Şimdi Ara

Arkadaş kazığı vol bilemem kaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi insan olmak ile keriz insan olmanın arasındaki ince çizgi arasında gidip geliyorum, zor durumda olan bir arkadaşa güzel bir miktarda borç verdim,zor durumda olmak kötü bişey kimseye el açmasın diye düşündüm ve parayı bir kaç ay sonra alırım hemen acele etme diye ekledim. (Çakala kümesi açık bıraktım sen gel ben horozu da eve kapattım dedim) Aylar geçti arada bir arayıp hâl hatır soruyorum, işte napıyorsun, özlettin, iki aya buluşuyoruz derken ben bunu aradım açmadı, mesaj atı müsait değilim yaz bende dedim "bir işim var şu bizim işi halledelim borçlanmayayım kimseye" . (Burdan sonrası banker bilo) Adam ne bir daha telefonu açıyor nede mesaja cevap veriyor, bir süre sonrada heryerden engelledi, arkadaşlara diyorum bir arayın diye yok onların telefonda cevap vermiyor. Şimdi ben soğuk su mu içeyim yoksa farklı şeyler yapıp iyi insanlığımı bir kenara mı bırakayım?

Özet:Enayilik yapıp yardıma muhtaça yardım ettim, yaralı ceylan sandım çakal çıktı

Çıkarılacak ders ;Kimseye güvenmeyin

Not ;İşin parasın da değilim parayı veremiyorum desin sıkıntı yok engelemesine ayar oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılan hiç bir iyilik cezasız kalmaz.

Miktar ne kadardı ?
  • Borç bu bugün olmazsa yarın verilir engellemek nedir ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar kaç ?
  • Bizim burda borcunu vermeyeni bulup dövüyorlar sende öyle yap
  • hayatta deneyim böyle kazanılıyor bro.
    ve bu hayat çok berbat bir yer.
  • aramıza hoşgeldin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala iyi niyet diyosun :D
  • Kendim için konuşacak olursam birine borç vermiş isem ki çok nadir olur o para benden çıktı olarak düşünüyorum kafaya takmıyorum ama insan ister istemez içerliyor 4 kişiye borç verdiysem 2 si vermedi direkt ilişkiyi kesti bende kestim iki kuruş için birine zarar verip hapis veya para cezası almanın ne gereği var dediğim gibi insanız bazı zamanlar haklı olarak gözümüz dönebiliyor kaçparaysa kaçpara boşver bırak bir yerde denk gelirsen laf olarak yardırabilirsin fiziksel şiddete başvurma alışkanlık oluyor kendine iyi bak görüşürüz

• kaç lira verdin?
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Sağol bro, peki psikolojik olarak şiddet uygulasam

• Bence git bir konuş zaten seni karşısında görünce ister istemez utanacaktır yaptıklarından dolayı
  • SakinCoo S kullanıcısına yanıt
    Utanacak bir insan değil, milletin yanında küçük düşürürsem belki oda bana yakışmaz

• Bunu satın aldığın bir deneyim olarak düşürün. ders olsun daha da kimseye borç verme. adamı da rahat bırak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.