Şimdi Ara

Arkadaş bulma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, derdim için güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.Otopsi okuyorum fazla arkadaşım yok, dostum hiç yok. Güzel bir anımı paylaşabileceğim uzun uzun konuşup gülüp eğleneceğim arkadaşım yok. Bölümümle ilgili sosyalleşme olanağım da yok zaten uzaktan öğretim. Devlet psikologuna gitsem derdime derman olur mu ? Yalnızlık, bilinmeyen yalnızlık çok kötü birşey bende anımı paylaşmak, sevmek sevilmek, birisinin güzel anına şahit olmak, insan yerine konulmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikteknisyeniyim -- 13 Ekim 2020; 1:2:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bölümden arkadaşların yok mu hocam

• 1. Sınıfım uzaktan eğitim görüyoruz pandemi yüzünden yani kimseyle tanışamadım yüzyüze

• mekatronikteknisyeniyim M kullanıcısına yanıt
    Hocam mahalle arkadaslarınız ya da lise arkadaslarınız ?

• Mahalle arkadaşlarım, popüler kültür etkisinde sıfır birci gençlik. Hayat görüşlerimiz zıt. Liseden arkadaşlarla da konuşuyoruz arada ama samimi değilim hiçbiriyle. Herkesin kendi arkadaş grubu var.

• Otopsi okuyorum ne ya? Otopsi okunacak bir şey değil. Adli tıp okuyorum dersin, adli tıp teknikerliği okuyorum dersin ama otopsi okuyorum demezsin. Hay allahım  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş fikirleri önerisi olan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş bulma önerisi

şunun gibi mi olucaksınız hocam?

• HaydarHaydo kullanıcısına yanıt
    Hüseyin knk sen misin ?

yok ben değilim.

kpssyle mi atanılıyor?

Orijinalden alıntı: mekatronikteknisyeniyim

Bu mesaj silindi.

Laf sokmaya çalışıp karşılığını alınca kibirli dersin tabi 

• HaydarHaydo kullanıcısına yanıt
    Sağlık bakanlığı için kpss
    Adalet bakanlığı için kpss+mülakat

Sen mi işi biliyormuşsun?

Hüseyin knk sen misin ?

buyur dostum kulağım çınladı  

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Epeydir yazışmıyoruz dedim Bi kulağını çınlatayım.

• quote:

Epeydir yazışmıyoruz dedim Bi kulağını çınlatayım.

Bölümün hayırlı olsun dostum. Umarım kpss çalışıp rahat esersin ilerleyen zamanlarda.

Yukarıda yazan denyolara takılma sen kendi yoluna ve çizgine bak yolun açık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.