği kalıyor...Oyun bitik durumda, senaryosundan sapmış botlarla dolu ve artık eski tadının binde birini dahi vermiyor..Bu senaryo ve skilleri ile bir karşılaştırma yapcak olsam oynadıgım tüm online oyunların en iyisi kesinlikle silkroaddır..Ancak karakterinin yüz smilasyonundan tutun giydiği kıyafetlere kadar herşey sıkıcı bir şekilde kopyalama..Silkroad cok uzun zaman önce yayınlandı ve bu kadar zamandır çevresinde karakterinizin şeklini kendiniz tasarladıgınız ama oyun olarak beş para etmez mmorpglar varken fazlasıyla yerinde saydı..Çağa ayak uyduramıyor ve bu oyuncu kaybına yol açıyor..Mesela aion cok kaliteli bir oyundur fakat silkroad onun on katı daha iyi bir kurgu..Mesela aion karakterinizi farklı hallerde tasarlıyacagınız imkanları tanıyor, peki neden joymax aynı şeyi silkroada uygulamıyor? Diğer bir çok mmorpgda karakteriniz kolay level alıyor daha çok aksiyon var ancak gerçekliğin dışında fazla ışıltılı sanal skiller bana pek tad vermiyor..Mesela bir wariorun daredevil skili tek başına bir çok mmorpga fazlasıyla bedeldir benim için..Şuan silkroad oynamıyorum ve yeni çıkacak bazı mmorpgları bekliyorum belki içlerinden birisi silkroadın senaryosuna yakın bir kurgudadır..

• Kesinlikle haklısın. Silkroad'un havası bambaşka. Bunu kimse inkar etmemeli.

Oyunu bitiren iki şey var; alchemy sistemi ve job sistemi. Grafik gelişimi (ki bence hâlâ gerek yok), karakter tipi değişimi gibi şeyleri kimsenin gördüğü yok, önemli olan sistem. O da 4-5 senedir mahvolmuş durumda.

Bu oyunun başına gelenler, diğer herhangi bir MMORPG'de gerçekleşseydi, o oyun çoktan tarih olurdu. Her şeye rağmen, azımsanmayacak bir kitle var SRO'yu oynayan.

Digimon Masters Online'ı başka bir firmaya satmış Joymax. Joymax'ın ana sayfasında artık gözükmüyor o oyun. Oyunun internet sitesi de değişmiş.

Joymax, Türkçe dil desteğini kestiğini duyurdu birkaç ay önce. Bugünlerde de MOTP sistemini pasif edeceğini duyurdu. Sanırım kepenkleri kapatıyor Joymax.

Umarım Silkroad'un iyi bir alıcısı çıkar da düzeltir oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Kesinlikle haklısın. Silkroad'un havası bambaşka. Bunu kimse inkar etmemeli.

Oyunu bitiren iki şey var; alchemy sistemi ve job sistemi. Grafik gelişimi (ki bence hâlâ gerek yok), karakter tipi değişimi gibi şeyleri kimsenin gördüğü yok, önemli olan sistem. O da 4-5 senedir mahvolmuş durumda.

Bu oyunun başına gelenler, diğer herhangi bir MMORPG'de gerçekleşseydi, o oyun çoktan tarih olurdu. Her şeye rağmen, azımsanmayacak bir kitle var SRO'yu oynayan.

Digimon Masters Online'ı başka bir firmaya satmış Joymax. Joymax'ın ana sayfasında artık gözükmüyor o oyun. Oyunun internet sitesi de değişmiş.

Joymax, Türkçe dil desteğini kestiğini duyurdu birkaç ay önce. Bugünlerde de MOTP sistemini pasif edeceğini duyurdu. Sanırım kepenkleri kapatıyor Joymax.

Umarım Silkroad'un iyi bir alıcısı çıkar da düzeltir oyunu...

Su almış ve batmaya başlamış yıkık bir gemiyi kim alır ki?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.